Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 masini de spalat si la 800 lei inainte de Black Friday 2019

eMAG reduceri. 3 masini de spalat si la 800 lei inainte de Black Friday 2019

eMAG reduceri. 3 masini de spalat si la 800 lei inainte de Black Friday 2019
06 Noi 2019   •   14:34

eMAG reduceri masini de spalat. Magazinul online emag.ro are oferte excelente in aceasta perioada de dinainte de Black Friday 2019 la masini de spalat Arctic, Beko sau Star-Light. 

eMAG reduceri masini de spalat – Toate ofertele sunt AICI.

Emag.ro are reduceri la masini de spalat cu incarcare frontala, preturile fiind mai mici chiar si cu peste 40%. Astfel, am identificat masini de spalat eficiente care costa chiar si 800 de lei.

eMAG reduceri masini de spalat Arctic

1. Masina de spalat rufe Arctic APL81022BDW0, Smart Sensors, 8 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Alb, are o reducere de 35% in campania eMAG reduceri masini de spalat inainte de Black Friday 2019.

De asemenea, masina de spalat beneficiaza si de 5 ani de garantie.

Masina de spalat rufe Arctic APL81022BDW0, compacta, incadrata in clasa energetica A+++, cu o capacitate de incarcare standard de 8 kg. Acest model este dotat cu programul CAMASI (RECE-60°C), dedicat camasilor din bumbac, articolelor din materiale sintetice sau combinate. Programul iti garanteaza ca tinuta ta de birou va fi mereu impecabila. 

Modelul este dotat si cu programul Child Lock, care permite blocarea butoanelor masinii de spalat pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. 

Sistem electronic de ajustare a cantitatii de apa - Pentru a obtine cele mai bune performante de spalare si consum energetic redus, acest sistem automat de reglare a consumului de apa vine in ajutorul tau! Aportul de apa este ajustat electronic in functie de cantitatea si tipul rufelor, astfel ca tu sa ai cele mai bune rezultate cu un minim de efort. 

eMAG reduceri masini de spalat clasa A+++

Clasa energetica A+++ - Garanteaza cel mai mic consum de energie pe termen lung, comparativ cu produsele din clasa A+. Economisesti vizibil cu fiecare factura si in plus, protejezi mediul inconjurator. 

Capacitate de incarcare 8 Kg - Una dintre cele mai generoase capacitati de incarcare din gama Arctic, ideala pentru familiile numeroase. Masina ta de spalat va functiona la fel de eficient, chiar si dupa o folosire indelungata. Tu alegi volumul potrivit nevoilor tale.

Turatie variabila 1000 - Reprezinta viteza maxima de stoarcere pe care o poti alege pentru spalare, valoarea minima fiind de 600 de rotatii pe minut, iar valoarea maxima atingand 1000 de rotatii. Alegi numarul de rotatii potrivit hainelor tale.

Eco Dose - Dispozitiv practic si eficient, care asigura o dozare optima a detergentului lichid, in timpul ciclului de spalare, deoarece acesta se dizolva mai usor, patrunde mai repede in tesatura, actioneaza mai eficient si este mai delicat cu hainele. In plus, nu lasa nici urme pe haine. Folosesti eficient detergentul lichid.

Amanare pornire - Functia iti permite programarea spalarii intr-un interval de 24 ore. Astfel, nu mai esti nevoit sa iti planifici activitatile dupa programul de spalare a rufelor. Tu decizi cand incepe programul dorit, indiferent de durata sau intensitate. 

Afisare Timp Ramas - Permite estimarea corecta a timpului de spalare pentru a evita modificarea programului tau zilnic. Vei sti mereu cat timp dureaza programul de spalare ales, si-ti vei putea organiza timpul asa cum doresti.

Unghi deschidere 170 - Unghiul de deschidere de 170˚ al usii permite accesarea facila a interiorului cuvei. 

eMAG reduceri masini de spalat inainte de Black Friday 2019

Confort Sistem electronic de control al balansului - Sistemul distribuie uniform rufele in interiorul tamburului (recipientul in care sunt spalate rufele), diminuand vibratiile si zgomotul produs in timpul stoarcerii, pentru o functionare mai silentioasa. Poti folosi masina de spalat Arctic in orice moment al zilei. Speli eficient si cu minim de zgomot.

Design S-shape - Reprezinta design-ul peretilor laterali ai masinii de spalat, gandit sa reduca nivelul de vibratii din timpul functionarii aparatului. Speli cu minim de zgomot. 

Certificare Woolmark - Certificare care garanteaza ingrijirea atenta a articolelor de lana sau casmir si a altor tesaturi delicate. Ai garantia ca tesaturile speciale nu vor fi niciodata deteriorate, iar culorile isi vor pastra intensitatea.

