Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 frigidere grozave sub 750 de lei

eMAG reduceri. 3 frigidere grozave sub 750 de lei

eMAG reduceri. 3 frigidere grozave sub 750 de lei
28 Ian 2020   •   12:40

eMAG reduceri frigidere. Magazinul online emag.ro are reduceri in aceasta perioada la frigidere de la diferite branduri.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta eMAG si am descoperit 3 frigidere performante, eficiente energetic, ce au reduceri impresionante si costa sub 750 de lei fiecare.

eMAG reduceri frigidere Star-Light

1. Frigiderul cu doua usi Star-Light CDD-210AP, 204 l, Clasa A+, H 142 cm, Alb, are o reducere de 29% in campania eMAG reduceri frigidere.

Pretul este AICI.

Fiind proiectat pentru a imbina perfect managementul spatiului si consumul redus, frigiderul cu 2 usi Star-Light CDD-210AP este ideal pentru mentinerea alimentelor proaspete, fara grija facturilor incarcate la energia electrica. 

Spre deosebire de modele anterioare, frigiderul cu 2 usi Star-Light CDD-210AP consuma cu pana la 20% mai putine resurse energetice, pastrandu-si calitatile de racire. 

Spatiu generos de stocare - Datorita proiectarii inteligente, frigiderul cu 2 usi Star-Light CDD-210AP va pune la dispozitie un spatiu de stocare mai mult decat generos pentru familia dumneavoastra. 

eMAG reduceri frigidere cu doua usi

Dispune de diverse compartimentari inteligente, cum ar fi cele 3 suporturi pozitionate inteligent pe usa sau compartimentele pentru legume si fructe, iar rafturile sunt perfect ajustabile. 

Dezghetare automata - Frigiderul este prevazut cu un sistem automat de dezghetare, iar dumneavoastra nu veti mai pierde timpul cu acest proces; in schimb, puteti petrece clipe minunate alaturi de cei dragi.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Heinner

2. Un frigider cu doua usi Heinner HF-205A+, 205 l, Clasa A+, Iluminare LED, H 143.4 cm, Alb, are o reducere de 27% in campania eMAG reduceri frigidere.

Pretul este AICI.

Clasa energetica A+ - Beneficiezi de un consum optim de energie electrica si o super economie, in comparatie cu produsele din clasele inferioare.

Capacitate neta de 205 litri - Capacitate de incarcare suficienta pentru nevoile zilnice ale intregii familii.

Control mecanic cu termostat ajustabil - Setezi simplu si rapid temperatura din compartimentele de racire si congelare.

eMAG reduceri frigidere clasa A+

3 rafturi de sticla - Ai compartimente spatioase si convenabile pentru toate nevoile tale si intotdeauna suficient spatiu.

Lumina moderna de tip LED, durabila si eficienta in privinta consumului de energie, asigura vizibilitate in orice colt al frigiderului.

Usi reversibile - Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific. Monteaza-le asa cum doresti si in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Albatros

3. Frigiderul Albatros FA27+, Clasa A+, 212 litri, H 141.5 cm, 3 Ani garantie, Alb, are o reducere de 25% in campania eMAG reduceri frigidere.

Pretul este AICI.

Aparatul frigorific are un volum net total de 212 litri, dintre care frigiderul are 171 litri, iar congelatorul 41 de litri (acesta din urma are un singur compartiment).

Usile frigiderului se deschid spre dreapta. Sistemul de racire este static.

Frigiderul are un sistem de dezghetare manual. Are 4 rafturi din sticla in interior si 4 rafturi pe usa.

Nivelul zgomotului este de 40 dB, clasa de eficienta energetica A+, iar consumul anual de energie este de 226 kWh.

Inaltimea frigiderului este de 141,5 cm, iar greutatea sa de 40 de kilograme. Latimea este de 55 de cm, iar adancimea de 58 de cm.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close