Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri: 3 laptopuri ultraportabile desprinse din filmele SF

eMAG reduceri: 3 laptopuri ultraportabile desprinse din filmele SF

eMAG reduceri: 3 laptopuri ultraportabile desprinse din filmele SF
23 Oct 2018   •   18:23
eMAG reduceri laptopuri ultraportabile. Magazinul online emag.ro are o campanie uriasa de reduceri la laptopuri ultraportabile cu un design elegant si subtire.
 
eMAG reduceri laptopuri ultraportabile – Toate ofertele sunt AICI.
 
Am analizat lista de oferte si am gasit mai multe laptopuri cu reduceri atractive:
 
1. Laptopul Dell Inspiron 5370, cu procesor Intel® Core™ i7-8550U pana la 4.00 GHz, Kaby Lake R, cu o diagonala de 13,3 inchi, Full HD, 8GB, 256GB SSD, AMD Radeon 530 2GB, cu sistem de operare Microsoft Windows 10 gata instalat, de culoare Silver, are o reducere de 6% in campania eMAG reduceri laptopuri ultraportabile.
 
Laptopul de 13 inchi ofera o experienta exceptionala de vizionare intr-un design compact si finisaj captivant pentru a va mentine distractia.
Afisajul este clar, astfel incat va puteti bucura de detaliile clare ale afisajului IPS Full HD de 13 inchi, care ofera culori corecte si consistente chiar si intr-un unghi larg de vizionare. Finisajul anti-glare permite o vizionare confortabila in lumina stralucitoare sau in aer liber.
 

eMAG reduceri laptopuri ultraportabile – Dell

 
Cu acest laptop veti putea sa ascultati fiecare detaliu: Waves MaxxAudio Pro pompeaza sunetul, astfel incat sa puteti auzi totul de la concerte la sunetul de film si dialog de caractere cu tonuri bogate, rezonante.
 
Designul mai subtire si mai usor imbunatateste mobilitatea, iar aluminiul anodizat durabil, cu repaus de palma coordonat, arata bine acasa si in miscare.
 
Cu o performanta sporita, o largime de banda imbunatatita si o eficienta energetica epica, cu o memorie DDR4 de pana la 8 GB, veti executa toate aplicatiile si multitasking-ul ca un profesionist in cel mai scurt timp.
 
SSD de pana la 256 GB inseamna incarcare mai rapida si mai putin asteptare.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri laptopuri ultraportabile – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri laptopuri ultraportabile – ASUS

 
2. Ultrabook-ul ASUS S406UA-BM031T, cu procesor Intel® Core™ i7-8550U pana la 4.00 GHz, Kaby Lake R, cu diagonala de 14 inchi, Full HD, 8GB, 256GB SSD, Intel UHD Graphics 620, cu sistemul Microsoft Windows 10 gata instalat, culoarea Gold, are o reducere de 16% in campania eMAG reduceri laptopuri ultraportabile.
 
ASUS VivoBook S14 ofera productivitate nelimitata pentru cei ce se afla in miscare. Designul sau compact si usor are un profil de 14,8 mm, cu o greutate totala de doar 1,2 kg. ASUS VivoBook S14 ofera performante fara compromisuri si ofera un display NanoEdge de 14 inchi intr-o dimensiune a cadrului tipic laptopurilor mai mici, de 13 inchi.
 
Designul compact si usor al VivoBook S14 va mentine productiv si distractiv - oriunde. Este perfect pentru a lucra de la distanta intr-o cafenea sau pentru a viziona filme in timpul unui zbor. Cu un profil subtire de 14,8 mm si o greutate totala de doar 1,2 kg, VivoBook S14 este unul dintre cele mai portabile laptopuri. Si cu designul sau clasic elegant finisat in Icicle Gold si Star Gray, este si unul dintre cele mai atragatoare.

eMAG reduceri laptopuri ultraportabile – ASUS cu Windows

 
Montarea unui ecran de 14 inch Full HD intr-o dimensiune a cadrului care este tipic pentru un laptop de 13 inch nu este usor - dar marginea superioara a afisajului NanoEdge o face posibila.
 
Ecranul Full HD dispune de tehnologia anti-glare si o tehnologie de vizualizare la 178 °, pentru a se asigura ca vizualizarea culorilor si contrastului ramane vie si indrazneata, chiar si la unghiuri ascutite. Este perfect pentru vizualizarea materialelor sau a documentelor cu prietenii si colegii.
 
ASUS VivoBook S14 dispune de un procesor Intel Core i7/i5 de generatie a 8-a si de o memorie RAM de pana la 16 GB. Dispune de asemenea de un SSD SATA de 256 GB pentru viteze de acces rapid la date.
 
VivoBook S14 este dotat cu un port USB 3.1, cu port USB-C pentru conexiuni in orice mod si transferuri de date super-rapide, de 10x mai rapid decat standardul USB 2.0. Porturile USB 3.1 si USB 2.0 suplimentare, impreuna cu portul Micro HDMI si slotul pentru card microSD, ofera compatibilitate fara probleme cu o gama larga de periferice, display-uri si proiectoare.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri laptopuri ultraportabile – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri laptopuri ultraportabile – Lenovo

 
3. Laptop Lenovo IdeaPad 720S-13IKB, cu procesor Intel® Core™ i7-7500U 2.70 GHz, Kaby Lake, cu diagonala 13,3 inchi, Full HD, IPS, 8GB, 256GB SSD M.2, Intel HD Graphics, cu sistemul de operare Microsoft Windows 10 Home instalat, culoarea Champagne, are o reducere de 18% in campania eMAG reduceri laptopuri ultraportabile.
 
Tratat cu aceeasi tehnica folosita pentru a modela si poliza diamante, IdeaPad 720S a fost reproiectat cu detalii premium si muchii ascutite pentru a arata chiar mai subtire decat este deja. Este disponibil in doua optiuni de culoare ton cu ton cu atingere moale: Platina Silver si Champagne Gold.
 
Modelul IdeaPad 720S 13" dispune de incarcare permanenta, astfel incat sa puteti incarca alte dispozitive prin portul USB chiar si atunci cand laptopul dvs. este oprit.

eMAG reduceri laptopuri ultraportabile – Lenovo cu Windows

 
Bazandu-se pe puterea modelului IdeaPad 520S, IdeaPad 720S 13" ofera procesare Intel Core i7 de generatie 7 si spatiu de stocare suplimentar PCIe SSD de inalta performanta. Puteti sa incarcati filme, sa stocati fotografii si clipuri video si multe altele. Cu pana la 8 GB memoria RAM, va fi capabil pentru mail multe sarcini deodata.
 
IdeaPad 720S este conceput pentru a tine pasul cu nevoile dvs. de divertisment si de productivitate. Indiferent daca jucati, creati sau editati continut, IdeaPad 720S va acopera.
 
Bucurati-va de imagini uimitoare cand redati videoclipuri, urmariti serialele dvs. preferate de televiziune sau rasfoiti fotografiile online. Dispunand de rezolutia FHD si un redesign care ingusta in mod semnificativ marginile din jurul ecranului, IdeaPad 720S asigura calitatea vizuala a unui home theater, disponibil si cu ecran tactil.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri laptopuri ultraportabile – Toate ofertele sunt AICI.
 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close