Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 electrocasnice de gatit ca sa iti impresionezi rudele de Pasti

eMAG reduceri. 3 electrocasnice de gatit ca sa iti impresionezi rudele de Pasti

eMAG reduceri. 3 electrocasnice de gatit ca sa iti impresionezi rudele de Pasti
21 Mar 2019   •   15:04

eMAG reduceri electrocasnice de bucatarie. Au mai ramas doar cateva ore din campania Stock Busters, care vine cu oferte excelente la electrocasnice de bucatarie.

eMAG reduceri electrocasnice de bucatarie Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

Nu mai e mult pana la sarbatorile pascale, asa ca daca vreti sa va pregatiti din timp pentru a gati o masa imbelsugata de Pasti, puteti analiza oferta de electrocasnice de bucatarie de pe emag.ro.

Emag.ro are reduceri la roboti de bucatarie, multicookere, stoarcatoare, blendere, masini de tocat, mixere si multe alte electrocasnice mici.

eMAG reduceri electrocasnice de bucatarie Stock Busters – roboti de bucatarie

1. Un robot de bucatarie Bosch MCM42024, 800 W, cu 35 de functii, vas cu volum de 1 kg, blender de 1,25 litri, accesorii pentru razuire/feliere, storcator citrice, de culoare rosie, are o reducere de 31% in campania eMAG reduceri electrocasnice de bucatarie Stock Busters.

Conexiunea universala se potriveste tuturor atasamentelor si este extrem de practica, asigurand un nivel ridicat de functionalitate si confort. De asemenea, ofera un design compact si atractiv. 

Te ajuta la aproape orice, facand multe din sarcini mai usoare. Robotul de bucatarie compact toaca ceapa, nuci si branza Parmesan. Acesta taie, feliaza, mixeaza, face piureuri si amesteca aluaturi, bate frisca si are multe alte functii impresionante.

Accesoriile utilizate frecvent sunt stocate intr-un sertar integrat in aparat. O solutie care este atat inteligenta, cat si convenabila, deoarece tot ceea ce aveti nevoie este intotdeauna in acelasi loc: aranjat si gata de manevrat. Nu mai pierde timp cautand accesorii. 

eMAG reduceri electrocasnice de bucatarie Stock Busters – aparate de gatit

Modul de gatit creativ si ambitios este acum mai usor ca niciodata cu puterea de 800 W si numeroase trepte de viteza. Aceste caracteristici asigura, de asemenea, performante impresionante si la procesarea unei varietati mari de aluaturi. 

Cu o viteza variabila, cu indicator LED, precum si cu o functie pentru maruntirea cuburilor de gheata si o functie impuls care actioneaza intermitent (de exemplu, la maruntirea cuburilor de gheata), nimic nu poate fi mai usor. 

Datorita sistemului de blocare a capacului de pe bolul de mixare din plastic si corpul robotului, se garanteaza siguranta maxima in orice moment in timpul functionarii robotului de bucatarie compact.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice de bucatarie Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri electrocasnice de bucatarie Stock Busters – multicookere Philips

2. Un multicooker Philips HD3037/70, 980 W, cu un volum de 5 litri, functie Slow-Cooker, programe automate, timer, de culoare alb/argintiu, are o reducere de 10% in campania eMAG reduceri electrocasnice de bucatarie Stock Busters.

Aparatul are peste 12 programe presetate care iti permit sa gatesti cu usurinta intr-o sumedenie de stiluri, de la slow cooking la gatit la aburi, copt, inabusit, prajit si multe altele. 

Cu Philips Multicooker poti gati usor si rapid o varietate larga de retete, pe placul celor dragi: aperitive apetisante, ciorbe, mancaruri scazute, friptura, legume sau deserturi savuroase – toate ies delicios de fiecare data, cu doar o apasare de buton. 

Microprocesorul integrat asigura o preparare usoara, nesupravegheata, pentru ca tu sa ai mai mult timp liber.

eMAG reduceri electrocasnice de bucatarie Stock Busters - Philips

Carcasa exterioara din otel inoxidabil este superba si usor de curatat. Oala interioara e foarte groasa, de 2 mm, si conduce caldura uniform. 

Cu un maner rotativ pentru transport usor, aparatul multicooker de la Philips este convenabil si usor de transportat in afara bucatariei sau pentru servirea felurilor de mancare in camera de zi. 

Cronometrul presetat, usor de programat de 24 ore, va asigura ca felurile dumneavoastra de mancare sunt gata la timp. Functia de pastrare cald nutritiva pastreaza alimentele proaspete 24 ore. O puteti utiliza pentru a pastra orezul sau alte feluri de mancare proaspete pentru o perioada mai lunga de timp, fara a pierde nutrientii si gustul mancarii. Cand procesul de preparare s-a incheiat, aparatul multicooker trece automat la modul de pastrare la cald. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice de bucatarie Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri electrocasnice de bucatarie Stock Busters - blendere

3. Un blender multi functional Russell Hobbs 23180-56 Nutri Boost, de 700 W, cu 15 piese, fabricat din inox, are o reducere de 37% in campania eMAG reduceri electrocasnice de bucatarie Stock Busters.

NutriBoost este un aparat ideal pentru persoanele care vor sa se bucure de mai multe alimente proaspete in dieta lor, fara multa bataie de cap. Deoarece poate indeplini atat de multe sarcini, NutriBoost te ajuta sa economisesti si spatiu, inlocuind o sumedenie de electrocasnice. 

Acest aparat avansat nu iroseste niciun nutrient din fructele si legumele tale preferate, tot gustul delicios si vitaminele ajungand in bautura ta. 

In plus, acesta are lame zimtate care sunt perfecte pentru razuirea branzeturilor, macinarea boabelor de cafea sau a nucilor. Avand toate aceste functii la dispozitie, e simplu sa fii creativ si sa incerci o multime de retete si arome noi. E foarte usor sa obtii un trai sanatos. 

eMAG reduceri electrocasnice de bucatarie Stock Busters – electrocasnice mici

Multumita functiilor oferite de NutriBoost de la Russell Hobbs, e simplu si rapid sa prepari smoothie-uri, supe, sosuri si bauturi pline de nutrienti, fara ca acestea sa isi piarda din vitaminele naturale. 

NutriBoost vine impreuna cu 5 recipiente – 3 mari si 2 mici – astfel exista cate unul pentru fiecare membru al familie, plus o serie de capace pentru depozitare sau servire. Mai mult, exista si un capac cu gauri potrivit pentru branza, ciocolata sau mirodenii, plus un recipient pentru voiaj cu varf pentru baut. Avand in vedere ca are atat de multe functii, NutriBoost este ideal pentru familiile care doresc un stil de viata sanatos.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice de bucatarie Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

Subiecte în articol: emag emag reduceri eMAG.ro
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close