Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 frigidere excelente sub 740 de lei

eMAG reduceri. 3 frigidere excelente sub 740 de lei

eMAG reduceri. 3 frigidere excelente sub 740 de lei
05 Apr 2019   •   13:38

eMAG reduceri frigidere. Daca vreti sa va cumparati un frigider ieftin, ar trebui sa aruncati o privire pe ofertele emag.ro din aceasta perioada.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta si am descoperit frigidere care au garantie chiar si de pana la 5 ani si care sunt foarte ieftine, avand preturi sub 740 de lei.

eMAG reduceri frigidere Albatros

1. Un frigider Albatros FA27+, clasa A+ de eficienta energetica, cu un volum de 212 litri, inltimea de 141,5 cm, cu 3 ani extragarantie, de culoare alba, are o reducere de 32% in campania eMAG reduceri frigidere.

Usa frigiderului se deschide spre dreapta. Volumul net al frigiderului este de 171 de litri, iar sistemul de dezghet este manual. Frigiderul are 4 rafturi de sticla in interior si 4 rafturi pe usa.

Congelatorul are un volum de 41 de litri si un singur compartiment.

Nivelul de zgomot este de 40 dB, iar consumul anual de energie de 226 de kWh.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Samus

2. Frigiderul Samus SW280, cu un volum de 212 litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 143 de cm, garantie de 6 ani, are o reducere de 22% in campania eMAG reduceri frigidere.

Caracteristici:

-capacitate bruta: 217 litri
-capacitate totala neta: 212 litri
-cap. neta frigider/congelator: 171/41 litri
-4 rafturi de sticla
-4 balcoane pe usa
-sertar pentru legume
-clasa energetica A+
-consum energetic: 226 kWh/an
-dezghetare automata la frigider
-termostat reglabil
-usi reversibile
-lumina interioara tip LED
-picioare reglabile
-dimensiuni brute (LxAxH,mm): 575x605x1480
-dimensiuni nete (LxAxH,mm): 550x580x1430
-greutate neta(kg): 25

Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere LDK

3. Frigiderul LDK LF 220, clasa A+ de eficienta energetica, ce are o capacitate de 238 de litri, inaltimea de 143,5 cm, cu 5 ani garantie, de culoare alba, are o reducere de 32% in campania eMAG reduceri frigidere.

Frigiderul LDK LF 220, incadrat in clasa energetica A+, este o alegere excelenta in categoria sa, oferind un volum net al frigiderului de 166 litri, iar congelatorul de 40 litri, fiind ideal pentru persoanele singure sau familiile tinere. 

Clasa energetica A+ asigura un consum optim si o economie de aproximativ 20% fata de produsele similare din clasa energetica A. 

Cele 2 rafturi ale frigiderului, impreuna cu sertarul separat pentru legume-fructe, va garanteaza pastrarea prospetimii si gustului lor, nealterat de celelalte alimente. 

eMAG reduceri frigidere clasa A+

Rafturile sunt ajustabile astfel incat puteti sa va compartimentati zonele frigiderului in functie de nevoile dumneavoastra. Rafturile au o rezistenta ridicata ce o ofera o siguranta sporita, permitand plasarea de produse pana la o greutate de 20 kg. 

In plus, pe usa frigiderului veti gasi un compartiment pentru depozitarea sticlelor mari, iar in partea superioara veti regasi suporul pentru oua.

Toate frigiderele LDK sunt prevazute cu un termostat intuitiv, avand rolul de a regla temperatura in functie de nevoi, precum si in functie de temperatura ambientala.

Nivelul de siguranta al frigiderului este asigurat de o garnitura a usii ce contine substante speciale, impiedicand patrunderea bacteriilor si formarea mucegaiului. Astfel, poti pastra alimentele in conditii de maxima igiena, practic prelungind durata de viata a prospetimii lor.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close