Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 electrocasnice de gatit ca sa faci preparate delicioase de Pasti

eMAG reduceri. 3 electrocasnice de gatit ca sa faci preparate delicioase de Pasti

eMAG reduceri. 3 electrocasnice de gatit ca sa faci preparate delicioase de Pasti
20 Mar 2019   •   12:09

eMAG reduceri electrocasnice pentru gatit. Astazi este Stock Busters, o mare campanie de reduceri pe emag.ro, care vine cu oferte excelente la electrocasnice precum plitele, cuptoarele si aragazurile.

eMAG reduceri electrocasnice pentru gatit Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

Nu mai este mult pana la Pasti, asa ca daca va ganditi de pe acum sa va impresionati musafirii cu delicioasele preparate traditionale de sarbatori, fie ca vorbim de sarmale sau de cozonaci, veti avea nevoie de un aparat electrocasnic performant.

Astazi, emag.ro are numeroase oferte foarte bune la electrocasnice de gatit.

eMAG reduceri electrocasnice pentru gatit Stock Busters – plite incorporabile

1. Pachetul alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Arctic AROSC22130XD, cu un volum de 71 de litri, 4 functii, Timer, si o plita incorporabila, pe gaz, cu 4 arzatoare, de 60 de cm, fabricata din inox, are o reducere de 29% in campania eMAG reduceri electrocasnice de gatit Stock Busters.

Iată caracteristicile produselor:

Plita este pe gaz, are 4 arzatoare si e fabricata din inox. In ceea ce priveste butoanele, aprinderea integrata permite aprinderea arzatorului printr-o simpla apasare, fara a fi nevoie de chibrituri. 

Functia SAFETY PLUS opreste alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. 

Cuptor este unul de capacitate mare, pentru prepararea concomitenta a mai multor retete. 

Clasa energetica A ofera un consum moderat de energie electrica. Folosesti cuptorul la capacitate maxima, fara teama consumului excesiv. 

eMAG reduceri electrocasnice pentru gatit Stock Busters – cuptoare incorporabile

Timerul contorizeaza durata de pregatire a alimentelor si te anunta in momentul in care timpul prestabilit s-a scurs. Cuptorul va fi pregatit la temperatura optima pentru a prepara cele mai gustoase retele. Iti gestionezi eficient timpul si stii mereu cat dureaza pregatirea alimentelor preferate. 

AQUA DROP CLEAN permite curatarea rapida a cuptorului, prin simpla introducere a unui vas cu apa in interior. Cureti cuptorul, simplu, rapid si cu minim de efort.

Functia GRILL activeaza elementul de incalzire superior. Obtii friptura perfecta, fara efort.

Iar functia INCALZIRE INFERIOARA activeaza elementul inferior de incalzire, rumenind perfect preparatele cu crusta. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice pentru gatit Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri electrocasnice pentru gatit Stock Busters – cuptoare Hansa

2. Un pachet alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Hansa BOEI68162, cu 62 de litri, 8 functii, cu grill, clasa A de eficienta energetica, din inox, si o plita incorporabila Hansa BHGI63112028, pe gaz, cu 4 Arzatoare, arzator wok, aprindere electrica, din inox, are o reducere de 35% in campania eMAG reduceri electrocasnice de gatit Stock Busters.

Cuptorul dispune de: grill, incalzire in partea superioara si inferioara + ventilator, incalzire in partea superioara + grill (supergrill), decongelare, incalzire in partea inferioara, preincalzire rapida, incalzire in partea superioara + grill + ventilator, incalzire in partea superioara + inferioara (conventional).

Aparatele sunt acum disponibile cu clasa de eficienta energetica A. Aceasta presupune un consum de energie electrica mai redus.

Datorita functiei grill, puteti prepara pe grill bucati mai mari de carne, avand siguranta ca acestea vor fi fragede in interior, iar la exterior vor avea o crusta crocanta delicioasa.

