Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 masini de spalat rufe excelente sub 900 de lei

eMAG reduceri. 3 masini de spalat rufe excelente sub 900 de lei

eMAG reduceri. 3 masini de spalat rufe excelente sub 900 de lei
07 Oct 2020   •   13:08

eMAG reduceri masini de spalat rufe. Magazinul online emag.ro are oferte excelente in aceasta perioada la masini de spalat rufe de la diverse branduri.

eMAG reduceri masini de spalat rufe – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta si am descoperit masini de spalat rufe foarte performante, din clase bune de eficienta energetica, dar care au preturi foarte mici, de sub 900 de lei.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Heinner

1. Masina de spalat rufe Heinner HWM-5080E, 5 kg, 800 RPM, Clasa A+, Alb, are o reducere de 34% in campania eMAG reduceri masini de spalat rufe.

Pretul este AICI.

Caracteristici principale:

Clasa energetica: A+
Capacitate: 5 kg
Viteza stoarcere: 800rpm 

Caracteristici:

23 programe de spalare
Program rapid: 15, 30, 45 min
Functie “Finalizare program in: 3H, 6H, 9H”
Functie blocare acces copii
Functie operare silentioasa
Sistem detectare spuma
Blocare automata a usii
Incarcare frontala

Specificatii:

Dimensiuni (WxDxH): 59.5x47x85 cm
Putere: 1950W
Nivel de zgomot la spalare: 59 dB
Nivel de zgomot la stoarcere: 74 dB

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Hyundai

2. Masina de spalat rufe, Hyundai HY WM 1007, Alba , display LED, 7kg, Clasa A++, 1000 RPM, Incarcare Frontala, 15 programe, are o reducere de 35% in campania eMAG reduceri masini de spalat rufe.

De asemenea, masina de spalat rufe beneficiaza de 3 ani de garantie.

Pretul este AICI.

WM1007 de la Hyundai este o masina cu incarcare frontala care va ajuta sa economisiti timp
Alba ,Tip display: LED, 7kg,Cls.A++, 1000 rpm, Incarcare Frontala, Programe:15, Programe: rapid  15 min, lana, spalare manuala, delicate, bumbac 40 / 60 / 90 ºC, clatire si centrifugare, eco 20 ºC, anti sifonare, camasi, artiole sport, ciclu de limpezire, Energie consumata : 195(kWh/an), Zgomot Spalare: 58 dB(A), Zgomot Centrifugare:76dB(A), Greutate 55kg.

Masina de spalat Hyundai beneficiaza si de functie de pornire intarziata.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Indesit

3. Masina de spalat rufe Indesit BWSA 51052W EU, 5 kg, 1000 RPM, Clasa A++, LED, Alb, are o reducere de 30% in campania eMAG reduceri masini de spalat rufe.

Pretul este AICI.

Cea mai buna solutie pentru spalarea zilnica prin activarea unui singur buton. Este suficient sa apesi butonul dedicat (Push & Wash), masina de spalat fiind oprita si sa-l tii apasat timp de 2 secunde pentru a activa programul zilnic de spalare pentru bumbac si sintetice. Programul garanteaza rezultate excelente la spalare (indeparteaza pana la 20 de pete) in doar 45 de minute pentru 4 kg de rufe de spalat la 30°C.
      
Display cu LED + - Control precis al procesului de spalare datorita display-ului marit LedPlus

Datorita afisajului LED +, poti seta cu usurinta si in mod intuitiv parametrii de spalare (viteza de centrifugare, temperatura apei, optiuni suplimentare), iar functionarea masinii va fi si mai simpla.    

LANA - WOOLMARK APPAREL CARE - BLUE: Ciclul de spalare "lana" este aprobat de firma Woolmark pentru spalarea articolelor de lana recomandate a fi "spalate manual", avand conditia ca spalarile sa respecte instructiunile care figureaza pe eticheta imbracamintei si pe cele furnizate de producatorul acestei masini de spalat.

eMAG reduceri masini de spalat rufe ieftine

WaterBalance Plus - Doar cantitatea de apa de care ai nevoie. Un senzor inovativ optimizeaza consumul de apa in fiecare faza a spalarii, folosind doar cantitatea necesara pentru cantitatea de rufe incarcata. Deci, pe langa economisirea apei, vei economisi si energia necesara incalzirii.    
      
Datorita optiunii Pornire Intarziata, ai posibilitatea sa intarzii timpul de pornire al programului de spalare cu 3, 6 sau chiar 9 ore.
      
Fiecare ciclu de spalare are o temperatura specifica. Cu toate acestea, ai posibilitatea de a reduce sau ajusta temperatura in functie de nevoile tale, prin apasarea butonului dedicat.    

Fiecare ciclu de spalare are o viteza predefinita de centrifugare. Cu toate acestea, o poti reduce si o poti ajusta la nevoile tale prin apasarea unui buton dedicat.

Aceasta optiune permite selectarea tipului de murdarie astfel incat sa ajustezi in mod optim ciclul de indepartare a petelor. Urmatoarele tipuri de murdarie pot fi selectate: Alimente - Munca - Activitati in aer liber.    

eMAG reduceri masini de spalat rufe clasa A++

Selectand aceasta optiune, eficienta clatirii este marita, iar indepartarea optima a detergentilor este garantata. Este deosebit de utila pentru pielea sensibila.
      
Prin selectarea acestei functii, ciclurile de spalare si centrifugare vor fi modificate pentru a limita formarea cutelor. La sfarsitul ciclului, tamburul masinii de spalat se va roti incet si faza va ramane activa pana la apasarea butonului START / PAUZA sau a butonului CALCARE USORA.    

Programul este conceput pentru spalarea articolelor sintetice, care, dupa ce au fost scoase din masina, nu sunt numai curate, ci si fara mirosuri neplacute: fum de tigara, transpiratie sau miros de mancare.
      
Program Pilote - Curatare profesionala la domiciliu. Pentru spalarea imbracamintei captusite cu puf de gasca, cum ar fi: pilote, jachete, perne. Acum nu mai trebuie sa duci acest tip de haine la curatatoriile chimice. Porneste programul de spalare special utilizand un detergent lichid, iar masina ta de spalat va avea grija de rezultate finale perfecte.    

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close