Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 frigidere performante sub 800 de lei

eMAG reduceri. 3 frigidere performante sub 800 de lei

eMAG reduceri. 3 frigidere performante sub 800 de lei
08 Ian 2019   •   15:54

eMAG reduceri frigidere. Magazinul online emag.ro are la acest inceput de an o campanie de reduceri la electrocasnice, inclusiv la frigidere de la diferite branduri.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

Reducerile sunt atractive, iar noi am identificat o serie de frigidere performante si eficiente care au preturi foarte mici, de sub 800 de lei.

eMAG reduceri frigidere Heinner

1. Frigiderul cu 2 usi Heinner HF-H212A+, cu un volum de 212 litri, Clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 143 de cm, de culoare alba, are o reducere de 29% in campania eMAG reduceri frigidere.

Capacitatea de incarcare este suficienta pentru nevoile zilnice si pentru intreaga familie.    Frigiderul beneficiaza de un termostat ajustabil, cu ajutorul caruia poti sa setezi simplu si rapid temperatura din compartimentele de racire si congelare.

eMAG reduceri frigidere cu 2 usi

Frigiderul are 3 rafturi din sticla in interior, suficient de spatioase pentru nevoile unei familii.

Lumina moderna de tip LED, durabila si eficienta in privinta consumului de energie, asigura vizibilitate in orice colt al frigiderului.    
      
Usile sunt reversibile, ele putandu-se deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului frigorific. Poti sa le montezi asa cum doresti, in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Star-Light

2. Un alt aparat frigorific ce are un pret excelent in campanai eMAG reduceri frigidere este frigiderul cu doua usi Star-Light FDDV-213A+, cu un volum de 213 litri, ce face parte din Clasa A+ de eficienta energetica, are o inaltime de 144 de cm si culoarea alba.

Frigiderul are o reducere de 25%.

Cu acest frigider puteti sa spuneti adio consumului ridicat de energie electrica. Frigiderul Star-Light FDDV-213A+ imbina managementul spatiului cu performanta de conservare ridicata. Este ideal pentru mentinerea alimentelor proaspete, fara grija facturilor ridicate la energia electrica. Asta pentru ca, spre deosebire de modelele anterioare, frigiderul Star-Light FDDV-213A+ consuma cu pana la 20% mai putine resurse datorita clasei energetice A+. 

eMAG reduceri frigidere Clasa A+

Frigiderul Star-Light FDDV-213A+ dispune de spatiu de stocare mai mult decat generos pentru familia dumneavoastra. Compartimentele va ofera libertate in organizarea alimentelor, datorita proiectarii orientate catre utilitate si functionalitate. Rafturile ajustabile, usa reversibila sau spatiul suficient pentru sticle, de pe usa, va permit o depozitare eficienta. 

Frigiderul este prevazut cu un sistem automat de dezghetare, iar dumneavoastra nu veti mai pierde timpul cu acest proces.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Albatros

3. Un alt frigider care ne-a atras atentia este frigiderul Albatros FA20+, cu un volum de 155 de litri, Clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 123 de cm, de culoare alba, si care beneficiaza de 3 ani de garantie.

In cadrul campaniei eMAG reduceri frigidere, aparatul frigorific are o reducere de 11%.

Nu trebuie sa va mai faceti griji pentru facturile la lumina. Fiind incadrat in clasa emergetica A+, frigiderul cu doua usi Albatros FA20+ mentine prospetimea alimentelor cu un consum redus de energie.

Astfel, puteti raci bauturi, congela alimente sau mentine mancarea proaspata mai multe zile fara a incarca factura la lumina, consumul anual fiind de numai 197 kwh/an.

eMAG reduceri frigidere ieftine

Proiectat pentru confort, majoritatea persoanelor preferand pozitionarea congelatorului in partea superioara a frigiderului, Albatros FA20+ beneficiaza de un congelator cu un volum de 40 de litri, perfect pentru congelarea legumelor, carnurilor sau depozitarea cutiilor cu inghetata. 

Proiectat dupa modelul classic, in nuanta de alb, Albatros FA20+ isi gaseste rapid locul in orice bucatarie. 

Compartimentarea este generoasa. Cu un volum net de 155 de litri, frigiderul dispune de 2 rafturi delimitate prin suporturi de sticla ajustabile. Astfel, nu trebuie sa va faceti probleme din cauza dimensiunii vaselor pe care le depozitati, putand regla dimensiunea raftului in functie de necesitati. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close