Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 frigidere ideale pe canicula, si in rate fara dobanda

eMAG reduceri. 3 frigidere ideale pe canicula, si in rate fara dobanda

 eMAG reduceri. 3 frigidere ideale pe canicula, si in rate fara dobanda
18 Aug 2019   •   10:31

eMAG reduceri frigidere. Magazinul online emag.ro are oferte excelente in aceasta perioada la frigidere de la diferite branduri.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta de reduceri si am descoperit ca multe frigidere au preturi avantajoase si pot fi cumparate chiar si in rate fara dobanda.

eMAG reduceri frigidere Arctic

1. Frigiderul cu doua usi Arctic AD6310MT++, cu un volum de 306 de litri, clasa A++ de eficienta energetica, inaltimea de 175,4 cm, de culoare argintie, are o reducere de 21% in campania eMAG reduceri frigidere.

Garden Fresh - Compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor. Alimentele tale vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata. 

Clasa energetica A++ garanteaza o economie substantiala de energie, comparativ cu produsele din clasa A+ si A. In acest mod economisesti vizibil cu fiecare factura.

eMAG reduceri frigidere clasa A++

Termostat ajustabil - Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic sunt dotate cu un termostat usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare.

Usi reversibile - Frigiderele Arctic iti ofera posibilitatea de a monta usile in functie de nevoile tale si spatiul de care dispui. Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific. 

Rafturi Safety Glass - Rafturile fabricate din sticla cu o rezistenta ridicata ofera o siguranta sporita, prevenind accidentele.

Frigiderul beneficiaza de o garantie sporita (5 ani).

Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Hotpoint

2. Frigider cu 2 usi Hotpoint ENXTM 18211 F, cu un volum de 419 de litri, sistem No Frost, inaltimea de 180 de cm, clasa A+ de eficienta energetica, de culoare alba, are o reducere de 20% in campania eMAG reduceri frigidere.

Usa se deschide spre dreapta, iar aparatul frigorific beneficiaza de sistemul de racire No Frost, atat pentru frigider, cat si pentru congelator.

Frigiderul are un volum net de 318 litri, 4 rafturi din sticla in frigider si 4 rafturi pe usa. Sistemul de dezghetare este automat.

Congelatorul are un volum de 101 litri, doua compartimente si o capacitate de inghet de 4,5 kg / 24 de ore. Sistemul de dezghetare este automat.

Nivelul de zgomot este de 41 dB, iar consumul anual de energie de 375 kWh.

Frigiderul poate fi cumparat si in rate fara dobanda de pe siteul emag.ro.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Beko

3. Frigiderul cu doua usi Beko RDNE535E20DZM, cu un volum de 471 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, NeoFrost, inaltimea de 193 de cm, de culoare gri sidef, are o reducere de 30% in campania eMAG reduceri frigidere.

Frigiderul poate fi cumparat si in rate fara dobanda.

NeoFrost Dual Cooling - Tehnologia NeoFrost, prin sistemele Active Dual Cooling si No Frost, asigura cele mai bune conditii de conservare, intr-o clasa superioara de eficienta energetica. Racirea se realizeaza prin intermediul curentilor ventilati de aer ce actioneaza independent. 

Ion Guard - Aceasta functie neutralizeaza bacteriile si microorganismele care genereaza mirosuri neplacute in interiorul frigiderului. Aerul din interiorul aparatului este mentinut curat si astfel alimentele pot fi pastrate pentru o perioada mai lunga de timp. 

eMAG reduceri frigidere clasa A+

Active odour filter - Filtrul activ de carbon elimina mirosurile neplacute, la circularea aerului in interiorul frigiderului, asigurand totodata un nivel ridicat de igiena prin reducerea riscului aparitiei bacteriilor. 

LED lighting - Asigura iluminarea optima, fara a incarca factura la energie electrica. Iluminare economica si performanta. 

Water dispenser - Acest dispozitiv, montat in exteriorul aparatului frigorific, asigura apa rece si proaspata la o simpla apasare a clapetei, fara a fi necesara deschiderea usii. 

Bottle Rack - Suport cromat pentru sticle. 

Slim tank water dispenser - Rezervorul sistemului Water Dispenser este integrat ergonomic in usa frigiderului, spatiul de depozitare ramanand intact. 

eMAG reduceri frigidere cu doua usi

Usi reversibile - Directia in care se deschid usile frigiderului poate fi schimbata, in functie de restrictiile spatiului. Usile pot fi montate in partea stanga sau in dreapta datorita designului inovativ si a balamalelor laterale suplimentare. 

Display touch control - Afisajul electronic permite setarea temperaturilor interioare din compartimentele racitor si congelator, cat si programarea modului de functionare dorit. 

Compartiment 0°C - Compartiment cu temperatura de Zero Grade, ideal pentru carne proaspata, peste si alimente cu o durata de viata mai scurta. Perfect pentru alimentele perisabile. 

Cooling Fan - Datorita ventilatorului montat in compartimentul racitor, aerul rece va fi distribuit uniform in interiorul aparatului si, totodata, va asigura performante mai bune de racire. 

Rafturi Safety Glass - Rafturile din sticla securizata sunt rezistente pana la 25 kg si compartimenteaza in mod ideal spatiul disponibil. 

eMAG reduceri frigidere ieftine

Functie racire rapida - Tehnologia de racire rapida permite racirea bauturilor in doar 15 minute. Compartimentul este ideal pentru racirea a 4 doze sau a unei sticle de 1,5 litri. 

Functia de congelare rapida iti permite congelarea preparatelor preferate uniform si intr-un timp scurt. 

Door open buzzer - Avertizarea sonora se activeaza in cazul in care usa frigiderului ramane deschisa mai mult de un minut. 

Termostat reglabil - Sistemul de racire functioneaza impecabil cu un consum minim de energie iar temperatura poate fi reglata cu ajutorul unui termostat aflat la indemana si bine pozitionat pentru a nu fi actionat din greseala. 

Eficienta energetica A+ - Aparatele frigorifice din clasa energetica A+ consuma cu pana la 24% mai putina energie electrica decat produsele similare din clasa A.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close