Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 pachete cu plite si cuptoare incorporabile sub 1.300 de lei

eMAG reduceri. 3 pachete cu plite si cuptoare incorporabile sub 1.300 de lei

eMAG reduceri. 3 pachete cu plite si cuptoare incorporabile sub 1.300 de lei
07 Mar 2019   •   14:55

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile. Magazinul online emag.ro are in aceasta perioada o campanie de oferte la cuptoare si plite incorporabile de la numeroase branduri.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile – Toate ofertele sunt AICI.

In oferta sunt incluse cuptoare si plite incorporabile de la branduri precum Studio Casa, Zanussi sau Hansa.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile Zanussi

1. Un pachet alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Zanussi ZOB442XU, electric, multifunctional, de 57 de litri, cu grill, clasa A de eficienta energetica, din inox, si o plita incorporabila Zanussi ZGH62414XA, pe gaz, cu 4 zone de gatit, aprindere electrica, dispozitiv de siguranta, de 60 de cm, din inox, are o reducere de 41% in campania eMAG reduceri plite si cuptoare incorporabile.

Stratul anti-amprente al acestui cuptor tine murdaria departe si mentine un aspect imaculat in bucatarie fara sa depui eforturi pentru a-l curata. 

Cuptorul are si functie de Dezghetare pentru pregatire rapida si usoara. Pregatirea mancarii inghetate nu se va mai face pe ghicite multumita functiei de dezghetare a acestui cuptor. Poti sa dezgheti in mod corespunzator si rapid alimentele printr-o simpla rotire de buton. 

Un alt mare avantaj al cuptorului este ca e foarte usor sa mentii cuptorul curat. Acest cuptor are o usa ale carei panouri de sticla pot fi demontate intr-o clipita.

Gratarul face ca rumenirea painii prajite sa fie rapida si usoara. Este cea mai buna modalitate de a rumeni painea prajita servita la micul dejun, de a prepara kebab si legume si de a face toppingurile mai crocante.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile Hansa

2. Un pachet alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Hansa BOEI68462 cu 8 functii, grill, 62 de litri, clasa A de eficienta energetica, butoane push up, display, fabricat din inox, si o plita incorporabila Hansa BHGI62018, pe gaz, cu 4 arzatoare, aprindere electrica, din inox, are o reducere de 28% in campania eMAG reduceri plite si cuptoare incorporabile.

Fie ca trebuie sa prajiti carne, sa preparati salata, o supa delicioasa sau un desert, aragazul Hansa va vine in ajutor cu solutiile sale eficiente. Cu programatoarele Ta si Ts, puteti seta intervalul de timp dupa care cuptorul se va opri automat, reducandu-se astfel pericolul de ardere a preparatelor dumneavoastra. Acum, tot ceea ce va ramane de facut este sa primiti laudele invitatilor si sa va bucurati de timpul petrecut impreuna cu acestia. 

Aragazul are 8 functii: grill, incalzire in partea superioara si inferioara + ventilator, incalzire in partea superioara + grill (supergrill), decongelare, incalzire in partea inferioara, preincalzire rapida, incalzire in partea superioara + grill + ventilator, incalzire in partea superioara + inferioara (conventional).

Aparatele sunt din clasa de eficienta energetica A. Aceasta presupune un consum de energie electrica mai redus. 

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile ieftine

Incalzirea asistata de ventilator faciliteaza distributia uniforma a caldurii in jurul alimentelor, eliminand zonele reci din interiorul cuptorului. Astfel, prepararea este mai uniforma, mai rapida si se poate realiza la o temperatura mai scazuta decat in cazul unui cuptor conventional. 

Nu se va mai intampla sa va ardeti prin atingerea accidentala a cuptorului. Usa cuptorului este dotata cu 3 geamuri – geamul interior reflecta caldura, prevenind incalzirea excesiva a geamului exterior. 

Lumina din partea posterioara a cuptorului asigura o vizualizare clara a preparatului din interiorul cuptorului. 

eMAG reduceri cuptoare si plite Hansa

De acum, datorita aragazurilor Hansa, nu mai trebuie sa rasfoiti cartile de bucate pentru a afla cum trebuie sa va gatiti preparatele. Interiorul usii cuptorului prezinta un ghid practic cu recomandari privind temperatura si durata de preparare a alimentelor dumneavoastra. 

Cu siguranta, frecarea cuptorului nu este o placere pentru nimeni. Pentru a facilita curatarea acestuia, interiorul cuptoarelor de la Hansa este acoperit cu un email special Easy Clean neporos si neted, care previne acumularea murdariei si grasimii. Acum, curatarea cuptorului este extrem de usoara. 

Datorita acestui nou design, geamurile din sticla pot fi demontate cu usurinta de pe usa, fara a mai fi necesara demontarea intregii usi. Datorita celor doua cleme din partea superioara a usii, nu mai este necesara utilizarea de scule, iar demontarea poate fi efectuata chiar de dumneavoastra. Aceasta va permite sa mentineti cu usurinta curatenia geamului usii cuptorului dumneavoastra. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile Studio Casa

3. Un pachet alcatuit dintr-un cuptor electric, plita pe gaz si hota clasica din inox cu 2 motoare de la Studio Casa, Mirage Classic, are o reducere de 31% in campania eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile.

Iata caracteristicile produsului:

Plita incorporabila gaz Inox
Valve de siguranta la fiecare arzator
Butoane dispuse lateral
Aprindere electrica din buton
Butoane inox
Grata emailate
Dimensiune: 58 x 51 cm
Dimensiune pentru built in: 56 x 49 cm 
Cuptor Electric Studio Casa FE 606x
Iluminare cuptor
Ventilatie de racire
Rezistenta superioara
Rezistenta inferioara
Grill electric
Termostat
Led indicator termostat
1 tava
1 gratar
Volum: 61 L
Clasa consum energetic : A
Butoane: 2/ finisaj Inox
Maner: inox Hota Studio Casa New Apollo Inox, 60 cm.,2 motoare, Putere absorbtie 352 mc / h Hota clasica, inox, 60 cm, 2 motoare 
Dimensiuni: 60 cm
Putere de absorbtie min-max: 273-352 m3/h
2 motoare
3 viteze
Comenzi: butoane push
Filtre de aluminiu 2 bucati Viziera geam
Clasa eficienta energetica: E
Consum anual de energie: 118 kWh/an .

Pretul este AICI.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile – Toate ofertele sunt AICI.

Subiecte în articol: emag emag reduceri eMAG.ro
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close