Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 laptopuri excelente cu Windows sub 1.350 de lei

eMAG reduceri. 3 laptopuri excelente cu Windows sub 1.350 de lei

eMAG reduceri. 3 laptopuri excelente cu Windows sub 1.350 de lei
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
26 Feb 2019   •   13:57

eMAG reduceri laptopuri. Magazinul online emag.ro are o campanie de reduceri la laptopuri cu sistemul de operare Microsoft Windows gata inclus.

eMAG reduceri laptopuri – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat ofertele si am gasit laptopuri foarte bune care au preturi foarte mici.

Iata 3 dintre cele mai atractive oferte de la emag.ro.

eMAG reduceri laptopuri Lenovo

1. Un laptop ultraportabil Lenovo IdeaPad S130-14IGM cu procesor Intel® Celeron® N4000 pana la 2.60 GHz, cu diagonala de 14 inchi, 4GB, 64GB eMMC, Intel® UHD Graphics 600, cu Microsoft Windows 10 S gata instalat, de culoare Mid Night Blue, are o reducere de 11% in campania eMAG reduceri laptopuri.

Ideapad S130 are un finisaj special de protectie pentru a va proteja impotriva uzurii, precum si detalii de cauciuc jos, pentru a mentine lucrurile calme si racoroase.

Cu o durata de viata de pana la 8 ore, puteti conta pe cand sunteti in miscare. Va puteti baza pe baterie in timp ce sunteti in oras. 

Uitati de discomfortul ochilor. Fie ca vizionati un videoclip, fie ca scrieti o lucrare dimineata, va fi extrem de clar pe Ideapad S130. Ecranul sau LCD de 14 inchi are o rezolutie HD.

eMAG reduceri laptopuri cu Windows

Laptopul este subtire si usor de transportat. La doar 1,47 kg, Ideapad S130 ultraslim este excelent pentru utilizare in miscare. Puneti-l in geanta si porniti la drum - abia observati ca este cu dumneavoastra. 

Porturi:
1. Conector pentru cablul de alimentare
2. USB 3.0
3. HDMI
4. USB 3.1 Type-C ™
5 . Butonul Novo
6. microSD cititor de carduri
7. Conector audio combo
8. USB 3.0

Pretul este AICI.

eMAG reduceri laptopuri – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri laptopuri Allview

2. Un alt laptop ce ne-a atras atentia este laptopul 2 in 1 Allview Allbook M cu procesor Intel® Celeron® N3350 pana la 2.40 Ghz, cu diagonala de 13,3 inchi, rezolutie Full HD, IPS, Touch, 4GB, 64GB eMMC, Intel® HD Graphics, cu sistemul Microsoft Windows 10 instalat, de culoare gri.

Laptopul are o reducere de 15% in campania eMAG reduceri laptopuri.

AllBook M ruleaza sistemul de operare Windows 10 Home Edition, 64 bit., astfel ca vei avea la indemana o interfata prietenoasa si intuitiva. Poti delimita spatiul personal de cel profesional prin crearea de conturi diferite. 

Datorita capacitatii sale de 4800mAh, Allbook M iti ofera un timp de utilizare de pana la 7 ore. 

Allbook M vine echipat cu o memorie Flash de 64GB si o memorie RAM de 4GB DDR3. Astfel, nu va trebui sa iti mai faci griji pentru stocarea tuturor aplicatiilor si informatiilor. In plus, cele mai noi update-uri vor putea fi realizate fara necesitatea de a sterge informatii si documente importante. 

eMAG reduceri laptopuri Allview cu Windows

Daca ai nevoie de mai mult spatiu, memoriei Flash de 64GB i se adauga mai multe optiuni de memorie SSD, pana la capacitate maxima de 1TB. La cumparare, poti opta pentru una dintre variantele cu SSD de 120GB sau de 250GB, inclus. 

Cu o mare putere de procesare, Allbook M vine cu un procesor Intel Celeron Dual-Core N3350, ce atinge frecvente de pana la 1.1GHz si frecventa burst 2.4 GHz. 

Display-ul IPS de 13,3 inchi, cu un format 16/9 si o rezolutie de 1920x1080px, iti vor oferi o experienta unica de utilizare. Vei putea explora in voie deoarece display-ul va reda cu acuratete detaliile in culori expresive. 

Dimensiunea compacta si greutatea de 1240g fac din Allbook M notebook-ul perfect pentru calatorii.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri laptopuri – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri laptopuri ASUS

3. Laptopul ASUS A540MA-GO354T cu procesor Intel® Celeron® N4000 pana la 2.60 GHz, cu o diagonala foarte generoasa, de 15,6 inchi, 4GB, 500GB, Intel UHD Graphics 600, cu sistemul de operare Microsoft Windows 10 instalat, de culoare Chocolate Black, are o reducere de 20% in campania eMAG reduceri laptopuri.

