Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 laptopuri cu Windows 10 sub 1.500 de lei

eMAG reduceri. 3 laptopuri cu Windows 10 sub 1.500 de lei

eMAG reduceri. 3 laptopuri cu Windows 10 sub 1.500 de lei
14 Feb 2020   •   15:01

eMAG reduceri laptopuri. Magazinul online emag.ro are reduceri in aceasta perioada la laptopuri de la unii dintre cei mai buni producatori de laptopuri, precum ASUS, HP sau Dell.

eMAG reduceri laptopuri – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta si am descoperit 3 laptopuri cu Windows 10 gata instalat, care au preturi foarte mici. Mai exact, fiecare dintre aceste laptopuri costa sub 1.500 de lei.

eMAG reduceri laptopuri ASUS

1. Laptopul ASUS X543MA cu procesor Intel Celeron N4000 pana la 2.60 GHz, 15.6", HD, 4GB, 256GB SSD, Intel HD Graphics 600, Windows 10 Home, Star Grey, are o reducere de 15% in campania eMAG reduceri laptopuri.

Pretul este AICI.

Laptopul poate fi cumparat si in rate fara dobanda.

ASUS X543 este alimentat de o gama variata de procesoare Intel® cu memorie de 4 GB pentru o performanta receptiva si fluida. X543 ofera, de asemenea, un design dual-storage. Este laptopul ideal pentru utilizare zilnica si divertisment. 

Finisaje Elegante. Design subtire - ASUS X543 este echipat cu o carcasa solida si usoara, ce cantareste doar 1.9kg – fiind solutia ideala pentru utilizare portabila. Finisajul sau premium va atrage cu siguranta atentia. 

Laptop-urile din Seria ASUS X543 sunt echipate cu procesoare Intel®, insotite de 4GB RAM, si solutie grafica Intel UHD. Este platforma ideala pentru utilizarea zilnica si divertisment. 

Conectivitatea simplificata - Portul USB 3.1 Gen 1 va ofera viteze ultra rapide, astfel incat puteti transfera un film de 2 GB pe o unitate USB in mai putin de 2 secunde. ASUS X543 are de asemenea porturi USB 2.0 standard pentru a asigura compatibilitatea cu toate dispozitivele USB. Optiunile suplimentare de conectare includ iesirea HDMI, un cititor de carduri microSD. 

eMAG reduceri laptopuri cu Windows

Sunet expansiv, optimizat de experti - O combinatie de componente hardware, software, si optimizare atenta, tehnologia SonicMaster a fost dezvoltata cu scopul declarat de a va oferi cel mai bun sunet disponibil in cazul unui notebook. Un codec profesionist asigura o performanta sonora cu un nivel de precizie foarte ridicat, un amplificator optimizat permite redarea sunetului la un volum superior, in timp ce difuzoarele si camerele de rezonanta mai largi suporta un sunet mai puternic si bass mai profund. 

Design special al difuzoarelor pentru sunet de calitate superioara - X543 este echipat cu difuzoare ce maximizeaza fiecare milimetru cubic disponibil in carcasa pentru a va oferi un nivel mai bun de performanta la frecvente joase si zgomot redus. Camera de rezonanta de dimensiuni mari (19.4cc) ofera un bass mai bun si o claritate sonora excelenta. 

Experimenteaza o lume a culorilor cu tehnologia ASUS Splendid. Pentru a-ti oferi doar imagini de o calitate excelenta, tehnologia exclusiva ASUS Splendid include un sistem de corectie a temperaturii de culoare, ce permite reproducerea unei palete de culori mai bogate si profunde.

Aceasta dispune de patru moduri de afisare vizuale, ce pot fi accesate printr-o singura apasare de buton. Modul Culori Puternice optimizeaza contrastul pentru vizualizarea de fotografii sau urmarirea de clipuri video si filme; Modul Eye Care reduce nivelul de intensitate al luminii albastre si este ideal pentru citit pe perioade lungi de timp. Modul Normal a fost optimizat pentru sarcini de utilizare zilnica; in timp ce Modul Manual este utilizat pentru ajustari avansate ale culorilor.

