Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 masini de spalat rufe mari, dar care costa sub 910 lei

eMAG reduceri. 3 masini de spalat rufe mari, dar care costa sub 910 lei

eMAG reduceri. 3 masini de spalat rufe mari, dar care costa sub 910 lei
12 Feb 2020   •   11:54

eMAG reduceri masini de spalat rufe. Vremea urata din ultimele zile ne-a dat batai de cap si ne-a cam murdarit hainele cu noroi. Din fericire, emag.ro are reduceri la masini de spalat.

eMAG reduceri masini de spalat rufe – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat ofertele existente si am descoperit 3 masini de spalat cu o capacitate mare de incarcare de 7 kilograme, care costa foarte putin, toate avand preturi sub 910 lei.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Hyundai

1. Masina de spalat rufe, Hyundai HY WM 7120, 7kg, Cls.A++, 1200 RPM, Tip display: LED, Programe:15, Incarcare Frontala, Alba, are o reducere de 35% in campania eMAG reduceri masini de spalat rufe.

Pretul este AICI.

De asemenea, masina de spalat are o garantie mare, de 3 ani.

Iata cateva dintre caracteristicile acestei masini de spalat ce are o capacitate mare de incarcare, de 7 kilograme, si care face parte din clasa de eficienta energetica A++:

Incarcare Frontala
Programe:15
Programe de baza: rapid 15min, lana, spalare manuala, delicate, bumbac, sintetic, clatire si centrifugare, evacuare
Programe speciale: bumbac eco, prespalare, clatire suplimentara, program anti sifonare, memorie ptr programele cele mai des folosite, "Time Delay" si "Time Save"
Buton blocare copii
Temperatura de la rece/20/40/ 60/95 ºC
Stoarcere 400/800/1000/1200rpm.
Energie consumata : 195(kWh/an)
Zgomot Spalare: 58 dB(A)
Zgomot Centrifugare:79dB(A)
Greutate 50kg
Dimensiuni (WxHxD): 597x845x497mm 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Arctic

2. Masina de spalat rufe Slim Arctic APL71012BDW1, 7 kg,1000 RPM, Clasa A+++, Alb, are o reducere de 40% in campania eMAG reduceri masini de spalat rufe.

Pretul este AICI.

Masina de spalat Arctic APL71012BDW1 dotata cu tehnologia ExtraSteam te ajuta sa ai grija de hainele tale delicate si te scapa de orice cuta nedorita. Design-ul special Aqua Surf creeaza conditii optime de spalare pentru rufele tale si asigura o curatare eficienta, dar si delicata, fara miscari ce ar putea afecta tesatura.

DOTARI Autocuratare cu SteamClean - Acest program te ajuta sa indepartezi rezidurile si depunerile de detergent cu ajutorul aburului, astfel ca masina ta de spalat isi mentine buna functionare o perioada cat mai indelungata si de asemenea, se indeparteaza mirosurile neplacute. 

Tehnologia SteamClean cu care sunt dotate masinile noastre de spalat rufe isi schimba denumirea in ExtraSteam. Cu ajutorul tehnologiei ExtraSteam hainele tale au parte de o ingrijire delicata si scapi de cutele nedorite. Articolele tale preferate de imbracaminte se vor mentine impecabil datorita aburului care se poate utiliza la inceput sau la final in functie de programul selectat. Daca aburul este eliberat la inceputul programului are rolul de a inmuia hainele murdare usurand astfel procesul de curatare, iar daca este eliberat la final are o contributie majora pentru inlaturarea cutelor, tesaturile devenind placute la atingere.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Slim

ExtraSteam trateaza cu delicatete hainele si te ajuta sa te bucuri de ele un timp indelungat. 

Clasa energetica A+++ - Garanteaza cel mai mic consum de energie pe termen lung, comparativ cu produsele din clasa A+. Economisesti vizibil cu fiecare factura si in plus, protejezi mediul inconjurator. 

Aqua Safe - Regleaza consumul si controleaza excesul de apa, in functie de cantitatea articolelor pe care doresti sa le speli. Obtii haine curate cu un consum optim de apa si economisesti pe termen lung.

CONTROL Sistem electronic de ajustare a cantitatii de apa - Pentru a obtine cele mai bune performante de spalare si consum energetic redus, acest sistem automat de reglare a consumului de apa vine in ajutorul tau! Aportul de apa este ajustat electronic in functie de cantitatea si tipul rufelor, astfel ca tu sa ai cele mai bune rezultate cu un minim de efort. 

eMAG reduceri masini de spalat rufe cu capacitate de incarcare mare

Capacitate de incarcare 7 Kg - Masina de spalat Arctic cu capacitate de incarcare generoasa, ideala pentru familiile numeroase.

