Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 masini de spalat grozave sub 850 de lei

eMAG reduceri. 3 masini de spalat grozave sub 850 de lei

eMAG reduceri. 3 masini de spalat grozave sub 850 de lei
02 Mar 2019   •   12:09

eMAG reduceri masini de spalat. Magazinul online emag.ro are o campanie de reduceri in aceasta perioada la numeroase masini de spalat.

eMAG reduceri masini de spalat – Toate ofertele sunt AICI.

In oferta sunt incluse masini de spalat rufe de la diferite branduri: Heinner, Samus, Albatros etc. 

Am analizat oferta si am gasit masini de spalat foarte bune, care fac parte chiar si din clasa de eficienta energetica A++, si care au preturi excelente, de sub 850 de lei.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Heinner

1. Masina de spalat rufe Heinner HWM-5080VA++, cu o capacitate de incarcare de 5 kg, 800 RPM, clasa A++ de eficienta energetica, functie de start intarziat, sistem Eco Logic, de 60 de cm, de culoare alba, are o reducere de 23% in campania eMAG reduceri masini de spalat.

Datorita clasei A++ economisesti timp si energie electrica cu fiecare spalare. 

Produsul dispune de sistem electronic al balansului care, prin distribuirea uniforma a rufelor in interiorul tamburului, diminueaza vibratiile si reduce zgomotul produs in timpul stoarcerii. 

Capacitatea de incarcare de 5 kg este o capacitate de incarcare standard, perfecta pentru nevoile zilnice. 

eMAG reduceri masini de spalat rufe

Functia de start intarziat va ofera flexibilitate maxima, permitand setarea pornirii aparatului la programul dorit, intr-un interval de 3-12 de ore. 

Masina de spalat are si functie de blocare contra actionarii de catre copii. Puteti activa aceasta functie pentru a evita actionarea masinii de spalat de catre copii in timpul functionarii acesteia. 

Sistemul ECO LOGIC optimizeaza consumul de apa si detergent, precum si durata programului de spalare in functie de cantitatea de rufe incarcate. Sistemul Eco Logic te va ajuta sa protejezi natura si sa faci si economie. De exmplu, la incarcarea pe jumatate a masinii, economia de energie poate ajunge pana la 50%. 

Spalare express in 15 minute este un program adecvat pentru spalarea foarte rapida a unui numar redus de articole de imbracaminte nu foarte murdare. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Samus

2. Masina de spalat rufe Samus WSL-611A++, 1000 RPM, cu o capacitate de incarcare de 6 kg, clasa A++ de eficienta energetica, de culoare alba, are o reducere de 41% in campania eMAG reduceri masini de spalat.

Consumul anual de energie este de 120 kWh. Masina are o viteza maxima de centrifugare de 1000 rpm, iar nivelul zgomotului la centrifugare ajunge pana la 76 dB.

Panoul de comanda este digital, iar hubloul se deschide spre dreapta. Masina de spalat are urmatoarele functii:

- Curatare tambur 
- Sistem electronic de control al balansului 
- Protectie la supraincalzire 
- Protectie copii 
- Fara stoarcere 
- Control anti-spuma 

In total, masina de spalat are 23 de programe de spalare, inclusiv unul de 15 minute.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Albatros

3. Masina de spalat rufe Albatros AWM852A+, cu o capacitate de incarcare de 5 kg, 800 RPM, de culoare alba, are o reducere de 28% in campania eMAG reduceri masini de spalat.

Masina de spalat face parte din clasa energetica A+ si are un consum anual de energie de 141 de kWh.

Viteza maxima de centrifugare este de 800 rpm, iar nivelul zgomotului la centrifugare ajunge pana la 75 dB. Hubloul se deschide in dreapta, iar panoul de comanda este mecanic. In total, masina de spalat are 23 de programe de spalare.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Șefa ASSMB, Oana Sivache, plasată sub control judiciar de DNA
x close