Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 laptopuri cu Windows sub 1.300 de lei, in rate fara dobanda

eMAG reduceri. 3 laptopuri cu Windows sub 1.300 de lei, in rate fara dobanda

eMAG reduceri. 3 laptopuri cu Windows sub 1.300 de lei, in rate fara dobanda
22 Feb 2020   •   13:48

eMAG reduceri. Magazinul online are oferte excelente la laptopuri in aceasta perioada, de la branduri celebre precum ASUS, Allview sau Lenovo.

eMAG reduceri laptopuri – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta eMAG si am descoperit 3 laptopuri performante, cu Windows, care au preturi cu adevarat exceptionale, fiecare dintre ele costand sub 1.300 de lei.

In plus, ele pot fi cumparate si in rate fara dobanda, ceea ce inseamna ca abia veti simti la buzunar o astfel de investitie.

eMAG reduceri laptopuri Allview

1. Laptopul Allview Allbook M cu procesor Intel® Celeron® N3350 pana la 2.40 GHz, 13.3", Full HD, IPS, 4GB, 64GB eMMC, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 10, Grey, are o reducere de 37% in campania eMAG reduceri laptopuri.

Pretul este AICI.

De asemenea, laptopul poate fi cumparat si in rate fara dobanda, iar cei care il achizitioneaza primesc o reduere de 50% la Office365.

AllBook M ruleaza sistemul de operare - Windows 10 Home Edition, 64 bit., astfel ca vei avea la indemana o interfata prietenoasa si intuitiva. Poti delimita spatiul personal de cel profesional prin crearea de conturi diferite. 

Datorita capacitatii sale de 4800mAh, Allbook M iti ofera un timp de utilizare de pana la 7 ore. 

Memorie sporita - Allbook M vine echipat cu o memorie Flash de 64GB si o memorie RAM de 4GB DDR3. Astfel, nu va trebui sa iti mai faci griji pentru stocarea tuturor aplicatiilor si informatiilor. In plus, cele mai noi update-uri vor putea fi realizate fara necesitatea de a sterge informatii si documente importante. 

eMAG reduceri laptopuri ieftine

Ai nevoie de mai mult spatiu? Capacitatea totala de stocare poate creste la AllBook M: laptop-ul are un slot M.2 liber pentru a-i putea adauga un SSD de pana la 1TB. 

Cu o mare putere de procesare, Allbook M vine cu un procesor Intel Celeron Dual-Core N3350, ce atinge frecvente de pana la 1.1GHz si frecventa burst 2.4 GHz. 

Lasa-te inspirat de culori vii - Display-ul IPS de 13,3 cu un format 16:9 si o rezolutie de 1920 x 1080 iti vor oferi o experienta unica de utilizare. Vei putea explora in voie deoarece display-ul va reda cu acuratete detaliile in culori expresive. 

Exploreaza lumea - Allbook M iti pune la dispozitie toate instrumentele de care ai nevoie pentru a explora lumea. Dimensiunea compacta si greutatea de 1240g fac Allbook M notebook-ul perfect pentru calatorii.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri laptopuri – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri laptopuri Lenovo

2. Laptopul 2 in 1 Lenovo Miix 320-10ICR cu procesor Intel® Atom™ x5-Z8350 1.92 GHz, 10.1" HD, IPS, 4GB, 64GB eMMC, LTE/4G, Windows 10 Home, Platinum silver, are o reducere de 35% in campania eMAG reduceri laptopuri.

Pretul este AICI.

Laptopul poate fi achizitionat si in rate fara dobanda, iar cei care il cumpara primesc si o reducere de 50% la Office365.

Cu Miix 320, beneficiati de ce este mai bun din ambele lumi: un laptop si o tableta complet functionale, intr-un singur dispozitiv optimizat si portabil. Dotat cu tastatura detasabila, 10 ore de autonomie a bateriei, procesor eficient si instrumente pentru imbunatatirea productivitatii, va permite sa va indepliniti sarcinile din mers, pe loc. 

Flexibilitate si productivitate - Dispozitivul Miix 320 se transforma fara efort, in functie de necesitatile dvs. Dintr-un laptop de dimensiuni complete cu tastatura devine imediat o tableta interactiva, echipata cu functii multimedia. 

Autonomie pe durata intregii zile - Procesoarele Intel® Atom™ va ofera tehnologie avansata si capacitati de procesare combinate intr-un cip ultra-subtire, usor si eficient din punct de vedere al energiei electrice, permitandu-va sa continuati lucrul cat de mult vreti. 

Cresteti-va instantaneu productivitatea cu tastatura cu taste tip insula. Pe langa experienta de tastare optimizata pentru minimizarea greselilor de ortografie, aceasta va ofera doua porturi pentru conectarea si incarcarea dispozitivelor, plus un touchpad de precizie care va permite sa utilizati apropierea degetelor pentru zoom si gesturile cu mai multe degete.

Cu designul sau fluidizat, liniile simple si accentele elegante, laptopul Miix 320 este foarte usor (aproximativ 1 kg), ceea ce il face insotitorul ideal in calatorie.

Cu o singura incarcare, dispozitivul Miix 320 va ofera 10 ore de autonomie a bateriei. Acum puteti fi mai productiv din mers, de dimineata pana seara, fara a pierde timp cautand un incarcator sau o priza. 

eMAG reduceri laptopuri cu Windows

Cu 802.11 ac Wi-Fi, va veti bucura de o viteza a conexiunii de trei ori mai mare decat viteza Wi-Fi standard. Mai mult, aceasta tehnologie ultra-rapida ofera o conexiune mai stabila, deci mai putine latente si o experienta de navigare pe web mult mai fluida.