Design ergonomic al tastaturii - Tastarea este mai confortabila ca niciodata cu ajutorul tastaturii complete de tip chiclet, fabricata dintr-o singura bucata, a modelului ASUS X543. Un proces imbunatatit de asamblare face posibila atingerea unei curse de doar 1.8mm pentru taste si minimalizarea fenomenului de ”plutire” al acestora, pentru o experienta de tastare mult mai solida. Ramane rece chiar si dupa ore intregi de utilizare

eMAG reduceri laptopuri ieftine

Tehnologia ASUS IceCool le ofera modelelor X543 un design intern unic ce rezolva problemele de confort cauzate de supraincalzire prin prevenirea acumularii nedorite de caldura in zona suportului pentru palme. Aceasta pastreaza o temperatura de 28°C - 35°C la suprafata suportului pentru palme – semnificativ mai mica decat temperatura normala a corpului uman. Aceasta structura interna exclusiva plaseaza componentele generatoare de caldura la distanta maxima fata de punctul de interactiune cu utilizatorul si, prin utilizarea sistemului performant de racire cu radiatoare si orificii de aerisire, va ofera un nivel ridicat de confort chiar si in cazul utilizarii pe termen lung.

Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta. Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari.

Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware. Aplicatiile deosebite vin impreuna cu Windows 10
Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar.

Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri laptopuri – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri laptopuri HP

2. Laptopul ultraportabil HP 14s-dq0001nq cu procesor Intel® Celeron™ N4000 pana la 2.60 GHz Gemini Lake, 14", HD, 4GB, 128GB SSD, Intel® UHD Graphics 600, Windows 10 Home S, Natural silver, are o reducere de 26% in campania eMAG reduceri laptopuri.

Pretul este AICI.

In plus, laptopul poate fi cumparat si in rate fara dobanda, iar clientii primesc 50% reducere de la Office365.

Cu acest laptop suplu, de incredere, cu un ecran extins ramai conectat la ceea ce conteaza cel mai mult. Laptopul are o durata lunga de viata a bateriei si un design suplu si portabil, cu micro-margini. 

Conceput pentru ca tu sa te distrezi si sa fii productiv de oriunde, laptopul HP cu diagonala de 35,6 cm (14") are o performanta fiabila si un ecran extins - oferindu-ti posibilitatea de a reda in flux, a naviga si a gestiona activitatile de dimineata pana seara.

Cu designul sau usor si subtire, ecranul cu micromargini de 6,5 mm, cu raportul sau de 78% intre ecran si corp – acest PC poate fi luat oriunde, pentru a vedea si a face mai multe. 

Ramai conectat si binedispus. Cu acumulatorul care dureaza pana la 11 ore si tehnologia de incarcare rapida, acest laptop iti permite sa lucrezi si sa te distrezi toata ziua. Include spatiu de stocare ampla pentru fotografii, continut video si muzica, plus un port USB-C™ pregatit pentru solutii de conectivitate viitoare. 

Performanta fiabila pentru fiecare zi - Suficient de puternic pentru a face fata celor mai aglomerate zile, acest PC este dotat cu un procesor Intel® si stocare fiabila bazata pe flash, la un pret de exceptie. 

eMAG reduceri laptopuri ultraportabile

Cu o durata lunga de viata a acumulatorului si tehnologia de incarcare rapida, acest laptop iti permite sa lucrezi, sa vizionezi si sa ramai conectat toata ziua. Tastatura tactila integrata si precisa, cu suport multi-atingere, accelereaza navigarea si productivitatea. 

Procesor Intel® Celeron® Dual-core - Combinatia perfecta de performanta, consum de energie si valoare ajuta dispozitivul sa functioneze cursiv si fiabil, cu doua nuclee de procesare care gestioneaza toate activitatile. 

Unitate SSD de 128 GB - Fara componentele mobile ale unei unitati de disc standard, unitatile SSD sunt mai eficiente, mai fiabile si mai rapide. Porniti in cateva secunde, transferati fisiere fara a astepta mult si bucurati-va de o experienta energica de fiecare data cand utilizati PC-ul.

Acumulator foarte durabil - Ocupa-te de toate activitatile zilnice, fara griji privind reincarcarea. Cu pana la 11 ore de functionare a acumulatorului, poti lucra, viziona mai mult si petrece mai mult timp fara restrictii 

Afisaj de inalta definitie. Vedeti lumea digitala intr-un mod complet nou. Bucurati-va de filme si fotografii, la calitatea excelenta a imaginii, cu detalii de inalta definitie oferite de 1 milion de pixeli. 

eMAG reduceri laptopuri la oferta

Conceput pentru a functiona mai eficient si mai fiabil la viteze mai mari, DDR4 este viitorul memoriei RAM. Gratie latimii de banda mai mari, toate activitatile, de la multitasking la jocuri, beneficiaza de o imbunatatire a performantelor. 

