Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 pachete cuptor+plita sub 1.300 de lei, in rate fara dobanda

eMAG reduceri. 3 pachete cuptor+plita sub 1.300 de lei, in rate fara dobanda

eMAG reduceri. 3 pachete cuptor+plita sub 1.300 de lei, in rate fara dobanda
13 Feb 2020   •   14:48

eMAG reduceri. Magazinul online emag.ro desfoara in aceasta perioada o campanie de reduceri la cuptoare si plite incorporabile de la diverse branduri.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat ofertele si am descoperit 3 pachete alcatuite din cuptor + plita, incorporabile, care costa fiecare sub 1.250 de lei.

Totodata, toate aceste pachete pot fi cumparate in rate fara dobanda, astfel incat nu veti simti o reducere semnificativa a bugetului dvs lunar.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile Arctic

1. Un pachet alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Arctic AROSC21130BD 71 l, 4 functii, AquaDropClean, Timer + Plita incorporabila, Gaz, 4 Arzatoare, 60 cm, Negru, are o reducere de 36% in campania eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile.

Pretul este AICI.

De asemenea, produsele pot fi cumparate in rate fara dobanda si beneficiaza de o garantie de 5 ani.

Clasa energetica A - Ofera un consum moderat de energie electrica. Folosesti produsul la capacitate maxima, fara teama consumului excesiv. 

Aragazul are 4 functii de gatire.

Volumul interior are 71 de litri. Cuptorul este unul de capacitate mare, pentru prepararea concomitenta a mai multor retete. 

Timer - Contorizeaza durata de pregatire a alimentelor si te anunta in momentul in care timpul prestabilit s-a scurs. Cuptorul va fi pregatit la temperatura optima pentru a prepara cele mai gustoase retele. Iti gestionezi eficient timpul si stii mereu cat dureaza pregatirea alimentelor preferate.

Aqua Drop Clean - Permite curatarea rapida a cuptorului, prin simpla introducere a unui vas cu apa in interior. Cureti cuptorul, simplu, rapid si cu minim de efort.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile clasa A

Aprindere cu buton - Plita este dotata cu buton de aprindere care printr-o simpla apasare si scanteie iti produce o flacara ideala pentru a pregati preparatele tale preferate. 

Safety Plus - Opreste alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Esti mereu in siguranta cu produsele Arctic.

Grill - Permite prepararea alimentelor la gratar, cu ajutorul unui arzator suplimentar pozitionat in partea superioara. Pregatesti cu usurinta alimente sanatoase de tip gratar.

Incalzire inferioara activeaza elementul inferior de incalzire. Rumeneste perfect preparatele cu crusta.

Static - Functie de gatire ce ofera o coacere uniforma a preparatelor, activand 2 elemente de incalzire, superior si inferior. Pregatesti fara efort prajiturile, produsele de patiserie sau dulciurile dorite de tine si familia ta. 

Low Grill - Activeaza partea interioara a elementulului de incalzire superior al cuptorului. Gatesti sau gratinezi rapid preparate sanatoase si gustoase.

Tip plita: pe gaz
Greutate neta plita (kg): 10,9
Dimensiuni nete plita (H X l x A, cm): 8,4 x 58 x 51
4 arzatoare
Aprindere Buton
Safety Plus

Pretul este AICI.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile Beko

2. Un cuptor incorporabil Beko BSE22130X, Electric, 71 l, Clasa A, Timer, Inox + Plita incorporabila Beko HIAG64223SX, Gaz, 4 arzatoare, 60 cm, Inox, are o reducere de 29% in campania eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile.

Pretul este AICI.

Pachetul poate fi cumparat si in rate fara dobanda, iar produsele au o garantie de 5 ani.

Grill Solutia ideala pentru pregatirea cotletelor, a pestelui sau rumenirea la suprafata a alimentelor. 

Low Grill - Ideal pentru a gati o cantitate redusa de mancare, cum ar fi chipsuri sau toast-uri. Functia de low grill activeaza doar mijlocul partii superioare a elementului de incalzire. Asadar, energia este utilizata mult mai eficient. 