Sunteti in afara ariei de acoperire Wi-Fi? Nicio problema. Cu LTE optional, va puteti conecta la internet oriunde exista o conexiune de date mobile. In plus, cu antena duala pentru conectivitate imbunatatita, veti receptiona o gama mai larga de semnale si va veti bucura de o conexiune mai stabila decat cu o tableta obisnuita. 

Ecranul uluitor de 10,1” al laptopului Miix 320 reda toate imaginile cu detalii bogate, realiste. Navigati pe web, vizionati videoclipurile preferate sau retraiti cele mai placute momente din vacanta — cu siguranta veti fi uimit de claritatea superba a ecranului FHD.

Fie ca este vorba despre cel mai nou album sau serialul dvs. preferat, apasati Play si lasati-va invaluit intr-un sunet superb. Cu Dolby® Advanced Audio™, modelul Miix 320 ofera un sunet clar si precis in boxe sau casti. In plus, puteti creste nivelul volumului fara a distorsiona sunetul. 

eMAG reduceri laptopuri cu Windows 10

Camera principala de 5 MP va permite sa capturati momentele minunate ale vietii. Iar camera frontala de 2 MP este grozava pentru discutii cu prietenii si familia in cadrul apelurilor video, sau pur si simplu pentru a va face selfie-uri. 

Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta. Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari.

Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware. 

Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar. Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri laptopuri – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri laptopuri ASUS

3. Laptopul ASUS X543MA cu procesor Intel Celeron N4000 pana la 2.60 GHz, 15.6", HD, 4GB, 256GB SSD, Intel HD Graphics 600, Windows 10 Home, Star Grey, beneficiaza de o reducere de 21% in campania eMAG reduceri laptopuri.

Pretul este AICI.

El poate fi cumparat si in rate fara dobanda.

ASUS X543 este alimentat de o gama variata de procesoare Intel® cu memorie de 4 GB pentru o performanta receptiva si fluida. X543 ofera, de asemenea, un design dual-storage. Este laptopul ideal pentru utilizare zilnica si divertisment. Finisaje Elegante. 

Design subtire - ASUS X543 este echipat cu o carcasa solida si usoara, ce cantareste doar 1.9kg – fiind solutia ideala pentru utilizare portabila. Finisajul sau premium va atrage cu siguranta atentia.

Laptop-urile din Seria ASUS X543 sunt echipate cu procesoare Intel®, insotite de 4GB RAM, si solutie grafica Intel UHD. Este platforma ideala pentru utilizarea zilnica si divertisment. 

Conectivitatea simplificata - Portul USB 3.1 Gen 1 va ofera viteze ultra rapide, astfel incat puteti transfera un film de 2 GB pe o unitate USB in mai putin de 2 secunde. ASUS X543 are de asemenea porturi USB 2.0 standard pentru a asigura compatibilitatea cu toate dispozitivele USB. Optiunile suplimentare de conectare includ iesirea HDMI, un cititor de carduri microSD. 

Sunet expansiv, optimizat de experti - O combinatie de componente hardware, software, si optimizare atenta, tehnologia SonicMaster a fost dezvoltata cu scopul declarat de a va oferi cel mai bun sunet disponibil in cazul unui notebook. Un codec profesionist asigura o performanta sonora cu un nivel de precizie foarte ridicat, un amplificator optimizat permite redarea sunetului la un volum superior, in timp ce difuzoarele si camerele de rezonanta mai largi suporta un sunet mai puternic si bass mai profund. 

Design special al difuzoarelor pentru sunet de calitate superioara - X543 este echipat cu difuzoare ce maximizeaza fiecare milimetru cubic disponibil in carcasa pentru a va oferi un nivel mai bun de performanta la frecvente joase si zgomot redus. 

eMAG reduceri laptopuri in rate fara dobanda

Camera de rezonanta de dimensiuni mari (19.4cc) ofera un bass mai bun si o claritate sonora excelenta. 
Pentru a-ti oferi doar imagini de o calitate excelenta, tehnologia exclusiva ASUS Splendid include un sistem de corectie a temperaturii de culoare, ce permite reproducerea unei palete de culori mai bogate si profunde. Aceasta dispune de patru moduri de afisare vizuale, ce pot fi accesate printr-o singura apasare de buton. Modul Culori Puternice optimizeaza contrastul pentru vizualizarea de fotografii sau urmarirea de clipuri video si filme; Modul Eye Care reduce nivelul de intensitate al luminii albastre si este ideal pentru citit pe perioade lungi de timp. Modul Normal a fost optimizat pentru sarcini de utilizare zilnica; in timp ce Modul Manual este utilizat pentru ajustari avansate ale culorilor. 

Design ergonomic al tastaturii - Tastarea este mai confortabila ca niciodata cu ajutorul tastaturii complete de tip chiclet, fabricata dintr-o singura bucata, a modelului ASUS X543. Un proces imbunatatit de asamblare face posibila atingerea unei curse de doar 1.8mm pentru taste si minimalizarea fenomenului de ”plutire” al acestora, pentru o experienta de tastare mult mai solida. 

Ramane rece chiar si dupa ore intregi de utilizare - Tehnologia ASUS IceCool le ofera modelelor X543 un design intern unic ce rezolva problemele de confort cauzate de supraincalzire prin prevenirea acumularii nedorite de caldura in zona suportului pentru palme. Aceasta pastreaza o temperatura de 28°C - 35°C la suprafata suportului pentru palme – semnificativ mai mica decat temperatura normala a corpului uman. 

Aceasta structura interna exclusiva plaseaza componentele generatoare de caldura la distanta maxima fata de punctul de interactiune cu utilizatorul si, prin utilizarea sistemului performant de racire cu radiatoare si orificii de aerisire, va ofera un nivel ridicat de confort chiar si in cazul utilizarii pe termen lung.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri laptopuri – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close