Conector USB 3.1. Cu cea mai populara conexiune USB din lume, puteti sa conectati simplu oricare dintre dispozitivele USB existente si sa beneficiati de viteze de transfer al datelor de zece ori mai mari decat cu USB 2.0. 

Doua difuzoare frontale. Cresteti volumul pentru muzica, filmul sau jocul preferat. Cand sunetul este directionat catre dumneavoastra, nimic nu intervine intre dumneavoastra si divertisment. 

Camera HD HP TrueVision. Purtati conversatii video foarte clare, chiar si in lumina scazuta si transformati fiecare conversatie intr-o experienta fata in fata, ca un mod mai bun de a tine legatura.

Cititor de amprenta. Va conectati fara probleme la dispozitiv in orice mod, prin atingere cu degetul. Tehnologia brevetata pentru amprente 3-D asigura acces si plati online securizate Ecran cu micro-margini.

Prin incadrarea unui ecran mai mare intr-un cadru mai mic, aceasta masca foarte subtire, greu vizibila, revolutioneaza aspectul afisajului cu un design frumos si eficient. 

Design subtire - Transportati simplu acest PC subtire si usor dintr-o camera in alta sau in calatorie. Cand PC-ul va insoteste oriunde, este mai simplu ca oricand sa ramaneti productiv si sa va distrati. 

Microfon dual-array - Cu doua microfoane si software avansat pentru reducerea zgomotului, va veti auzi extrem de clar cand purtati conversatii video sau cand va inregistrati. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri laptopuri – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri laptopuri Dell

3. Laptopul Dell Inspiron 3582 cu procesor Intel® Pentium® Silver N5000 pana la 2.70 GHz, 15.6", Full HD, 4GB, 128GB SSD, Intel® UHD Graphics 605, Windows 10, Black, are o reducere de 25% in campania eMAG reduceri laptopuri.

Pretul este AICI.

Laptopul poate fi cumparat si in rate fara dobanda. De asemenea, cei care il achizitioneaza primesc o reducere de 50% la Office365.

Black CinemaColor - Imaginile sunt la fel de vii ca realitatea inconjuratoare, pixel cu pixel. Bucurati-va de culori si detalii mai bogate si mai vii cu profilurile de culoare Dell. 

CinemaStream - Placa de retea wireless SmartByte va ofera canale cu latime de banda maxima pentru o experienta fluida, fara sacadare atunci cand vizionati videoclipuri sau ascultati muzica. 

CinemaSound - Tehnologia Waves MaxxAudio® Pro intensifica volumul si va ofera sunete extrem de clare, pentru a beneficia de calitate audio la nivel de studio. 

Procesoare capabile: procesoarele Intel® asigura o viteza de reactie incredibila si multitasking lin, fara probleme.

Memorie si capacitate de stocare mari: comutati cu usurinta intre aplicatiile deschise, cu memoria de 4GB. O unitate SSD cu spatiu de stocare de 128GB va ajuta sa detineti controlul asupra fisierelor dvs.

Ecran uimitor: afisajul Full HD anti-glare va ofera o imagine clara, luminoasa, care nu oboseste ochii. 

Laptopul va ofera o flexibilitate pe masura necesitatilor si o gama larga de porturi: conectati-va la televizor sau la monitor prin intermediul portului HDMI, descarcati fotografii folosind slotul pentru carduri SD si beneficiati de viteze mari de transfer de la toate accesoriile datorita celor doua porturi USB 3.1 din prima generatie.

eMAG reduceri laptopuri cu diagonala mare

Tastatura numerica: alocarea bugetelor si alte calcule sunt floare la ureche datorita tastaturii numerice. 

Design inspirat de utilizatori - Fiecare Inspiron este proiectat cu atentie, pentru a asigura performante fiabile si dupa de ani de zile de utilizare regulata. Producatorul a testat riguros sistemele pentru a imbunatati experienta utilizatorilor. 

Chiar si dupa expunerea la temperaturi intre -40°C si 65°C Inspiron isi mentine performantele.

Butoanele noastre de alimentare sunt testate sa reziste fara defect la 40.000 de apasari, iar tastele tastaturii la 5 milioane de apasari. Deschis, inchis sau rasucit – baza si capacul modelului Inspiron au fost testate de zeci de mii de ori.

Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari.

Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware. Aplicatiile deosebite vin impreuna cu Windows 10
Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar.

Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri laptopuri – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close