Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 frigidere cu volum mare si eficiente, ce costa sub 1.850 de lei

eMAG reduceri. 3 frigidere cu volum mare si eficiente, ce costa sub 1.850 de lei

eMAG reduceri. 3 frigidere cu volum mare si eficiente, ce costa sub 1.850 de lei
13 Iun 2020   •   12:22

eMAG reduceri frigidere. Magazinul online eMAG are oferte excelente in aceasta perioada la frigidere mari, cu un volum de peste 300 de litri.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta si am descoperit frigidere de la producatori celebri precum Samsung, Beko sau LG, care au si un volum mare, dar care au preturi excelente.

De pilda, toate frigiderele de mai jos costa sub 1.850 de lei, iar doua dintre ele fac parte chiar din clasa de eficienta energetica A++, mult mai eficienta chiar si decat clasa A+. Astfel, veti economisi bani seriosi pe termen lung.

eMAG reduceri frigidere Samsung

1. Frigiderul cu doua usi Samsung RT38K5530S9/EO, 384 l, Clasa A+, Full NoFrost, H 178.5, Inox, are o reducere de 26% in campania eMAG reduceri frigidere.

Pretul este AICI.

Cei care cumpara acest frigider beneficiaza si de o extra-reducere de 10%, precum si de livrarea pana in casa a aparatului frigorific.

Sistemul Twin Cooling Plus™ creeaza un mediu favorabil pentru pastrarea alimentelor proaspete in frigider la o umiditate de 70%, fata de valoarea de 30% dintr-un TMF (frigider cu congelator amplasat sus) conventional. 

Astfel, acesta pastreaza ingredientele in stare proaspata un timp mai indelungat, fara a le usca.

Alimente congelate gustoase si lipsite de mirosuri - Sistemul Twin Cooling Plus™ raceste compartimentele separat, pentru a impiedica patrunderea de mirosuri neasteptate din frigider in congelator. Astfel, alimentele congelate isi pastreaza aroma initiala un timp mai indelungat. 

5 moduri de conversie la cerere - Ofera ce e mai bun in depozitarea flexibila. Convertiti cu usurinta congelatorul in frigider pentru a pastra toate alimentele proaspete pe care doriti sa le depozitati pentru diverse anotimpuri sau ocazii speciale. Sau comutati in modul oprit pentru a economisi energie, in functie de specificatii.

Temperatura compartimentelor ramane sub 15°C folosind putina energie. Genereaza gheata si raceste bauturi.

eMAG reduceri frigidere clasa A+

Produce rapid aer foarte rece, pentru a congela sau raci rapid. La o singura atingere de buton functia Power Cool raceste rapid alimentele si bauturile, iar functia Power Freeze este ideala pentru a congela alimente sau a intari alimentele deja congelate, precum si pentru a produce gheata. 

Functioneaza mai mult timp, intr-un mod mai silentios si consuma mai putina energie - Tehnologia cu invertor digital regleaza automat viteza compresorului, ca raspuns la cererea de racire de la cele 7 niveluri. Consuma mai putina energie, minimizeaza zgomotul si reduce uzura, pentru o performanta mai indelungata. 

Vedeti cu usurinta totul in interior - Iluminarea de inalta eficienta cu LED este mai supla, mai rece si mai eficienta decat iluminarea conventionala. Amplasata sus si lateral, aceasta ilumineaza puternic si frumos toate ungherele, asigurand o vizibilitate mai buna.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere LG

2. Frigiderul cu doua usi LG, 312 l, Full Nofrost, Iluminare LED, Silver – GTB523PZCZD, are o reducere de 18% in campania eMAG reduceri frigidere.

Pretul este AICI.

Frigiderul are 2 usi si un volum net generos, de 312 litri. Congelatorul are sistem de racire No Frost. Culoarea frigiderului este argintie.

Frigiderul are un volum net de 243 de litri si un sistem de dezghetare automat. In ceea ce priveste volumul net al congelatorului, acesta este de 69 de litri. Congelatorul are si el un sistem de dezghetare automat.

Nivelul de zgomot este de 41 dB.

Frigiderul este foarte eficient, facand parte din clasa de eficienta energetica A++. El consuma 220 kWh pe an.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Beko

3. Frigiderul cu doua usi Beko RDSA310M30XB, 306 l, Clasa A++, H 175.4, Metal Look, are o reducere de 31% in campania eMAG reduceri frigidere.

Pretul este AICI.

Confortech line - Gama de aparate frigorifice ConforTech line imbina designul inovator cu tehnologia performanta prin intermediul caracteristicilor auto defrost, safety glass, active seal guard. 

Cu ajutorul functiei Auto defrost scapi de grija formarii ghetii in interiorul aparatului frigorific. 

Rafturile din sticla sunt rezistente si compartimenteaza in mod ideal spatiul disponibil. 

Rafturi Safety Glass - Rafturile din sticla securizata sunt rezistente pana la 25 kg si compartimenteaza in mod ideal spatiul disponibil. 

Cutie legume si fructe - Un compartiment spatios, destinat pastrarii fructelor si legumelor in cele mai bune conditii. 

Termostat reglabil - Sistemul de racire functioneaza impecabil cu un consum minim de energie iar temperatura poate fi reglata cu ajutorul unui termostat aflat la indemana si bine pozitionat pentru a nu fi actionat din greseala. 

Usi reversibile - Directia in care se deschid usile frigiderului poate fi schimbata, in functie de restrictiile spatiului. Usile pot fi montate in partea stanga sau in dreapta datorita designului inovativ si a balamalelor laterale suplimentare. 

XXL Bottle Holder - Raft special pentru sticlele si recipientele cilindrice de dimensiuni mari. 

Certificare TUV - Aparatele frigorifice Beko sunt certificate TUV, confirmarea faptului ca respecta toate standardele de constructie si siguranta specifice categoriei. 

Rafturi Safety Glass - Rafturile din sticla securizata sunt rezistente pana la 25 kg si compartimenteaza in mod ideal spatiul disponibil. 

eMAG reduceri frigidere clasa A++

Rafturi usa compartiment racitor - Rafturile pozitionate pe usa aparatului frigorific te ajuta sa-ti organizezi alimentele si bauturile intr-un mod ergonomic, astfel incat sa le poti accesa cu usurinta. 

Materiale neinflamabile - Materialele din care sunt construite congelatoarele Beko le ofera o siguranta sporita in utilizare si protectie impotriva factorilor de mediu. 

Rafturi Safety Glass ajustabile - Rafturile ajustabile din sticla securizata sunt rezistente pana la 25 kg si compartimenteaza in mod ideal spatiul disponibil. 

Suport oua - Aparatul frigorific vine echipat cu un compartiment special pentru depozitarea oualor. 

Tava cuburi de gheata - Una dintre principalele griji pe care le ai atunci cand organizezi o petrecere este gheata pentru bauturi. Simplu si rapid, tava pentru cuburi de gheata este solutia ideala. 

Eficienta energetica A++ - Aparatele frigorifice in clasa energetica A++ consuma cu pana la 29% mai putina energie electrica decat produsele similare din clasa A+. 

LED lighting - Asigura iluminarea optima, fara a incarca factura la energie electrica. Iluminare economica si performanta.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close