Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 frigidere mai ieftine si cu 41%

eMAG reduceri. 3 frigidere mai ieftine si cu 41%

eMAG reduceri. 3 frigidere mai ieftine si cu 41%
12 Iul 2018   •   11:23
eMAG reduceri frigidere. Magazinul online emag.ro desfasoara in aceasta perioada o campanie de reduceri la frigidere.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.
 
Am analizat oferta si am descoperit frigidere care au reduceri foarte mari, chiar si de peste 40%.
 
In campanie sunt incluse branduri diverse precum LG, Albatros sau Beko.

 

eMAG reduceri frigidere LG

 
1. Frigiderul cu doua usi LG, cu un volum de 312 litri, sistem Full Nofrost, iluminare LED, Silver, are o reducere de 41% in campania eMAG reduceri frigidere.
 
Frigiderul are doua usi. Atat frigiderul, cat si congelatorul, beneficiaza de sistem de racire No Frost.
 
Volumul net al frigiderului este de 243 de litri, în vreme ce volumul net al congelatorului este de 69 de litri.
 

eMAG reduceri frigidere ieftine

 
Sistemul de dezghețare este automat, atât pentru frigider, cât și pentru congelator.
 
Nivelul de zgomot produs de frigider este de 41 dB. Este important de subliniat ca frigiderul face parte dintr-o clasa energetica superioara, cea A++ si ca are un consum de 220 kWh. Inaltimea sa este de 169 de cm.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri frigidere Beko

 
2. Frigiderul cu doua usi Beko RDNE535E20DZM, 471 de litri, Clasa A+, cu inaltimea de 193 de cm, sistem NeoFrost, culoarea gri sidef, are o reducere de 40% in campania eMAG reduceri frigidere.
 
Tehnologia NeoFrost, prin sistemele Active Dual Cooling si No Frost, asigura cele mai bune conditii de conservare, intr-o clasa superioara de eficienta energetica. Racirea se realizeaza prin intermediul curentilor de aer ventilati ce actioneaza independent in cele 2 compartimente. Aceasta tehnologie previne amestecarea mirosurilor si ajuta la distribuirea uniforma a umiditatii, cat si la restabilirea rapida a temperaturii interioare, dupa deschiderea usii. Astfel, fructele si legumele se mentin ca proaspat culese.
 
Filtrul activ de carbon elimina mirosurile neplacute si ajuta la circularea aerului in interiorul frigiderului, asigurand totodata un nivel ridicat de igiena prin reducerea riscului aparitiei bacteriilor.
 

eMAG reduceri frigidere la oferta

 
ION GUARD - Aceasta functie neutralizeaza bacteriile si microorganismele care genereaza mirosuri neplacute in interiorul frigiderului. Aerul din interiorul aparatului este mentinut curat si astfel alimentele pot fi pastrate pentru o perioada mai lunga de timp.
 
Compartimentul special EverFresh+ a fost proiectat pentru pastrarea prospetimii legumelor si verdeturilor pana la 30 de zile. Acesta regleaza nivelul umiditatii la interior, prin designul constructiv al sertarului si prin intermediul curentilor de aer, fapt ce reduce considerabil efectul de ofilire a verdeturilor si legumelor si prelungeste durata de conservare, de pana la 3 ori mai mult fata de frigiderele obisnuite
 
LEDLIGHTING - Asigura iluminarea optima, fara a incarca factura la energie electrica. Iluminare economica si performanta.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

 

eMAG reduceri frigidere Albatros

 
3. Frigiderul Albatros FA20+, cu un volum de 155 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea 123 de cm, cu 3 ani garantie, de culoare alba, are o reducere de 38% in campania eMAG reduceri frigidere.
 
Cele doua usi ale frigiderului sunt reversibile. Sistemul de dezghetare al frigiderului este automat, iar al congelatorului manual.
 
Volumul net total al frigiderului este de 115 litri. Frigiderul are 3 rafturi din sticla si 3 rafturi pe usa.
 
Volumul net al congelatorului este de 40 de litri, congelatorul fiind impartit in doua compartimente.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close