Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 cuptoare cu microunde sub 230 de lei, care fac "minuni" in bucatarie

eMAG reduceri. 3 cuptoare cu microunde sub 230 de lei, care fac "minuni" in bucatarie

eMAG reduceri. 3 cuptoare cu microunde sub 230 de lei, care fac "minuni" in bucatarie
08 Oct 2019   •   17:08

eMAG reduceri cuptoare cu microunde. Emag.ro are oferte excelente in aceasta perioada la cuptoare cu microunde.

eMAG reduceri cuptoare cu microunde – Toate ofertele sunt AICI.

Cand au aparut, cuptoarele cu microunde erau folosite in special pentru a dezgheta mancare. Insa tehnologia lor a evoluat atat de mult incat la ora actuala se pot face adevarate "minuni" cu un cuptor cu microunde.

Si cand zicem "minuni" ne referim la mancaruri delicioase, retete complicate si chiar si la prajituri ce necesita coacere.

Iata 3 cuptoare cu microunde care sunt nu doar eficiente, ci si foarte ieftine, toate costand sub 230 de lei.

eMAG reduceri cuptoare cu microunde Hansa

1. Un cuptor cu microunde Hansa AMG17M70VH, cu un volum de 17 litri, 700 W, mecanic, de culoare alba, are o reducere de 26% in campania eMAG reduceri cuptoare cu microunde.

O multitudine de functii versus dimensiuni mici. Datorita dimensiunilor mici, acestea se potrivesc in aproape orice bucatarie – iar in cazul reorganizarii spatiului din bucatarie, acestea pot fi repozitionate cu usurinta. 

Comenzile electronice, programele presetate si incalzirea rapida asigura un grad inalt de confort la utilizare. 

Peste 5 niveluri de putere - Setarea puterii unui cuptor cu microunde depinde de alimentele pe care doriti sa le preparati si de timpul disponibil. Acum il puteti regla si mai precis, deoarece aveti la dispozitie peste 5 niveluri standard de putere. 

Livingul dumneavoastra este combinat cu bucataria? Sau poate aveti copii mici in familie? In acest caz, veti indragi functionarea deosebit de silentioasa a cuptorului cu microunde! Puteti lasa aparatul sa functioneze in timp ce dumneavoastra vizionati un film, purtati o discutie sau dormiti. Lasati aparatul sa lucreze in timp ce dumneavoastra va bucurati de liniste. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri cuptoare cu microunde – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri cuptoare cu microunde Heinner

2. Un cuptor cu microunde HEINNER HMW-20MWH, cu un volum de 20 de litri, 700 W, mecanic, de culoare alba, are o reducere de 24% in campania eMAG reduceri cuptoare cu microunde.

Cu o capacitate de 20 l si o putere de 700W, cuptorul cu microunde HEINNER HMW-20MWH te ajuta sa incalzesti mai repede mancarea si bauturile sau sa dezgheti alimentele. 

Panoul de comanda mecanic iti permite sa selectezi cu usurinta timpul si nivelul de putere dorit si
sa stii in orice moment cand va fi gata mancarea. 

Ai de ales intre 6 nivele de putere, in functie de ceea ce iti doresti sa prepari sau sa incalzesti. 

eMAG reduceri cuptoare cu microunde ieftine

Functie decongelare - Tuturor ni s-a intamplat sa ne apucam de gatit, dar sa ne dam seama ca am uitat sa punem alimentele la decongelat. Cuptorul cu microunde HEINNER HMW-20MWH este optiunea salvatoare in aceasta situatie, cu atat mai mult cu cat dezgheata ingredientele rapid si uniform, in doar cateva minute. 

Timerul programabil cu oprire automata iti va permite sa setezi un timp maxim de gatire de pana
la 30 de minute. 

Semnal sonor la finalizarea programului - La finalul duratei de preparare, cuptorul va emite un semnal sonor pentru a te atentiona ca mancarea este gata, dupa care se va opri automat.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri cuptoare cu microunde – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri cuptoare cu microunde Daewoo

3. Cuptorul cu microunde Daewoo KOR-6S20K, cu un volum de 20 de litri, 700 W, mecanic, de culoare neagra, are o reducere de 36% in campania eMAG reduceri cuptoare cu microunde.

De asemenea, cuptorul cu microunde beneficiaza de o extrareducere de 10% si are o garantie de 5 ani.

Easy Turntable - Datorita noului ghidaj cu 3 brate al farfuriei si a pozitionarii acesteia, vasele incalzite in cuptorul cu microunde Daewoo vor avea stabilitate mai mare fata de cuptoarele clasice. 

Bigger Cavity - Cavitatea cuptorului cu microunde Daewoo permite introducerea unui vas mai mare decat cele obisnuite, uzuale. Acest vas poate avea un diametru de pana la 28 de cm. 

20 de litri capacitate - Capacitatea generoasa a cuptorului cu microunde este un aspect foarte important. Nu te uita doar la dimensiunea exterioara a cuptorului, ia in considerare si spatiul utilizabil din interiorul acestuia. 

Microunde de inalta frecventa - Cu microundele de inalta frecventa, cuptoarele Daewoo ofera o incalzire uniforma in intreaga cavitate a acestuia.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri cuptoare cu microunde – Toate ofertele sunt AICI.

Subiecte în articol: emag emag reduceri reduceri emag
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close