Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 masini de spalat rufe super-eficiente sub 1.000 de lei

eMAG reduceri. 3 masini de spalat rufe super-eficiente sub 1.000 de lei

eMAG reduceri. 3 masini de spalat rufe super-eficiente sub 1.000 de lei
02 Apr 2019   •   12:53

eMAG reduceri masini de spalat rufe. Vremea este tot mai calda, iar copiii petrec tot mai mult timp afara, jucandu-se in fata blocului sau in parc. Asa ca tot acum apar si petele si hainele murdare. Din fericire, emag.ro are reduceri substantiale in aceasta perioada la masini de spalat foarte eficiente.

eMAG reduceri masini de spalat rufe – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta emag.ro si am descoperit masini de spalat rufe foarte eficiente, chiar si din clasa A++, care costa sub 1.000 de lei.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Star-Light

1. Masina de spalat rufe SLIM Star-Light WMS-610A++, cu o capacitate de 6 kg, 1000 RPM, clasa de eficienta energetica A++, Display LED, de culoare alba, are o reducere de 30% in campania eMAG reduceri masini de spalat rufe.

Aceasta masina de spalat are o capacitate mare de incarcare, de 6 litri, ceea ce ii confera avantajul de a putea spala intr-o singura “mana” un volum consistent de rufe, economisind astfel timpul si energia folosite pentru o a doua spalare. 

Contine 15 programe concepute special pentru nevoile tale de zi cu zi pentru a proteja tesatura si a curata in profunzime cele mai murdare rufe. 

Iata cateva dintre programe: programul Articole Bebelusi, Bumbac 90°, Eco 20°, Delicate, Articole Sportive, Rapid 15min., Lana etc. 

Aflata in categoria A++, masina de spalat rufe Star-Light functioneaza la cele mai inalte standarde in ceea ce priveste eficienta consumului energetic, spalarea si respectiv uscarea rufelor.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Hansa

2. Masina de spalat rufe Hansa AWB510LP, cu o capacitate de incarcare de 5 kg, 1000 RPM, clasa A+ de eficienta energetica, de culoare alba, are o reducere de 10% in campania eMAG reduceri masini de spalat rufe.

Masinile de spalat rufe Hansa apartin unor clase de eficienta energetica superioare, ceea ce presupune facturi de electricitate mai mici si solutii ecologice. Astfel, beneficiati de rezultate de spalare excelente si de facturi cu sume de plata mai mici.

Functia CHILD LOCK este utila mai ales in cazul familiilor cu copii, modificarea accidentala a setarilor si a programelor de spalare fiind imposibila. Functia Child Lock poate fi activata prin simpla apasare a doua butoane. 

Nu mai trebuie sa va faceti griji ca hainele dumneavoastra se vor deforma in timpul procesului de spalare. Puteti modifica turatia de centrifugare, aspect care este deosebit de important in cazul spalarii articolelor delicate.

eMAG reduceri masini de spalat rufe clasa A+

Deplasarea aparatului este impiedicata de sistemul automat de echilibrare, aparatul dumneavoastra ramanand pe loc in timpul ciclurilor de centrifugare. 

Rulmentii pot fi inlocuiti. Inlocuirea rulmentului unei masini de spalat rufe este de acum usor de realizat oricand este necesar. 

Viteza de centrifugare depinde de preferintele dumneavoastra: puteti reduce viteza la 400 rot/min, indiferent de setarea programului. Puteti alege, de asemenea, optiunea de oprire a centrifugarii. 

Noul design proiectat de Hansa permite utilizarea in proportie de pana la 100% a detergentului, spre deosebire de aparatele traditionale in cazul carora 30% din cantitate ramane neutilizata. 

Masina de spalat rufe functioneaza cu economie de apa si energie electrica, aceasta regland automat nivelurile necesare in functie de greutatea si tipul rufelor. Nu mai este necesar sa estimati greutatea rufelor dumneavoastra si durata ciclului. 

eMAG reduceri masini de spalat rufe ieftine

Puteti economisi timp eliminand etapa de inmuiere din cadrul ciclului de spalare. In locul acesteia, puteti utiliza ciclul de prespalare in cazul rufelor foarte murdare, iar apoi ciclul de spalare principala va porni automat. 

Toate masinile noastre de spalat rufe asigura performante de spalare optime si se incadreaza in clasa de eficienta energetica A. 

Datorita sistemului de fixare special, rezistenta poate fi inlocuita cu usurinta.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Daewoo

3. Masina de spalat rufe Daewoo DWD-MV1011, cu o capacitate de incarcare de 6 kg, 1000 RPM, clasa A++ de eficienta energetica, de 60 de cm, de culoare alba, are o reducere de 29% in campania eMAG reduceri masini de spalat rufe.

In plus, masina de spalat rufe beneficiaza de 5 ani de garantie.

Masinile de spalat Daewoo cu clasa energetica A++ sunt perfect construite pentru un consum minim de energie. Cu incarcare de pana la 6 kg, ofera o capacitate mare de spalare. 

Functia - Extra clatire va ofera posibilitatea de a realiza o clatire suplimentara dupa ce programul de spalare s-a terminat. 

eMAG reduceri masini de spalat rufe la oferta

Iar cu ajutorul programului de pornire intarziata, puteti pune rufele in masina de spalat oricand doriti, urmand ca aceasta sa inceapa programul de spalare dupa 3, 6, 9 sau 12 ore. 

Programul de spalare rapida al masinii de spalat Daewoo este util in cazul in care doriti sa spalati rufe de dimensiuni mici precum sunt hainele sport sau lenjeria. Acest program dureaza doar 15 minute. 

Programul Spalare Manuala este util pentru haine tricotate sau pentru cele delicate.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe – Toate ofertele sunt AICI.

Subiecte în articol: emag eMAG.ro emag reduceri
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close