Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 cuptoare si aragazuri perfecte pentru Postul Pastelui, reduse si cu 50%

eMAG reduceri. 3 cuptoare si aragazuri perfecte pentru Postul Pastelui, reduse si cu 50%

eMAG reduceri. 3 cuptoare si aragazuri perfecte pentru Postul Pastelui, reduse si cu 50%
14 Mar 2019   •   13:24

eMAG reduceri cuptoare si aragazuri. Postul Pastelui a inceput in data de 6 martie, asa ca daca vreti sa gatiti preparate de post delicioase aveti cu siguranta nevoie de un cuptor sau de un aragaz performant. Din fericire, emag.ro are o multime de reduceri la aceste produse.

eMAG reduceri cuptoare si aragazuri – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta si am descoperit electrocasnice de gatit ce au pretul redus chiar la jumatate. Iar unele beneficiaza si de 3 ani in plus de garantie.

eMAG reduceri cuptoare si aragazuri – Dolce Vita Vintage

1. Un pachet rustic incorporabil Dolce Vita Vintage alcatuit dintr-un cuptor electric si o plita pe gaz, de la Studio Casa, din clasa energetica A, ce are 6 functii, Grill, Ventilator, Gratare fonta, de culoare crem, are o reducere de 50% in campania eMAG reduceri cuptoare si aragazuri.

Pachetul este format din: 

A. Cuptor electric incorporabil rustic Studio Casa Dolce Vita 60 Bg, 6 functii, Grill, Ventilator, Clasa eficienta energetica A

Cuptorul dispune de:

Coacere conventionala
Coacere conventionala prin ventilatie
Grill electric si ventilatie
Rezistenta inferioara
Ventilatie si rezistenta inferioara
Rezistenta superioara 
Ventilatie tangentiala de racire
Timer analogic 
Iluminare cuptor 
Termostat

De asemenea, cuptorul vine cu accesorii precum o tava si un gratar. Are două butoane de culoarea bronzului, cu un finisaj rustic, precum si 2 termoizolante la usa cuptorului.

Dimensiune: 60 x 60 cm
Dimensiune incorporare: L x L x H: 56 x 56 x 59.5 cm 

eMAG reduceri cuptoare si aragazuri – Studio Casa

B. Plita incorporabila Studio Casa Dolce Vita PDV60 Bg, 4 arzatoare pe gaz, Gratare din fonta, aprindere electrica, valve de siguranta, de culoare crem.

Plita are 4 arzatoare pe gaz, valve de siguranta la fiecare arzator si butoane dispuse lateral dreapta.

Beneficiaza de aprindere electrica din buton. Butoanele sunt de culoarea bronzului, iar gratarele din fonta au dimensiunea de 60 de cm.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri cuptoare si aragazuri – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri cuptoare si aragazuri - Pyramis

2. Un pachet Pyramis SMARTLINE COMFORT SHELF, alcatuit dintr-un cuptor electric digital cu 5 functii, plita cu gaz, arzator wok si hota, are o reducere de 40% in campania eMAG reduceri cuptoare si aragazuri.

Multumita utilizarii tehnologiilor moderne si a posibilitatii oferirii diferitelor surse de alimentare, seturile Pyramis, compuse din cuptor electric si plita cu gaz, asigura obtinerea celor mai bune rezultate. 

Designul contemporan si calitatea materialelor, in combinatie cu diversele functii de gatire precum si accesoriile ergonomice nominalizeaza seturile Pyramis ca fiind alegerea ideala pentru utilarea bucatariei. 

Deoarece setul face parte din clasa energetica A veti economisi energie si bani. 

Cuptorul beneficiaza de curatare cu aburi. Curatarea cu aburi ofera ceea mai simpla modalitate de curatare a cavitatii cuptorului. Dupa indepartarea tuturor accesoriilor puneti apa in tava si asezati-o pe nivelul inferior si activati functia. Dupa terminarea procesului pentru indepartarea resturilor doar stergeti cavitatea cu o carpa moale. 

eMAG reduceri cuptoare si aragazuri – plite la oferta

Sticla cu emisivitate scazuta este o sticla speciala care previne pierderea caldurii prin usa cuptorului.

Sticla interioara este detasabila. Usile cu strat dublu de sticla sunt destinate asigurarii absolute a caldurii si drept urmare a economisirii de cantitati semnificative de energie. Stratul interior al usii este in totalitate din sticla si poate fi demontat si curatat cu usurinta.

Cuptorul este usor de curatat datrita utilizarii unui email special care previne depunerea prafului, arderea si lipirea petelor de grasime, facilitand astfel procesul de curatare. 

Lumina din interiorul cuptorului permite o vizibilitate optima asupra alimentelor pe care le gatiti fara a fi necesara deschiderea usii. 

Cuptorul este prevazut cu un sistem care raceste partile exterioare ale acestuia, asigurand o utilizare in deplina siguranta. 

eMAG reduceri cuptoare si aragazuri – electrocasnice de gatit

Sistemul de alimentare cu gaz a plitelor este prevazut cu mici dispozitive, senzori termici, care inchid fluxul de gaz spre arzatoare in momentul stingerii accidentale a acestora. 

Plitele sunt prevazute cu un sistem de aprindere electronica automata. In momentul actionarii oricarui buton arzatoarele se aprind automat fara a fi necesara actionarea unui alt buton sau folosirea unei brichete.

DATE TEHNICE CUPTOR: Putere nominala 2300W, Greutate neta 31kg, Tensiune de alimentare 220-240V AC 50Hz, Putere rezistenta inferioara 1200W, Putere rezistenta superioara 1000W.

DATE TEHNICE PLITA: Setarea de fabrica a plitelor este pentru gaz natural G20. Produsele nu sunt prevazute cu kit-ul pentru convertirea alimentarii la gaz lichefiat (GPL, G30). Acest kit se achizitioneaza separat. Putere calorica arzator rapid 2900W, Putere calorica arzator semi-rapid 1700W, Putere calorica arzator auxiliar 950W, Tip finisaj – inox, Gratare Emailate, Dimensiune totala 590x520, Dimensiune nisa 560x490.

DATE TEHNICE HOTA: Hota traditionala SILVER SHELF, Afisaj electronic, Inox, 2 motoare, 3 trepte de viteza, Lungime 60cm, Putere motor 2 x 110W, Capacitate de absorbtie maxima: 366mc/h, Capacitate de absorbtie minima: 258mc/h, Nivel de zgomot maxim: 63db, Nivel de zgomot minim 54db, Clasa energetica E, Clasa de eficienta a filtrarii D, Clasa de eficienta a iluminarii G, Diametru tub evacuare: Ø120mm, 2x28W bec halogen, Filtru anti grasime din aluminiu, Butoane electronice.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri cuptoare si aragazuri – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri cuptoare si aragazuri - Samus

3. Un aragaz Samus SM 550 BBS, cu 4 arzatoare, siguranta plita + cuptor, timer, de culoare neagra, si care beneficiaza si de 3 ani extra-garantie, are o reducere de 49% in campania eMAG reduceri cuptoare si aragazuri.

Atat alimentarea plitei, cat si a cuptorului, sunt pe baza de gaz.

Pretul este foarte accesibil.

Oferta este AICI.

eMAG reduceri cuptoare si aragazuri – Toate ofertele sunt AICI.
 

Subiecte în articol: emag eMAG.ro emag reduceri
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close