Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 cuptoare si plite incorporabile la pachet, chiar si sub 900 de lei

eMAG reduceri. 3 cuptoare si plite incorporabile la pachet, chiar si sub 900 de lei

eMAG reduceri. 3 cuptoare si plite incorporabile la pachet, chiar si sub 900 de lei
09 Apr 2020   •   10:19

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile. Magazinul online emag.ro are oferte excelente in aceasta perioada la cuptoare si plite de la numeroase branduri.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta si am descoperit cateva pachete alcatuite din cuptor + plita ce costa chiar si sub 900 de lei.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile Arctic

1. Un pachet Cuptor incorporabil Arctic AROSC22130XD, 71 l, 4 functii, Timer + Plita incorporabila, Gaz, 4 Arzatoare, 60 cm, Inox, are o reducere de 31% in campania eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile.

Pretul este AICI.

Pachetul beneficiaza de 5 ani de garantie si de livrare pana in casa. 

Descriere

Pachet Cuptor incorporabil Arctic AROSC22130XD
Tip plita: Pe gaz
4 arzatoare
Culoare: inox
Butoane: inox 

APRINDERE INTEGRATA - Permite aprinderea arzatorului printr-o simpla apasare, fara a fi nevoie de chibrituri. Aprinzi plita pe loc! 

SAFETY PLUS - Opreste alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Esti mereu in siguranta cu produsele Arctic! 

VOLUM INTERIOR 71 LITRI - Cuptor de capacitate mare, pentru prepararea concomitenta a mai multor retete. Cu Arctic, nicio provocare nu e prea mare. Alegi volumul potrivit nevoilor tale si ale familiei tale! 

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile clasa A

CLASA ENERGETICA A - Ofera un consum moderat de energie electrica. Folosesti cuptorul la capacitate maxima, fara teama consumului excesiv. 

4 FUNCTII DE GATIRE - 4 functii speciale ce simplifica gatitul traditional. Ai functiile potrivite stilului tau! 

TIMER- Contorizeaza durata de pregatire a alimentelor si te anunta in momentul in care timpul prestabilit s-a scurs. Cuptorul va fi pregatit la temperatura optima pentru a prepara cele mai gustoase retele. Iti gestionezi eficient timpul si stii mereu cat dureaza pregatirea alimentelor preferate! 

AQUA DROP CLEAN- Permite curatarea rapida a cuptorului, prin simpla introducere a unui vas cu apa in interior. Cureti cuptorul, simplu, rapid si cu minim de efort! 

GRILL - Activeaza elementul de incalzire superior. Obtii friptura perfecta, fara efort! 

INCALZIRE INFERIOARA - Activeaza elementul inferior de incalzire. Rumeneste perfect preparatele cu crusta! 

STATIC - Functie de gatire ce ofera o coacere uniforma a preparatelor, activand 2 elemente de incalzire, superior si inferior. Pregatesti fara efort prajiturile, produsele de patiserie sau dulciurile dorite de tine si familia ta. 

LOW GRILL - Activeaza partea interioara a elementulului de incalzire superior al cuptorului. Gatesti sau gratinezi rapid preparate sanatoase si gustoase!

Pretul este AICI.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile Hotpoint

2. Pachetul alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Hotpoint FI4 851 H IX HA, Multifunctional, Electric, 73 l, Clasa A+, Inox + plita incorporabila Hotpoint PKLL 641 D2 IX HA, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica integrata, Inox, are o reducere de 32% in campania eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile.

De asemenea, pachetul beneficiaza de o garantie sporita, de 5 ani, precum si de livrare pana in casa.

De acum, cu tehnologia Multi-flow de la Hotpoint prin sistemul de ventilatie, de ultima generatie, optimizat pentru o distributie optima a fluxului de caldura in interiorul cuptorului, fara zone de recirculare, preparatele vor fi gata atat la interior cat si la exterior fara esesc datorita circulatiei aerului in toate directiile. 

Hotpoint a proiectat cuptoarele sale astfel incat sa ofere performante unice, care dau friu liber dorintei de a experimenta noi retete, permitindu-va exprimarea creativitatii in bucatarie. Intotdeauna cu aceleasi rezultate excelente.

Gatirea perfecta, atat la interior, cit si la exteriorul mancarii, imbunatateste aromele si gustul fiecarei retete. datorita sistemelor integrate de tehnologie avansata care permit ideilor sa prinda viata.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile Beko

3. Un al treilea set de care ne-a atras atentia datorita pretului excelent este cel alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Beko BSE22130X, Electric, 71 l, Clasa A, Timer, Inox, si o plita incorporabila Beko HIAG64223SX, Gaz, 4 arzatoare, 60 cm, Inox.

Pretul este AICI.

Cei care achizitioneaza acest pachet beneficiaza de 5 ani de garantie si de livrare pana in casa. 

Low Grill - Ideal pentru a gati o cantitate redusa de mancare, cum ar fi chipsuri sau toast-uri. Functia de low grill activeaza doar mijlocul partii superioare a elementului de incalzire. Asadar, energia este utilizata mult mai eficient. 

Incalzire inferioara - Permite pornirea doar a elementului de incalzire inferioara. Perfect pentru pizza sau pentru alimente care necesita o rumenire finala in partea inferioara. Gatire conventionala
Elementul de incalzire superior si cel inferior actioneaza simultan, fara ventilator. Acest mod de coacere traditional este recomandat in pregatirea prajiturilor, foietajelor fine sau biscuitilor. 

Iluminare cuptor - Permite supravegherea alimentelor in timpul gatirii. 

Gratar - Gratarul este folosit pentru fripturi si pentru amplasarea pe sina dorita a alimentelor care vor fi coapte, fripte sau gatite in caserola. 

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile ieftine

Plita incorporabila Beko HIAG64223SX - Vei avea parte de momente de neuitat, cu noua plita incorporabila Beko HIAG64223SX. Arzatoarele cu eficienta ridicata ale plitelor Beko iti vor oferi momentul de magie de care ai nevoie atunci cand te grabesti, fiind pana la 25% mai eficiente decat aragazele standard, iar sistemul de siguranta opreste automat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii la plita in timpul functionarii. 

High-Efficiency™ Gas Burner - Arzatoarele cu eficienta ridicata de la Beko iti vor oferi momentul de magie de care ai nevoie atunci cand te grabesti. Vei gati mult mai repede, sunt cu pana la 25% mai eficiente decat aragazele standard, ceea ce inseamna ca vei economisi timp si bani. Timpul petrecut in bucatarie va scadea cu 35% si vei folosi cu pana la 17% mai putin gaz decat un arzator obisnuit. 

Siguranta flacara - Sistemul de siguranta opreste automat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii la plita in timpul functionarii. 

Aprindere integrata - Permite aprinderea flacarii la arzatoarele plitei pe gaz intr-un mod facil, direct de la butoanele panoului de control.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close