Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 frigidere peste 200 de litri sub 770 de lei

eMAG reduceri. 3 frigidere peste 200 de litri sub 770 de lei

eMAG reduceri. 3 frigidere peste 200 de litri sub 770 de lei
05 Iun 2019   •   14:42

eMAG reduceri frigidere. Magazinul online emag.ro are preturi excelente in aceasta perioada la frigidere cu doua usi de diferite branduri.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat ofertele si am descoperit ca numeroase frigidere cu 2 usi, cu un volum generos de peste 200 de litri, au preturi de sub 800 de lei. 

Pe 3 dintre ele vi le prezentam mai jos, pe restul le gasiti AICI.

eMAG reduceri frigidere clasa A+

1. Un frigider LDK LF 220, clasa A+ de eficienta energetica, cu o capacitate de 238 de litri, inaltimea de 143,5 cm, 5 ani garantie, de culoare alba, are o reducere de 32% in campania eMAG reduceri frigidere.

De asemenea, aparatul frigorific beneficiaza de o garantie prelungita, de 5 ani.

Frigiderul LDK LF 220, incadrat in clasa energetica A+, este o alegere excelenta in categoria sa, oferind un volum net al frigiderului de 166 litri, iar congelatorul de 40 litri, fiind ideal pentru persoanele singure sau familiile tinere. 

Clasa energetica A+ asigura un consum optim si o economie de aproximativ 20% fata de produsele similare din clasa energetica A. 

Cele 2 rafturi ale frigiderului, impreuna cu sertarul separat pentru legume-fructe, va garanteaza pastrarea prospetimii si gustului lor, nealterat de celelalte alimente. Rafturile sunt ajustabile astfel incat puteti sa va compartimentati zonele frigiderului in functie de nevoile dumneavoastra. Rafturile au o rezistenta ridicata ce o ofera o siguranta sporita, permitand plasarea de produse pana la o greutate de 20 kg. 

eMAG reduceri frigidere ieftine

In plus, pe usa frigiderului veti gasi un compartiment pentru depozitarea sticlelor mari, iar in partea superioara veti regasi suporul pentru oua.

Toate frigiderele LDK sunt prevazute cu un termostat intuitiv, avand rolul de a regla temperatura in functie de nevoi, precum si in functie de temperatura ambientala.

Nivelul de siguranta al frigiderului este asigurat de o garnitura a usii ce contine substante speciale, impiedicand patrunderea bacteriilor si formarea mucegaiului. Astfel, poti pastra alimentele in conditii de maxima igiena, practic prelungind durata de viata a prospetimii lor.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Star-Light

2. Un frigider cu doua usi Star-Light FDDV-213A+, cu volumul de 213 litri, clasa A+ de eficienta energetica, ce are inaltimea de 144 de cm, de culoare alba, are o reducere de 25% in campania eMAG reduceri frigidere.

Frigiderul Star-Light FDDV-213A+ imbina managementul spatiului cu performanta de conservare ridicata. Este ideal pentru mentinerea alimentelor proaspete, fara grija facturilor ridicate la energia electrica. Asta pentru ca, spre deosebire de modelele anterioare, frigiderul Star-Light FDDV-213A+ consuma cu pana la 20% mai putine resurse datorita clasei energetice A+. 

Frigiderul Star-Light FDDV-213A+ dispune de spatiu de stocare mai mult decat generos pentru familia dumneavoastra. Compartimentele va ofera libertate in organizarea alimentelor, datorita proiectarii orientate catre utilitate si functionalitate. Rafturile ajustabile, usa reversibila sau spatiul suficient pentru sticle, de pe usa, va permit o depozitare eficienta. 

Frigiderul este prevazut cu un sistem automat de dezghetare, iar dumneavoastra nu veti mai pierde timpul cu acest proces.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Samus

3. Frigiderul cu doua usi Samus SW280A+, cu un volum de 212 litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltima de 143 de cm, de culoare alba, are o reducere 18% in campania eMAG reduceri frigidere.

Caracteristicile frigiderului sunt urmatoarele:
-Capacitate bruta: 217 litri
-capacitate totala neta: 212 litri
-cap. neta frigider/congelator: 171/41 litri
-4 rafturi de sticla
-4 balcoane pe usa
-sertar pentru legume
-clasa energetica A+
-consum energetic: 226 kWh/an
-dezghetare automata la frigider
-termostat reglabil
-usi reversibile
-lumina interioara tip LED
-picioare reglabile
-dimensiuni brute (LxAxH,mm): 575x605x1480
-dimensiuni nete (LxAxH,mm): 550x580x1430
-greutate neta(kg): 25
-volum brut (m3): 0.27612

Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close