Design-ul special Aqua Surf creeaza conditii optime de spalare pentru rufele tale si asigura o curatare eficienta, dar si delicata, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Conturul unic al cuvei si forma paletelor permit o miscare fluida a rufelor in timpul spalarii, imitand ritmul natural al valurilor. 

Tehnologia Smart Sensors asigura un consum optim de resurse, la fiecare spalare, prin intermediul celor 4 senzori speciali. Astfel, temperatura apei, nivelul de spuma, viteza motorului la spalare si centrifugare, precum si tensiunea de alimentare vor fi reglate in mod automat, pentru confortul tau si eficienta masinii tale. 

Flow Control - Sistem special de sigilare a scurgerii ce pastreaza detergentul in masina pana in momentul clatirii. Astfel, cantitatea de detergent este folosita la maxim, aducandu-ti economii de pana la 5.5 kg in fiecare an, alaturi de o economie substantiala de apa si energie electrica. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat Beko

2. Masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8733XS0, Spalare 8 kg, Uscare 5 kg, 1400 RPM, Clasa A, Motor ProSmart Inverter, Wash & Wear, BabyProtect, Alb, are o reducere de 34% in campania eMAG reduceri masini de spalat inainte de Black Friday 2019.

Masina de spalat are o garantie sporita, de 5 ani, iar motorul ei are o garantie uriasa, de nu mai putin de 10 ani.

Wash & Wear - Rapid si eficient poti spala si usca 1 KG de haine doar in 60 de minute. Programul este special realizat pentru spalarea si uscare rapida a hainelor dintr-o textura subtire, care pot fi purtate pentru o perioada scurta de timp si nu prezinta grad de murdarire.

Baby Protect+ - Ideal pentru hainutele de bebelusi si cu un plus de grija pentru persoanele cu pielea sensibila sau alergica, programul Baby Protect+ asigura performante superioare la spalare si limpezire. 

eMAG reduceri masini de spalat la oferta inainte de Black Friday 2019

Senzorii de temperatura si umiditate permit un control atent al climatului din interiorul cuvei. 

Tehnologia Silent-Tech asigura o spalare mult mai silentioasa decat masinile de spalat rufe standard cu ajutorul motorului ProSmart Inverter si a peretilor laterali in forma de S, astfel zgomotul este redus sub media unei conversatii. Functionare ultra-silentioasa, pentru confort deplin.

Motorul ProSmartInverter este partenerul tau de nadejde atunci cand ai nevoie de liniste. Acesta este echipat cu un set de avantaje sesizabile chiar de la prima utilizare: 10 ani garantie, eficienta energetica pe care o poti observa pe factura ta de energie electrica, nivelul de zgomot este redus prin controlul imbunatatit al turatiei, absenta vibratiilor si eliminarea emisiilor electromagnetice, astfel te poti bucura de liniste impreuna cu familia ta. Toate aceste avantaje sunt dublate de durabilitatea si robustetea acestuia din care au fost eliminate elementele supuse uzurii cum ar fi periile de carbon. 

Prin designul special al cuvei, tehnologia Aquawave creeaza conditii optime si eficiente de uscare, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Conturul unic al cuvei si forma paletelor permit o miscare fluida a rufelor in timpul uscarii, imitand ritmul natural al valurilor. Astfel, camasa ta preferata va arata ca noua la fiecare uscare. 

Tehnologia Aquafusion special dezvoltata pentru reducerea cantitatii de detergent pierdute la fiecare spalare, va va ajuta sa economisiti bani si detergent, imbunatatind in acelasi timp performanta spalarii. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat Star-Light

3. Masina de spalat rufe Star-Light WMV-N712A++, 7 kg, 1200 RPM, Display LED, Clasa A++, Alb, are o reducere de 42% in campania eMAG reduceri masini de spalat inainte de Black Friday 2019 si beneficiaza si de o garantie de 5 ani.

Masina de spalat Star-Light WMV-N712A++ contine 15 programe concepute special pentru nevoile tale de zi cu zi pentru a proteja tesatura si a curata in profunzime cele mai murdare rufe. Printre ele amintim: Baby Care, Bumbac 90°, Rapid 15’, Articole Sportive, Mixt, Sensibile, Lana etc. 

Programul Baby Care - Acest program a fost conceput special pentru bebelusul tau pentru a conferi mai multa curatenie hainelor sale, protejand-i astfel pielea sensibila. 

Spalare ECO - Acesta este destinat hainelor usor murdare deoarece limiteaza temperatura maxima la 20°C, economisind astfel mai multa energie. 

Programul “Lana” - Program usor de folosit destinat tesaturilor delicate precum cele din lana. Acesta iti curata hainele delicate din lana protejand totodata si tesatura fina. 

Aflata in categoria A++, masina de spalat rufe Star-Light functioneaza la cele mai inalte standarde in ceea ce priveste eficienta consumului energetic, spalarea si respectiv uscarea rufelor.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat – Toate ofertele sunt AICI.

 

Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close