Turatie variabila 1000 - Reprezinta viteza maxima de stoarcere pe care o poti alege pentru spalare, valoarea minima fiind de 600 de rotatii pe minut, iar valoarea maxima atingand 1000 de rotatii. 

Unghi deschidere 170 - Unghiul de deschidere de 170˚ al usii permite accesarea facila a interiorului cuvei. 

Eco Dose - Dispozitiv practic si eficient, care asigura o dozare optima a detergentului lichid, in timpul ciclului de spalare, deoarece acesta se dizolva mai usor, patrunde mai repede in tesatura, actioneaza mai eficient si este mai delicat cu hainele. In plus, nu lasa nici urme pe haine. Folosesti eficient detergentul lichid. 

Amanare pornire - Functia iti permite programarea spalarii intr-un interval de 24 ore. Astfel, nu mai esti nevoit sa iti planifici activitatile dupa programul de spalare a rufelor. Tu decizi cand incepe programul dorit, indiferent de durata sau intensitate.

eMAG reduceri masini de spalat rufe clasa A+++

CONFORT Child Lock - Permite blocarea butoanelor masinii de spalat pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Aparatul tau Arctic este gandit sa iti ofere un plus de siguranta, fiind potrivit pentru tine si familia ta. Copiii tai se pot juca langa masina de spalat, fara ca tu sa-i supraveghezi permanent. 

Sistem electronic de control al balansului - Sistemul distribuie uniform rufele in interiorul tamburului (recipientul in care sunt spalate rufele), diminuand vibratiile si zgomotul produs in timpul stoarcerii, pentru o functionare mai silentioasa. Poti folosi masina de spalat Arctic in orice moment al zilei. Speli eficient si cu minim de zgomot! 

Certificare Woolmark - Certificare care garanteaza ingrijirea atenta a articolelor de lana sau casmir si a altor tesaturi delicate. Ai garantia ca tesaturile speciale nu vor fi niciodata deteriorate, iar culorile isi vor pastra intensitatea.

Design-ul special Aqua Surf creeaza conditii optime de spalare pentru rufele tale si asigura o curatare eficienta, dar si delicata, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Conturul unic al cuvei si forma paletelor permit o miscare fluida a rufelor in timpul spalarii, imitand ritmul natural al valurilor. 

eMAG reduceri masini de spalat rufe ieftine

Tehnologia Smart Sensors asigura un consum optim de resurse, la fiecare spalare, prin intermediul celor 4 senzori speciali. Astfel, temperatura apei, nivelul de spuma, viteza motorului la spalare si centrifugare, precum si tensiunea de alimentare vor fi reglate in mod automat, pentru confortul tau si eficienta masinii tale. 

Eco Heater - Rezistenta masinii este acoperita cu un strat de nichel care protejeaza de rugina si asigura o durabilitate de 100 de ori mai mare decat rezistentele standard si depuneri de calcar cu 40% mai mici. Masina ta va functiona eficient si economic pentru o perioada indelungata. 

Flow Control - Sistem special de sigilare a scurgerii ce pastreaza detergentul in masina pana in momentul clatirii. Astfel, cantitatea de detergent este folosita la maxim, aducandu-ti economii de pana la 5,5 kg in fiecare an, alaturi de o economie substantiala de apa si energie electrica. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Candy

3. Masina de spalat rufe Candy CS4 1072D3/1-S, 7 kg, 1000 rpm, Clasa A+++, 16 programe, Alb, are o reducere de 39% in campania eMAG reduceri masinia de spalat rufe.

Pretul este AICI.

Incarcarea este frontala. Avand o capacitate de incarcare de 7 kilograme, aceasta masina de spalat este ideala pentru o familie cu 3 membri.

Viteza maxima de centrifugare este de 1.000 rpm. Nivelul zgomotului la centrifugare este de 77 dB, nivelul zgomotului la spalare este de 58 dB. Hubloul se deschide spre stanga, iar panoul de comanda este digital.

Masina de spalat rufe are urmatoarele dimensiuni: adancime 50 de cm, latime 60 de cm si inaltime de 85 de cm.

Consumul anual de energie este 175 kWh, iar consumul anual de apa este de 9.600 de litri. Masina de spalat face parte din clasa de eficienta energetica A+++.

Masina de spalat are urmatoare functii de siguranta: 
- Semnalizare finalizare program
- Sistem de etanseizare
- Blocare de siguranta

Are 16 programe de spalare, printre care: 
Rufe delicate
Lana
Mixt
Program rapid
Bumbac
Sintetice
Sport
Calcare usoara
Program rapid de 15 min 

De asemenea, masina de spalat are dispensere atat pentru detergent, cat si pentru balsam.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close