Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 laptopuri excelente ce costa sub 900 de lei

eMAG reduceri. 3 laptopuri excelente ce costa sub 900 de lei

eMAG reduceri. 3 laptopuri excelente ce costa sub 900 de lei
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
20 Mar 2019   •   13:48

eMAG reduceri laptopuri Stock Busters. Astazi si maine magazinul online emag.ro desfasoara campania Stock Busters, care vine cu oferte excelente la laptopuri de la branduri de incredere precum Lenovo, HP sau ASUS.

eMAG reduceri laptopuri Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta si am gasit 3 laptopuri de la producatori foarte buni care costa sub 900 de lei. Unul dintre laptopuri are chiar si sistemul de operare Microsoft Windows 10 S inclus in pret.

eMAG reduceri laptopuri Stock Busters - Lenovo

1. Un laptop ultraportabil Lenovo IdeaPad S130-11IGM cu procesor Intel® Celeron® N4000 pana la 2.60 Ghz, cu o diagonala de 11,6 inchi, 2GB, 32GB eMMC, Microsoft Windows 10 S gata instalat, de culoare Blizzard White, are o reducere de 27% in campania eMAG reduceri laptopuri Stock Busters.

Ideapad S130 are un finisaj special de protectie pentru a va proteja impotriva uzurii, precum si detalii de cauciuc jos pentru a mentine lucrurile calme si racoroase si pentru a continua mai mult.

Cu o durata de viata de pana la 8 ore, puteti conta pe cand sunteti in miscare. Va puteti pune baza in baterie in timp ce sunteti in oras. 

In plus, puteti sa uitati de discomfortul ochilor. Fie ca vizionati un videoclip, fie ca scrieti o lucrare dimineata, va fi extrem de clar pe Ideapad S130. Ecranul sau LCD de 11 inchi are o rezolutie HD.

Este subtire si usor de transportat. La doar 1,15 kg, Ideapad S130 ultraslim este excelent pentru utilizare in miscare.

eMAG reduceri laptopuri Stock Busters – Lenovo IdeaPad

Porturi:
1. Conector pentru cablul de alimentare
2. USB 3.0
3. HDMI
4. USB 3.1 Type-C ™
5 . Butonul Novo
6. microSD cititor de carduri
7. Conector audio combo
8. USB 3.0 

Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta. Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware. 

Aplicatiile deosebite vin impreuna cu Windows 10. Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar. Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri laptopuri Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri laptopuri Stock Busters – HP

2. Un alt laptop care ne-a atras atentia este laptopul HP 15-da0175nq cu procesor Intel® Celeron® N4000 pana la 2.60 GHz, cu o diagonala generoasa de 15,6 inchi, 4GB, 500GB, Intel® UHD Graphics 600, Free DOS, de culoare Natural Silver.

Acesta are o reducere de 28% in campania eMAG reduceri laptopuri Stock Busters.

Proiectat pentru performante de lunga durata, acest laptop elegant de 15,6 inchi, are o baterie de lunga durata care va mentine conectat, distrat si productiv toata ziua. Treceti cu viteza prin sarcini sau relaxati-va si socializati - cu un procesor Intel® si un display bogat.

Designul modern si elegant va permite sa luati acest laptop atractiv oriunde. Cu o tastatura frumos lustruita si o balama in culoarea potrivita, laptopul HP de 15,6 inchi, proiectat inteligent, arata foarte bine si functioneaza pe masura. 

Ramaneti conectat toata ziua cu o baterie de mare capacitate cu incarcare rapida HP si afisaj bogat vizual. In plus, stocati usor toate datele dvs. si bucurati-va de muzica preferata, filmele si fotografiile cu spatiu de stocare amplu.

eMAG reduceri laptopuri Stock Busters – HP la oferta

Combinatia perfecta de performanta si consum de energie va ajuta dispozitivul sa functioneze cursiv si fiabil, cu doua nuclee de procesare care gestioneaza toate activitatile.

Nu va faceti griji cu privire la extinderea colectiilor de filme, cantece si fotografii. Cu HDD-ul de mare capacitate puteti sa le salvati pe toate si inca sa aveti mult spatiu disponibil. 