Laptop-urile din Seria ASUS A540 sunt echipate cu cele mai recente procesoare Intel®, pentru un nivel foarte bun de performanta in orice situatie. Dotate cu solutie video integrata si un controller avansat pentru modulele de memorie RAM, A540 reprezinta platforma ideala pentru utilizarea zilnica.

Modelele A540 includ in continuare interfetele traditionale USB 3.0 si USB 2.0, pentru a asigura o compatibilitate perfecta cu toate dispozitivele voastre USB. A540 ofera optiuni de conectivitate suplimentare, cum ar fi port-ul HDMI.

O combinatie de componente hardware, software, si optimizare atenta, tehnologia SonicMaster a fost dezvoltata cu scopul declarat de a va oferi cel mai bun sunet disponibil in cazul unui notebook. Un codec profesionist asigura o performanta sonora cu un nivel de precizie foarte ridicat, un amplificator optimizat permite redarea sunetului la un volum superior, in timp ce difuzoarele si camerele de rezonanta mai largi suporta un sunet mai puternic si bass mai profund. 

eMAG reduceri laptopuri cu Windows 10

Elementele suplimentare de procesare a semnalului audio ajuta la optimizarea performantelor componentelor hardware, filtrand zgomotul si imbunatatind claritatea audio astfel incat sa va puteti bucura de un sunet de o claritate exceptionala pe modelele voastre din Seria A. 

A540 este echipat cu difuzoare rotunde ce maximizeaza fiecare milimetru cubic disponibil in carcasa pentru a va oferi un nivel mai bun de performanta la frecvente joase si zgomot redus. Camera de rezonanta de dimensiuni mari (19.4cc) ofera un bass mai bun si o claritate sonora excelenta. 

Finisajele laptopului sunt elegante, iar designul ultra-subtire. ASUS A540 este echipat cu o carcasa solida si usoara, ce cantareste aproximativ 2kg – fiind solutia ideala pentru utilizare portabila. 

Pentru a-ti oferi doar imagini de o calitate excelenta, tehnologia exclusiva ASUS Splendid include un sistem de corectie a temperaturii de culoare, ce permite reproducerea unei palete de culori mai bogate si profunde.

eMAG reduceri laptopuri ieftine

Aceasta dispune de patru moduri de afisare vizuale, ce pot fi accesate printr-o singura apasare de buton. Modul Culori Puternice optimizeaza contrastul pentru vizualizarea de fotografii sau urmarirea de clipuri video si filme; Modul Eye Care reduce nivelul de intensitate al luminii albastre si este ideal pentru citit pe perioade lungi de timp. Modul Normal a fost optimizat pentru sarcini de utilizare zilnica; in timp ce Modul Manual este utilizat pentru ajustari avansate ale culorilor. 

Majoritatea panourilor LED emit lumina albastra – principala cauza a problemelor retinei si a fenomenului de degenerare maculara. Modul ASUS Eye Care reduce in mod eficient nivelul de lumina albastra cu 33%, oferind astfel un nivel ridicat de confort la citire si protejandu-va impotriva oboselii ochilor sau a altor probleme ce pot aparea. 

Tastarea este mai confortabila ca niciodata cu ajutorul tastaturii complete de tip chiclet, fabricata dintr-o singura bucata. Un proces imbunatatit de asamblare face posibila atingerea unei curse de doar 1,8 mm pentru taste si minimalizarea fenomenului de ”plutire” al acestora, pentru o experienta de tastare mult mai solida. 

eMAG reduceri laptopuri la oferta

Utilizarea unor tehnici sofisticate de productie, imprumutate de la ecranele tactile pentru smartphone-uri, face posibila atingerea unui nivel foarte ridicat de sensibilitate at touch pad-ului, ce va permite sa faceti zoom sau sa navigati printre diferitele pagini web cu foarte mare usurinta.

Tehnologia ASUS IceCool le ofera modelelor din Seria A un design intern unic ce rezolva problemele de confort cauzate de supraincalzire prin prevenirea acumularii nedorite de caldura in zona suportului pentru palme. Aceasta pastreaza o temperatura de 28°C - 35°C la suprafata suportului pentru palme – semnificativ mai mica decat temperatura normala a corpului uman. 

Aceasta structura interna exclusiva plaseaza componentele generatoare de caldura la distanta maxima fata de punctul de interactiune cu utilizatorul si, prin utilizarea sistemului performant de racire cu radiatoare si orificii de aerisire, va ofera un nivel ridicat de confort chiar si in cazul utilizarii pe termen lung. Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta

Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware. Aplicatiile deosebite vin impreuna cu Windows 10
Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri laptopuri – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close