Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 laptopuri grozave sub 800 de lei cu ocazia Stock Busters

eMAG reduceri. 3 laptopuri grozave sub 800 de lei cu ocazia Stock Busters

eMAG reduceri. 3 laptopuri grozave sub 800 de lei cu ocazia Stock Busters
18 Apr 2018   •   17:25
eMAG reduceri laptopuri. In perioada 17-19 aprilie magazinul online emag.ro desfasoara Stock Busters, o ampla campanie de reduceri la mii de produse, inclusiv la laptopuri.
 
eMAG reduceri laptopuri Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.
 
In campanie sunt incluse laptopuri de la diferite branduri celebre, iar preturile sunt cu adevarat avantajoase. Asadar, daca ati asteptat mult timp pentru a va cumpara un laptop ieftin, dar performant, acum puteti alege unul.
 
Am analizat ofertele si am gasit 3 laptopuri bune care costa toate sub 800 de lei.

 

eMAG reduceri laptopuri Stock Busters Kiano

 
1. Laptopul 2 in 1 Kiano Intelect X3 HD cu procesor Intel Atom® x5-Z8350 pana la 1.92 GHz, 10.1", IPS HD, 2GB, 32GB eMMC, Intel HD Graphics, Microsoft Windows 10, are o reducere de 26% in campania eMAG reduceri laptopuri Stock Busters.
 
Intelect X3 HD, o urmare a seriei X, este un laptop puternic cu caracteristici de tableta. Acesta va fi compania ta cat va dura ziua. Vreți sa urmariti stirile pe tableta de dimineata? Tastatura se detaseaza simplu. Aveti nevoie de un device eficient si mobil pentru a crea documente? Atasati tastatura si incepeti sa lucrati pe aceasta, folosind sistemul de operare Windows 10 Home.
 

eMAG reduceri laptopuri Stock Busters la oferta

 
Conecteaza si deconecteaza elementele Intelect X3 HD asa cum iti place pentru confortul tau. Inauntru, Intelect X3 HD are 2GB memorie RAM si capacitate de stocare NAND Flash de 32GB. Va permite sa folositi la maxim capacitatile Procesorului Intel Atom x5-Z8350 si a sistemului de operare Windows 10 Home, acestea va garanteaza lucrul eficient si stabilitate chiar si atunci cand aveti de-a face cu diferite task-uri in acelasi timp.
 
O alta caracteristica distinctiva a laptopului Intelect X3 HD este un ecran IPS, ce va ofera mai multa placere atunci cand doriti sa vizionati un film cu prietenii.
 
Kiano Intelect X3 HD are de asemenea o noua infatisare. Device-ul 2 in 1 este capsulat intr-o carcasa finisata, ergonomica si metalica de culoare argintie. Structura de metal garanteaza rezistenta si mai multa eficienta in ceea ce priveste distribuirea caldurii.
 
Pretul este AICI.

eMAG reduceri laptopuri Stock Busters Acer

 
eMAG reduceri laptopuri Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.
 
2. Un alt laptop care ne-a atras atentia este laptopul 2 in 1 Acer One 10 S1003-197U cu procesor Intel® Atom™ x5-Z8350 1.44 GHz, cu o diagonala de 10,1 inchi, IPS, Touchscreen, 2GB, 32GB eMMC, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 10, de culoare neagra.
 
In campania eMAG reduceri laptopuri Stock Busters are o reducere de 38%.
 
Uneori aveti nevoie de o tableta, alteori aveti nevoie de un laptop. Nu trebuie sa alegeti intre cele doua variante, deoarece cu Acer One 10 le aveti pe ambele. Are un mod special pentru orice situatie: lucru, jocuri sau partajare.

eMAG reduceri laptopuri Stock Busters Acer One

 
Indiferent daca lucrati sau urmariti videoclipuri cu prietenii, Acer One 10 va pune la dispozitie un mod dedicat. Alegeti unul dintre cele patru moduri: modul Notebook pentru tastare, modul Pad pentru utilizarea functiilor tactile si modurile Tent si Display pentru divertisment.
Modelul Acer One 10 are o balama magnetica fara fixare, datorita careia trecerea de la un mod la altul este foarte simpla. Acest design elimina conectorii mecanici incomozi pentru a putea conecta tableta si tastatura una de cealalta sau le puteti separa fara niciun efort. 
 
Pretul este AICI.
 

eMAG reduceri laptopuri Stock Busters Allview

 
eMAG reduceri laptopuri Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.
 
3. Un laptop la fel de simplu de folosit si totodata de elegant, ideal pentru cei aflati mereu in miscare, este laptopul 2 in 1 Allview Wi901N cu procesor Intel® Atom™ Quad Core Z3735F 1.33 GHz, cu diagonala 8,9 inchi, IPS, Touchscreen, 2GB, 32GB, Microsoft Windows 10, de culoare neagra.
 
In campania eMAG reduceri laptopuri Stock Busters produsul are o reducere de 23%.
 
Display-ul IPS de 8,9 inch cu rezolutia de 1280x800 pixeli reda imagini in culori calde, cu o luminozitate adaptata mediului si un unghi larg de vizualizare. In plus, poti interactiona foarte usor cu touchscreen-ul capacitiv in 10 puncte, aspect care-ti va imbunatati performantele mai ales in materie de gaming.
 
Procesorul Intel Quad Core asigura o putere mare de prelucrare a datelor, care se evidentiaza mai ales cand vine vorba de multitasking. In plus, procesorul asigura un consum redus de energie.
 
Are o memorie RAM de 2GB DDR3. Memoria Flash de 32GB poate fi suplimentata cu ajutorul unui card microSD de pana la 128GB.

eMAG reduceri laptopuri Stock Busters Allview la oferta

 
Dimensiunile potrivite, design-ul compact al Wi901N si finisajele care ofera o buna aderenta te vor convinge sa o ai pretutindeni alaturi, atat pentru divertisment cat si pentru latura profesionala. Iti va fi de ajutor si tastatura ergonomica ce se ataseaza usor prin conectorul tip Pogo pin. Legaturi facile Este usor sa gasesti calea cea mai scurta spre alte echipamente care pot fi conectate la tableta Wi901N. Dispozitivul este prevazut cu port-uri micro HDMI, USB si micro USB.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri laptopuri Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.
 
Foto: kaboompics / pixabay.com

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close