Afisajul este de inalta definitie. Puteti sa vedeti lumea digitala intr-un mod complet nou. Bucurati-va de filme si fotografii, la o calitate excelenta a imaginii, cu detaliile oferite de 1 milion de pixeli.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri laptopuri Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri laptopuri Stock Busters – ASUS

3. Un laptop ASUS X541NA-GO508 cu procesor Intel® Celeron® N3350 pana la 2.40 Ghz, cu o diagonala de 15,6 inchi, 4GB, 1TB, Intel HD Graphics, Endless OS, de culoare Chocolate Black, are o reducere de 30% in campania eMAG reduceri laptopuri Stock Busters.

Proiectata pentru utilizare zilnica, eleganta Serie ASUS VivoBook Max include modele disponibile intr-o multitudine de culori expresive si finisaje de calitate ridicata, ajutandu-va sa iesiti intotdeauna in evidenta. 

Laptop-urile din Seria ASUS VivoBook Max sunt proiectate pentru a va oferi o experienta de redare multimedia deosebit de realista. Tehnologiile exclusive ASUS, cum ar fi solutia audio SonicMaster cu tehnologie ICEpower® incorporata, ASUS Splendid si ASUS Tru2Life Video va ajuta filmele si muzica sa prinda viata. 

Solutia audio ASUS SonicMaster cu tehnologie ICEpower® incorporata le ofera laptop-urilor din Seria ASUS VivoBook Max o claritate sonora de cristal. Laptop-urile din Seria VivoBook Max sunt echipate cu difuzoare de 3W cu o camera de rezonanta de 24cc si un design special al liniei de transmisie pentru un bass bogat si profund, dar si voci foarte bine detaliate. In plus, acestea sunt perfect optimizate pentru a va oferi un dialog mai clar si un sunet surround deosebit de realist. 

eMAG reduceri laptopuri Stock Busters – cu diagonala mare

Solutia de optimizare a sunetului AudioWizard ASUS AudioWizard va ofera cinci moduri audio presetate (Muzica, Filme, Jocuri, Vorbire si Inregistrare) astfel incat va veti bucura de cele mai bune setari. 

Tehnologia ASUS Tru2Life Video imbunatateste semnificativ calitatea clipurilor video urmarite. Aceasta optimizeaza in mod inteligent fiecare pixel din cadrul video pentru a imbunatati claritatea si contrastul cu 150%, astfel incat va veti putea bucura de cea mai buna calitate a imaginilor – de fiecare data.

Majoritatea ecranelor LED emit lumina albastra – cauza principala a degenerarii maculare si a problemelor ce pot afecta retina. Modul ASUS Eye Care reduce intr-o maniera foarte eficienta nivelurile de lumina albastra cu pana la 33% pentru a face procesul de citire unul mult mai confortabil, si pentru a va proteja impotriva oboselii ochilor sau a altor probleme cauzate de aceasta. 
eMAG reduceri laptopuri Stock Busters ieftine

Conexiuni mai rapide si usoare cu USB Tip-C Laptop-urile din Seria ASUS VivoBook Max va ofera o gama extinsa de optiuni de conectivitate, ce includ interfete USB 3.0 Tip-C, HDMI si VGA, un cititor de card-uri 3-in-1 SD/SDHC/SDXC, etc., toate avand rolul de a asigura un nivel mai bun de compatibilitate cu diverse periferice si dispozitive externe. 

Port-ul USB Tip-C reversibil asigura o conexiune excelenta cu fiecare ocazie, indiferent de orientare. De asemenea, va ofera viteze de transfer de pana la 5Gbps – fiind de aproape 10 ori mai rapid decat USB 2.0. Acum puteti transfera fotografii, muzica si chiar fisiere video de dimensiuni mari intr-un timp mult mai scurt – transferul unui fisier cu dimensiuni de 2GB dureaza mai putin de 2 secunde Baterie SuperBatt cu autonomie extinsa Laptop-urile din Seria ASUS VivoBook Max includ bateria SuperBatt ce va ofera pana la 700 de cicluri de incarcare – o autonomie de 3 ori mai buna decat cea a bateriilor standard.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri laptopuri Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close