Cuptorul are si functie de decongelare si de preincalzire rapida. Puteti utiliza functia de preincalzire pentru a atinge temperatura dorita in cel mai scurt timp posibil. Cuptorul este incalzit la o temperatura de pana la 150 °C in decurs de 4 minute; cu 20% mai rapid decat in cazul timpului de incalzire standard. Acum puteti economisi timp, fara a mai trebui sa asteptati atingerea temperaturii corespunzatoare in interiorul cuptorului, gatitul fiind mai rapid. 

eMAG reduceri electrocasnice pentru gatit Stock Busters – plite Hansa

Cuptorul are si incalzire asistata de ventilator. Ventilatoarele faciliteaza distributia uniforma a caldurii in jurul alimentelor, eliminand zonele reci din interiorul cuptorului. Astfel, prepararea este mai uniforma, mai rapida si se poate realiza la o temperatura mai scazuta decat in cazul unui cuptor conventional. 

Usa cuptorului este dotata cu 3 geamuri – geamul interior reflecta caldura, prevenind incalzirea excesiva a geamului exterior. In acest fel nimeni nu se va mai arde atingand cuptorul.

Lumina din partea posterioara a cuptorului asigura o vizualizare clara a preparatului din interiorul cuptorului. 

Butoanele elegante si ergonomice va permit sa mentineti curat panoul de comanda. 

eMAG reduceri electrocasnice pentru gatit Stock Busters – cuptoare incorporabile Hansa

De acum, datorita aragazurilor Hansa, nu mai trebuie sa rasfoiti cartile de bucate pentru a afla cum trebuie sa va gatiti preparatele. Interiorul usii cuptorului prezinta un ghid practic cu recomandari privind temperatura si durata de preparare a alimentelor dumneavoastra. 

Cu siguranta, frecarea cuptorului nu este o placere pentru nimeni. Pentru a facilita curatarea acestuia, interiorul cuptoarelor de la Hansa este acoperit cu un email special Easy Clean neporos si neted, care previne acumularea murdariei si grasimii. Acum, curatarea cuptorului este extrem de usoara.

Datorita acestui nou design, geamurile din sticla pot fi demontate cu usurinta de pe usa, fara a mai fi necesara demontarea intregii usi. Datorita celor doua cleme din partea superioara a usii, nu mai este necesara utilizarea de scule, iar demontarea poate fi efectuata chiar de dumneavoastra. Aceasta va permite sa mentineti cu usurinta curatenia geamului usii cuptorului dumneavoastra. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice pentru gatit Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri electrocasnice pentru gatit Stock Busters – aragazuri 

3. Un aragaz Beko FSGT52110DWO, cu 4 arzatoare, pe gaz, aprindere electrica, de 50 de cm, de culoare alba, are o reducere de 30% in campania eMAG reduceri electrocasnice de gatit Stock Busters.

Aragazul este perfect adaptat nevoilor familiei tale. Arzatoarele cu eficienta ridicata te vor ajuta sa economisesti timp si bani in timp ce gatesti celor dragi.

Functia Rotisor permite coacerea uniforma a alimentelor, acestea fiind rotite permanent in timpul gatirii. 

Arzatoarele cu eficienta ridicata de la Beko iti vor oferi momentul de magie de care ai nevoie atunci cand te grabesti. Vei gati mult mai repede, sunt cu pana la 25% mai eficiente decat aragazele standard, ceea ce inseamna ca vei economisi timp si bani. Timpul petrecut in bucatarie va scadea cu 35% si vei folosi cu pana la 17% mai putin gaz decat un arzator obisnuit. 

eMAG reduceri electrocasnice pentru gatit Stock Busters – aragazuri Beko

Accesoriul pozitionat in centrul cuptorului permite coacerea uniforma a alimentelor, acestea fiind rotite permanent in timpul gatirii. 

Sistemul de siguranta va opri automat alimentarea cu gaz in cazul intreruperii accidentale a flacarii la plita in timpul functionarii. 

Aragazul tau va functiona in conditii optime datorita dispozitivului de reglare a presiunii gazului natural. Astfel te vei bucura de produsul tau mai mult timp si de rezultate remarcabile ale preparatelor tale. 

Gratarul este folosit pentru fripturi si pentru amplasarea pe sina dorita a alimentelor care vor fi coapte, fripte sau gatite in caserola. 

Aragazul beneficiaza de iluminare in interiorul cuptorului.

Aragazul are si 5 ani garantie.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice pentru gatit Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close