Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 frigidere sub 800 de lei, ca sa iti mentii alimentele apetisante in prag de vara

eMAG reduceri. 3 frigidere sub 800 de lei, ca sa iti mentii alimentele apetisante in prag de vara

eMAG reduceri. 3 frigidere sub 800 de lei, ca sa iti mentii alimentele apetisante in prag de vara
08 Mai 2020   •   14:10

eMAG reduceri frigidere. Vara este tot mai aproape, iar magazinul online are oferte excelente in aceasta perioada la frigidere de la diferite branduri, ideale pentru a va mentine alimentele proaspete si apetisante.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta si am descoperit 3 frigidere bune care costa fiecare sub 800 de lei.

eMAG reduceri frigidere ieftine

1. Frigiderul LDK LF 220, Clasa A+, Capacitate 238 L, H 143,5 cm, 5 ani garantie, Alb, are o reducere de 30% in campania eMAG reduceri frigidere.

Pretul este AICI.

De asemenea, frigiderul beneficiaza de o garantie de 5 ani.

Frigiderul LDK LF 220, incadrat in clasa energetica A+ este o alegere excelenta in categoria sa, oferind un volum net al frigiderului de 166 litri, iar congelatorul de 40 litri, fiind ideal pentru persoanele singure sau familiile tinere. 

Clasa energetica A+ asigura un consum optim si o economie de aproximativ 20% fata de produsele similare din clasa energetica A. 

Cele 2 rafturi ale frigiderului, impreuna cu sertarul separat pentru legume-fructe, va garanteza pastrarea prospetimii si gustului lor, nealterat de celelalte alimente. 

Rafturile sunt ajustabile astfel incat puteti sa va compartimentati zonele frigiderului in functie de nevoile dumneavoastra. 

eMAG reduceri frigidere clasa A+

Rafturile au o rezistenta ridicata ce o ofera o siguranta sporita, permitand plasarea de produse pana la o greutate de 20 kg. 

In plus pe usa frigiderului veti gasi un compartiment pentru depozitarea sticlelor mari, iar in partea superioara veti regasi suporul pentru oua.

Toate frigiderele LDK sunt prevazute cu un termostat intuitiv, avand rolul de a regla temperatura in functie de nevoi, precum si in functie de temperatura ambientala.

Nivelul de siguranta al frigiderului este asigurat de o garnitura a usii ce contine substante speciale, impiedicand patrunderea bacteriilor si formarea mucegaiului. Astfel, poti pastra alimentele in conditii de maxima igiena, practic prelungind durata de viata a prospetimii lor.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Heinner

2. Un frigider cu doua usi Heinner HF-M207A+, 204 l, Clasa A+, Iluminare LED, Control mecanic, H 144 cm, Alb, are o reducere de 29% in campania eMAG reduceri frigidere.

Pretul este AICI.

Clasa energetica A+ - Beneficiezi de un consum optim de energie electrica si o super economie, in comparatie cu produsele din clasele inferioare. 

CAPACITATE NETA 204 litri - Capacitate de incarcare suficienta pentru nevoile zilnice ale intregii familii. 

Control mecanic cu termostat ajustabil - Setezi simplu si rapid temperatura din compartimentele de racire si congelare. 

eMAG reduceri frigidere cu doua usi

3 rafturi sticla frigider - Ai compartimente spatioase si convenabile pentru toate nevoile tale si intotdeauna suficient spatiu. 

LUMINA LED - Lumina moderna de tip LED, durabila si eficienta in privinta consumului de energie, asigura vizibilitate in orice colt al frigiderului. 

Usi reversibile - Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific. Monteaza-le asa cum doresti, in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Albatros

3. Frigiderul Albatros FA28+, de 212 litri, Clasa A+, H 143 cm, 3 Ani garantie, Alb, are o reducere de 28% in campania eMAG reduceri frigidere.

Pretul este AICI.

Frigiderul are 2 usi reversibile.

In ceea ce priveste frigiderul, acesta are un volum de 171 de litri. Sistemul de dezghetare al frigiderului este automat.

Frigiderul are 4 rafturi din sticla in interior, precum si 4 rafturi pe usa.

De asemenea, el are compartimente speciale precum unul pentru legume si fructe si unul pentru sticle.

Congelatorul are 41 de litri, are un sistem de dezghetare manual si un compartiment.

Aparatul frigorific are urmatoarele functii: iluminare interioara, picioare ajustabile si termostat ajustabil.

Frigiderul Albatros are un nivel de zgomot de 42 dB si un consum anual de energie de 226 kWh. In ceea ce priveste autonomia fara curent, aceasta este de 12 ore.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close