Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 masini de spalat sub 850 lei, ideale intr-o primavara ploioasa

eMAG reduceri. 3 masini de spalat sub 850 lei, ideale intr-o primavara ploioasa

eMAG reduceri. 3 masini de spalat sub 850 lei, ideale intr-o primavara ploioasa
10 Mai 2019   •   13:59

eMAG reduceri masini de spalat rufe. Magazinul online emag.ro desfasoara in aceasta perioada campania de primavara Spring Crazy Days, care are preturi excelente la masini de spalat.

eMAG reduceri masini de spalat rufe – Toate ofertele sunt AICI.

Avem parte de o primavara ploioasa care pare sa nu se mai termine, iar hainele noastre nu sunt tocmai incantate de numeroasele balti si drumuri cu noroi pe care le au de infruntat in fiecare zi.

Din fericire, emag.ro are reduceri in aceasta perioada la masini de spalat rufe, iar preturile sunt foarte atractive. Am gasit 3 masini de spalat foarte bune ce costa sub 850 de lei.

eMAG reduceri masini de spalat rufe – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Heinner

1. Masina de spalat rufe Heinner HWM-5080VA++, cu o capacitate de incarcare de 5kg, 800 RPM, clasa A++ de eficienta energetica, ce are functie de start intarziat si sistem Eco Logic, de 60 de cm, de culoare alba, are o reducere de 28% in campania eMAG reduceri masini de spalat rufe Spring Crazy Days.

Produsul dispune de sistem electronic al balansului care, prin distribuirea uniforma a rufelor in interiorul tamburului, diminueaza vibratiile si reduce zgomotul produs in timpul stoarcerii. 

Capacitate de incarcare este standard, perfecta pentru nevoile zilnice. 

Functia de start intarziat va ofera flexibilitate maxima, permitand setarea pornirii aparatului la programul dorit, intr-un interval de 3-12 de ore. 

Masina are si sistem de blocare contra actionarii de catre copii. 

Daca este utilizata o cantitate prea mare de detergent, se va forma o cantitate mare de spuma, fiind afectata eficienta etapelor de spalare si clatire. Functia pentru indepartarea spumei permite detectarea automata a spumei in exces si indepartarea acesteia. 

eMAG reduceri masini de spalat rufe ieftine

Sistemul ECO LOGIC optimizeaza consumul de apa si detergent, precum si durata programului de spalare in functie de cantitatea de rufe incarcate. Sistemul Eco Logic va ajuta sa protejati natura si sa faceti si economie. De exmplu, la incarcarea pe jumatate a masinii, economia de energie poate ajunge pana la 50%. 

Programul de spalare express 15 minute este adecvat pentru spalarea foarte rapida a unui numar redus de articole de imbracaminte nu foarte murdare. 

Bumbac 90°C - Spalare intensiva si in siguranta a hainelor din bumbac Bumbac ECO Spalare economica a rufelor din bumbac. Este potrivit si pentru spalarea hainelor bebelusilor sau a celor purtate de persoane alergice. 

Bumbac 40°C - Spalare intensiva si in siguranta a hainelor din bumbac in functie de temperatura dorita.

Easy Care - Programul este destinat spalarii in siguranta a hainelor sintetice sau din amestec de bumbac.

Spalare manuala / Rufe delicate - Program destinat spalarii hainelor din materiale delicate, protejand tesatura si culorile.

Echipament sportiv - Puteti selecta acest program pentru a spala echipamentul sportiv, atat din bumbac cat si sintetic, in conditii optime. 

Camasi si bluze Puteti selecta acest program pentru a spala camasi si bluze din materiale diferite in conditii optime.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Albatros

2. Masina de spalat rufe Albatros AWM852A+, cu o capacitate de incarcare de 5 Kg, 800 RPM, de culoare alba, are o reducere de 41% in campania eMAG reduceri masini de spalat rufe Spring Crazy Days.

Masina de spalat are un consum anual de energie de 141 de kWh, si face parte din clasa de eficienta energetica A+.

Viteza maxina de centrifugare este de 800 rotatii pe minut, iar nivelul zgomotului la centrifugare este de 75 dB. Nivelul zgomotului la spalare este de 65 dB.

Hubloul se deschide spre dreapta, iar panoul de comanda este mecanic. Masina de spalat are un numar de 23 de programe de spalare.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Samus

3. Masina de spalat rufe Samus WSL-581A+, cu o capacitate de incarcare 5 kg, 800 rpm, clasa A+ de eficienta energetica, latimea de 59,5 cm, functie de auto-echilibrare tambur, de culoare alba, are o reducere de 27% in campania eMAG reduceri masini de spalat rufe Spring Crazy Days.

Masina de spalat vine si cu un cadou: un fier de calcat Albatros Jasmine, cu talpa ceramica, 1800 W, de culoare violet.

Samus WSL-581A+ este o masina de spalat rufe automata, cu incarcare frontala, incadrata in clasa energetica A+. Are dimensiunea compacta de 85 x 59.5 x 47 cm, dispune de incarcare de 5 kg si o viteza de stoarcere de 800 de rotatii pe minut, un hublou mare cu o deschidere a usii de 180 de grade care este confortabil si va permite sa incarcati rufele cu usurinta. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close