Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 masini de spalat sub 810 lei pentru curatenia de primavara

eMAG reduceri. 3 masini de spalat sub 810 lei pentru curatenia de primavara

eMAG reduceri. 3 masini de spalat sub 810 lei pentru curatenia de primavara
08 Mar 2019   •   14:25

eMAG reduceri masini de spalat rufe. Primavara este aici, temperaturile au crescut foarte mult, asa ca este momentul sa incepem curatenia de primavara.

eMAG reduceri masini de spalat rufe – Toate ofertele sunt AICI.

Iar curatenia de primavara nu se poate face fara o masina de spalat performanta si eficienta. Magazinul online emag.ro are acum o campanie de reduceri la masini de spalat care sunt nu doar eficiente energetic, ci si foarte ieftine.

Am analizat oferta si am descoperit 3 masini de spalat care costa sub 810 lei.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Samus

1. Masina de spalat rufe Samus WSL-581A+, cu o capacitate de incarcare de 5 kg, 800 rpm, clasa de eficienta energetica A+, latimea de 59,5 cm, functie de auto-echilibrare a tamburului, de culoare alba, are o reducere de 24% in campania eMAG reduceri masini de spalat rufe.

Samus WSL-581A+ este o masina de spalat rufe automata, cu incarcare frontala, incadrata in clasa energetica A+. 

Are dimensiunea compacta de 85 x 59.5 x 47 cm, dispune de incarcare de 5 kg si o viteza de stoarcere de 800 de rotatii pe minut.

De asemenea, ea are un hublou mare cu o deschidere a usii de 180 de grade care este confortabil si va permite sa incarcati rufele cu usurinta. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Heinner

2. O alta masina de spalat foarte ieftina este masina de spalat rufe Heinner HWM-5080VA++, cu o capacitate de incarcare de 5kg, cu 800 RPM, clasa A++ de eficienta energetica, Sistem Eco Logic, de 60 de cm, de culoare alba.

Masina beneficiaza de o reducere de 32% in campania eMAG reduceri masini de spalat rufe.

Datorita clasei energetice A++ economisesti timp si energie electrica cu fiecare spalare.

Produsul dispune de un sistem electronic al balansului care, prin distribuirea uniforma a rufelor in interiorul tamburului, diminueaza vibratiile si reduce zgomotul produs in timpul stoarcerii.

Masina de spalat are o capacitate de incarcare de 5 kg standard, perfecta pentru nevoile zilnice. 

eMAG reduceri masini de spalat rufe ieftine

Functia de start intarziat va ofera flexibilitate maxima, permitand setarea pornirii aparatului la programul dorit, intr-un interval de 3-12 de ore. 

Puteti activa functia de blocare contra actionarii de catre copii pentru a evita actionarea masinii de spalat de catre copii in timpul functionarii acesteia. 

Masina de spalat beneficiaza si de functie pentru indepartarea spumei. Daca este utilizata o cantitate prea mare de detergent, se va forma o cantitate mare de spuma, fiind afectata eficienta etapelor de spalare si clatire. Aceasta functie permite detectarea automata a spumei in exces si indepartarea acesteia. 

Sistemul ECO LOGIC optimizeaza consumul de apa si detergent, precum si durata programului de spalare in functie de cantitatea de rufe incarcate. Sistemul Eco Logic te va ajuta sa protejezi natura si sa faci si economie. De exmplu, la incarcarea pe jumatate a masinii, economia de energie poate ajunge pana la 50%. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Albatros

3. Masina de spalat rufe Albatros AWM852A+, cu o capacitate de incarcare de 5 kg, 800 RPM, de culoare alba, are o reducere de 41% in campania eMAG reduceri masini de spalat rufe.

Masina de spalat face parte din clasa de eficienta energetica A+, avand un consum anual de energie de 141 de kWh.

Adâncimea masinii de spalat este de 47 de cm, iar incarcarea este frontala.

eMAG reduceri masini de spalat rufe la oferta

Viteza maxima de centrifugare este de 800 de rotatii pe minut. Nivelul de zgomot la centrifugare este de 75 dB, iar nivelul de zgomot la spălare de 65 dB.

Hubloul se deschide spre dreapta, iar panoul de comanda este mecanic. Masina de spalat beneficiaza de 23 de programe de spalare.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close