Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 cuptoare si plite mai ieftine si cu 41%

eMAG reduceri. 3 cuptoare si plite mai ieftine si cu 41%

eMAG reduceri. 3 cuptoare si plite mai ieftine si cu 41%
08 Mai 2019   •   15:17

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile. Magazinul online emag.ro are reduceri in aceasta perioada la o multime de electrocasnice pentru gatit, in cadrul campaniei Spring Crazy Days.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta si am descoperit ca pachetele alcatuite din cuptoare si plite incorporabile au reduceri chiar si de peste 40%.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile Zanussi

1. Un pachet alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Zanussi ZOB442XU, Electric, Multifunctional, de 57 de litri, cu Grill, Clasa A de eficienta energetica, din inox, si o plita incorporabila Zanussi ZGH62414XA, pe Gaz, cu 4 zone de gatit, aprindere electrica, dispozitiv siguranta, de 60 de cm, din inox, are o reducere de 41% in campania eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile.

Stratul anti-amprente al acestui cuptor tine murdaria departe si mentine un aspect imaculat in bucatarie fara sa depui eforturi pentru a-l curata. 

Functia de dezghetare te ajuta sa pregatesti masa rapid si usor. Pregatirea mancarii inghetate nu se va mai face pe ghicite multumita functiei de dezghetare a acestui cuptor. Dezgheata in mod corespunzator si rapid alimentele printr-o simpla rotire de buton. 

Nu va mai trebui sa freci cuptorul. Acesta are o usa ale carei panouri de sticla pot fi demontate intr-o clipita.

Gratarul face ca rumenirea painii prajite sa fie rapida si usoara. Este cea mai buna modalitate de a rumeni painea prajita servita la micul dejun, de a prepara kebab si legume si de a face toppingurile mai crocante.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile Hansa

2. Un pachet alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Hansa BOEI68162, cu un volum generos de 62 de litri, 8 Functii, Grill, Clasa A de eficienta energetica, fabricat din inox, si o plita incorporabila Hansa BHGI63100018, pe Gaz, cu 4 arzatoare, aprindere electrica, din inox, are o reducere de 34% in campania eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile.

Cuptorul are urmatoarele functii: grill, incalzire in partea superioara si inferioara + ventilator, incalzire in partea superioara + grill (supergrill), decongelare, incalzire in partea inferioara, preincalzire rapida, incalzire in partea superioara + grill + ventilator, incalzire in partea superioara + inferioara (conventional).

Doriti sa puteti savura un gratar savuros in orice perioada a anului? Acum, acest lucru este posibil datorita functiei grill. Puteti prepara pe grill bucati mai mari de carne, avand siguranta ca acestea vor fi fragede in interior, iar la exterior vor avea o crusta crocanta delicioasa. 

Puteti utiliza functia de Preincalzire rapida cuptor pentru a atinge temperatura dorita in cel mai scurt timp posibil. Cuptorul este incalzit la o temperatura de pana la 150 °C in decurs de 4 minute; cu 20% mai rapid decat in cazul timpului de incalzire standard. Acum puteti economisi timp, fara a mai trebui sa asteptati atingerea temperaturii corespunzatoare in interiorul cuptorului, gatitul fiind mai rapid. 

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile la ofertă

Ventilatoarele faciliteaza distributia uniforma a caldurii in jurul alimentelor, eliminand zonele reci din interiorul cuptorului. Astfel, prepararea este mai uniforma, mai rapida si se poate realiza la o temperatura mai scazuta decat in cazul unui cuptor conventional. 

Usa cuptorului este dotata cu 3 geamuri – geamul interior reflecta caldura, prevenind incalzirea excesiva a geamului exterior, astfel incat nu va veti mai arde din greseala.

Lumina din partea posterioara a cuptorului asigura o vizualizare clara a preparatului din interiorul cuptorului. 

Butoanele elegante si ergonomice va permit sa mentineti curat panoul de comanda. 

Pentru a facilita curatarea, interiorul cuptoarelor de la Hansa este acoperit cu un email special Easy Clean neporos si neted, care previne acumularea murdariei si grasimii. Acum, curatarea cuptorului este extrem de usoara. 

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile ieftine

Datorita unui nou design, geamurile din sticla pot fi demontate cu usurinta de pe usa, fara a mai fi necesara demontarea intregii usi. Datorita celor doua cleme din partea superioara a usii, nu mai este necesara utilizarea de scule, iar demontarea poate fi efectuata chiar de dumneavoastra. Aceasta va permite sa mentineti cu usurinta curatenia geamului usii cuptorului dumneavoastra. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile Arctic

3. Un pachet alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Arctic AROSC21130BD cu un volum mare, de 71 de litri, 4 functii, AquaDropClean, Timer, si o plita incorporabila, pe Gaz, cu 4 arzatoare, de 60 de cm, de culoare neagra, are o reducere de 28% in campania eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile.

Cuptorul are 4 functii speciale ce simplifica gatitul traditional. 

Cuptor este de capacitate mare, pentru prepararea concomitenta a mai multor retete. 

Timerul contorizeaza durata de pregatire a alimentelor si te anunta in momentul in care timpul prestabilit s-a scurs. Cuptorul va fi pregatit la temperatura optima pentru a prepara cele mai gustoase retele. 

Aqua Drop Clean permite curatarea rapida a cuptorului, prin simpla introducere a unui vas cu apa in interior. Cureti cuptorul, simplu, rapid si cu minim de efort.

Plita este dotata cu buton de aprindere care printr-o simpla apasare si scanteie iti produce o flacara ideala pentru a pregati preparatele tale preferate. 

Safety Plus opreste alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile in Spring Crazy Days

Functia grill permite prepararea alimentelor la gratar, cu ajutorul unui arzator suplimentar pozitionat in partea superioara. 

Functia de incalzire inferioara activeaza elementul inferior de incalzire si rumeneste perfect preparatele cu crusta.

Functia static de gatire ce ofera o coacere uniforma a preparatelor, activand 2 elemente de incalzire, superior si inferior. Asa pregatesti fara efort prajiturile, produsele de patiserie sau dulciurile dorite de tine si familia ta. 

Functia low grill activeaza partea interioara a elementulului de incalzire superior al cuptorului. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile – Toate ofertele sunt AICI.

Subiecte în articol: emag eMAG.ro emag reduceri
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close