Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 laptopuri cu Windows sub 1.000 de lei

eMAG reduceri. 3 laptopuri cu Windows sub 1.000 de lei

eMAG reduceri. 3 laptopuri cu Windows sub 1.000 de lei
25 Iul 2018   •   17:13
eMAG reduceri laptopuri cu Windows. In aceasta perioada magazinul online emag.ro are oferte avantajoase la diferite laptopuri.
 
eMAG reduceri laptopuri cu Windows – Toate ofertele sunt AICI.
 
Multi dintre noi credem ca atunci cand vrem sa cumparam un laptop trebuie sa facem un compromis: fie achizitionam un laptop scump de la branduri celebre, fie cumparam unul ieftin de la producatori mai putin cunoscuti.
 
De asemenea, se intampla adesea sa renuntam la a mai cumpara un laptop cu sistemul Windows gata instalat pentru a reduce din pret.
 
Insa realitatea nu este mereu aceasta. eMAG are in aceata perioada oferte foarte bune la laptopuri de la firme celebre.
 
Iata 3 laptopuri care costa sub 1.000 de lei si care au si sistemul de operare Windows gata instalat.

 

eMAG reduceri laptopuri cu Windows Acer

 
1. Laptopul ultraportabil Acer Aspire 1 A114-31-C0F3 cu procesor Intel® Celeron® N3350 pana la 2.40 GHz, cu o diagonala de 14 inchi, 4GB, 64GB eMMC, Intel® HD Graphics 500, cu sistemul de operare Microsoft Windows 10 S gata instalat, de culoare neagra, are o reducere de 25% in campania eMAG reduceri laptopuri cu Windows.
 
Aspectul clasic al modelului Aspire 1 se potriveste perfect cu confortul oferit de designul sau subtire si portabil. Finisajul delicat al carcasei confera eleganta si stil.
 

eMAG reduceri laptopuri cu Windows Acer Aspire

 
Touchpad-ul Precision este mult mai responsiv decat touchpad-urile traditionale si te ajuta sa lucrezi mai eficient. De asemenea, laptopul asigura o conexiune Wi-Fi puternica si constanta, cu antena wireless 802.11ac amplasata strategic.
 
Acest laptop a fost gandit pentru a filtra lumina albastra obositoare: tehnologia BlueLightShield reduce expunerea la lumina albastra care poate fi daunatoare, prin ajustarea intensitatii culorilor si a luminozitatii. Conceputa pentru eleganta si confort, tastatura Chiclet iese in evidenta prin tastele cu colturi rotunjite.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri laptopuri cu Windows – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri laptopuri cu Windows Lenovo

 
2. Laptopul ultraportabil Lenovo IdeaPad 120S-11IAP cu procesor Intel® Celeron® N3350 pana la 2.40 GHz, cu diagonala de 11,6 inchi, 4GB, 32GB eMMC, Intel HD Graphics, sistemul de operare Microsoft Windows 10 S, de culoarea Blizzard White, are o reducere de 13% in campania eMAG reduceri laptopuri cu Windows.
 
IdeaPad 120S dispune de un sasiu reproiectat, cu linii simple, curate, oferind o nota moderna stilului clasic. Producatorul a aplicat un strat protector pentru a proteja carcasa impotriva uzurii. De asemenea, a inclus detaliile subtiri de cauciuc pe capacul inferior pentru a maximiza ventilatia si pentru a extinde durata de viata a produsului. Produsul este disponibil intr-o gama sofisticata de culori: Gray Mineral, Blizzard White si Ballerina Pink.

eMAG reduceri laptopuri cu Windows ieftine

 
Dispunand de un procesor puternic Intel si memorie de pana la 4 GB, IdeaPad 120S se ocupa de mai multe sarcini cu usurinta.
In plus, va veti bucura de o claritate vizuala cu un ecran anti-glare de 11 inchi. Deci, puteti sa va bazati pe acest laptop, sa faceti mai multe sarcini sau sa urmariti un film cu un prieten.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri laptopuri cu Windows – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri laptopuri cu Windows HP

 
3. Ultimul laptop pe care vi-l recomandam este laptopul ultraportabil HP Stream x360 11-aa000nq cu procesor Intel® Celeron® N3060 1.60 GHz, cu diagonala de 11,6 inchi, IPS, 2GB, 32GB eMMC, Intel® HD Graphics 400, cu sistemul Microsoft Windows 10 gata instalat, Office 365 Personal, de culoare neagra.
 
Laptopul are o reducere foarte mare, de 41%, in campania eMAG reduceri laptopuri cu Windows.
HP Stream x360 este calea perfecta pentru a lucra online, a face mai multe lucruri si a urmari viata digitala. Designul versatil va ofera libertatea de a lucra cum doriti.
 

eMAG reduceri laptopuri cu Windows la oferta

 
Laptopul dispune de o balama versatila de 360 de grade. Indiferent la ce lucrati, exista un mod conceput pentru dvs. Treceti cu usurinta de la laptop la tableta, de la cort la sevalet.
 
In ceea ce priveste internetul, cea mai recenta tehnologie wireless Antena Wi-Fi 802.11ac 2x2 imbunatatita asigura o conexiune de Internet mai puternica si mai fiabila decat inainte, pentru transmisii fara memorie tampon, descarcari extrem de rapide si navigare cursiva pe Web.
 
Cu Windows 10 puteti face cu incredere lucruri remarcabile, in familiarul stil Windows – doar ca mai bine.
Ecranul tactil IPS HD va permite sa intindeti mana si sa controlati PC-ul printr-o atingere. Iar unghiurile largi de vizualizare, de 178° si calitatea de inalta definitie, va ofera intotdeauna o vizualizare excelenta.
 
Indiferent unde stati, acest ecran ofera imagini clare si vii, cu unghiuri largi de vizualizare de 178°, astfel incat oricine se poate bucura de o vizualizare excelenta.
 
Designul este subtire, asa incat puteti sa transportati simplu acest PC subtire si usor dintr-o camera in alta sau in calatorie. Cand PC-ul va insoteste oriunde, este mai simplu ca oricand sa ramaneti productiv.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri laptopuri cu Windows – Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close