Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 frigidere foarte încăpătoare, sub 1.550 de lei

eMAG reduceri. 3 frigidere foarte încăpătoare, sub 1.550 de lei

eMAG reduceri. 3 frigidere foarte încăpătoare, sub 1.550 de lei
23 Feb 2020   •   14:19

eMAG reduceri frigidere. Magazinul online emag.ro are reduceri excelente in aceasta perioada la frigidere foarte performante.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

Am descoperit 3 frigidere care au un volum foarte generos, de peste 400 de litri. De asemenea, toate au congelatoare si fac parte din clase energetice superioare.

Un alt avantaj este ca ele pot fi cumparate in rate fara dobanda, iar unele au garantii de 5 ani.

eMAG reduceri frigidere Indesit

1. Un frigider cu doua usi Indesit TAA5, 415 l , Clasa A+, H 180 cm, Alb, are o reducere de 26% in campania eMAG reduceri frigidere.

Pretul este AICI.

De asemenea, aparatul frigorific poate fi cumparat in rate fara dobanda.

Flexibilitate maxima inseamna a oferi aparate care se adapteaza diferitelor nevoi, asigurand intotdeauna cea mai buna performanta de conservare. Indesit a proiectat diverse sisteme de racire, fiecare avand caracteristici specifice de natura sa satisfaca diversele necesitati de utilizare ale consumatorilor, cu atentie indreptata intotdeauna catre eficienta si economisirea energiei: modelele din clasa A+ asigura o economisire a energiei cu 20% fata de clasa A. 

In plus, sistemul Static Automatic Control pastreaza perfect alimentele proaspete. Senzorii amplasati in interiorul frigiderului permit mentinerea temperaturii corecte si limiteaza formarea ghetii pe peretii interiori.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Hotpoint

2. Frigiderul cu 2 usi Hotpoint ENTM18210VW, 414 l, Clasa A+, alb, are o reducere de 31% in campania eMAG reduceri frigidere.

Pretul este AICI.

Aparatul frigorific poate fi cumparat in rate fara dobanda si beneficiaza si de 5 ani garantie.

Hygiene Advance - O buna igiena a frigiderului este cea mai importanta conditie pentru pastrarea optima a alimentelor. Hygiene Advance este un tratament cu ioni de argint a peretilor interior ai frigiderului. Este o solutie naturala, permanenta ce previne formarea mucegaiului si a bacteriilor, asigurand in acelasi timp mediul ideal pentru pastrarea optima a alimentelor.

Frigiderul are si raft pentru vinuri. Raftul pentru sticle faciliteaza gestionarea spatiului din frigider si este cel mai bun sistem pentru pastrarea in conditii de siguranta a sticlelor. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Beko

3. Ne-a atras atentia si frigiderul cu doua usi Beko RDSE465K20W, 437 l, Clasa A+, H 185 cm, Alb, care beneficiaza de o reducere de 29% in campania eMAG reduceri frigidere.

Pretul este AICI.

Frigiderul are 5 ani garantie si poate fi cumparat si in rate fara dobanda.

CONFORTECH LINE

Gama de aparate frigorifice ConforTech line imbina designul inovator cu tehnologia performanta prin intermediul caracteristicilor auto defrost si safety glass. Cu ajutorul functiei Auto defrost scapi de grija formarii ghetii in interiorul aparatului frigorific, iar rafturile safety glass sunt rezistente si compartimenteaza in mod ideal spatiul disponibil.

RAFTURI SAFETY GLASS

Rafturile din sticla securizata sunt rezistente pana la 25 kg si compartimenteaza in mod ideal spatiul disponibil.

eMAG reduceri frigidere ieftine

LED LIGHTING

Asigura iluminarea optima, fara a incarca factura la energie electrica. Iluminare economica si performanta.

USI REVERSIBILE

Directia in care se deschid usile frigiderului poate fi schimbata, in functie de restrictiile spatiului. Usile pot fi montate in partea stanga sau in dreapta datorita designului inovativ si a balamalelor laterale suplimentare.

eMAG reduceri frigidere clasa A+

CUTIE LEGUME SI FRUCTE

Compartimentul spatios iti ofera acces rapid prin sistemul rotativ de deschidere al cutiei, pastrand fructele si legumele in cele mai bune conditii.

COOLING FAN

Datorita ventilatorului montat in compartimentul racitor, aerul rece va fi distribuit uniform in interiorul aparatului si, totodata, va asigura performante mai bune de racire.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close