Incalzire inferioara - Permite pornirea doar a elementului de incalzire inferioara. Perfect pentru pizza sau pentru alimente care necesita o rumenire finala in partea inferioara. 

Gatire conventionala - Elementul de incalzire superior si cel inferior actioneaza simultan, fara ventilator. Acest mod de coacere traditional este recomandat in pregatirea prajiturilor, foietajelor fine sau biscuitilor. 

Iluminare cuptor - Permite supravegherea alimentelor in timpul gatirii. 

Gratar - Gratarul este folosit pentru fripturi si pentru amplasarea pe sina dorita a alimentelor care vor fi coapte, fripte sau gatite in caserola. 

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile ieftine

Vei avea parte de momente de neuitat, cu noua plita incorporabila Beko. Arzatoarele cu eficienta ridicata ale plitelor Beko iti vor oferi momentul de magie de care ai nevoie atunci cand te grabesti, fiind pana la 25% mai eficiente decat aragazele standard, iar sistemul de siguranta opreste automat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii la plita in timpul functionarii. Timpul petrecut in bucatarie va scadea cu 35% si vei folosi cu pana la 17% mai putin gaz decat un arzator obisnuit. 

Siguranta flacara - Sistemul de siguranta opreste automat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii la plita in timpul functionarii. 

Aprindere integrata - Permite aprinderea flacarii la arzatoarele plitei pe gaz intr-un mod facil, direct de la butoanele panoului de control.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile Hansa

3. Un pachet alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Hansa Scandium BOEI69472, Electric, 65 l, Autocuratare catalitica, Grill, Rotisor, Display, Clasa A, Inox, si o plita incorporabila Hansa BHGI63100018, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica, 60 cm, Inox, are o reducere de 37% in campania eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile.

Pretul este AICI.

Pachetul poate fi cumparat si in rate fara dobanda.

CLASA ENERGETICA A - Aparatele sunt acum disponibile cu clasa de eficienta energetica A. Aceasta presupune un consum de energie electrica mai redus.    
      
10 functii ale cuptorului: Incalzire in partea superioara si inferioara + ventilator, grill, incalzire in partea superioara + grill (supergrill), decongelare, incalzire in partea inferioara, incalzire rapida, aer cald + incalzire in partea inferioara (pizza), aer cald, incalzire in partea superioara + grill + ventilator, incalzire in partea superioara + incalzire in partea inferioara (conventionala).    
      
PREINCALZIRE RAPIDA - Puteti utiliza aceasta functie pentru a atinge temperatura dorita in cel mai scurt timp posibil. Cuptorul este incalzit la o temperatura de pana la 150 °C in decurs de 4 minute; cu 20% mai rapid decat in cazul timpului de incalzire standard. Acum puteti economisi timp, fara a mai trebui sa asteptati atingerea temperaturii corespunzatoare in interiorul cuptorului, gatitul fiind mai rapid.    
      
Programatoarele Ta si Ts - Cu programatoarele Ta si Ts, puteti seta intervalul de timp dupa care cuptorul se va opri automat, reducandu-se astfel pericolul de ardere a preparatelor dumneavoastra. 
      
Curatare catalitica - Cuptoarele Hansa sunt dotate cu panouri dreptunghiulare speciale care atrag particulele de murdarie datorita finisajului lor poros. Pentru a curata panourile, nu trebuie decat sa setati temperatura cuptorului la valoarea de 250 ⁰C pentru un interval de o ora. Aceasta solutie face din curatarea cuptorului o adevarata placere si asigura un nivel maxim de confort.    

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile din inox

ROTISOR - Cu functia de rotisare, le puteti prepara oricand doriti. Functia de rotisare asigura frigerea uniforma a carnii, aceasta capatand o crusta delicioasa pe toate partile. 
      
ILUMINARE STANDARD - Lumina din partea posterioara a cuptorului asigura o vizualizare clara a preparatului din interiorul acestuia.    
      
COOLDOOR3 - Usa cuptorului este dotata cu 3 geamuri – geamul interior reflecta caldura, prevenind incalzirea excesiva a geamului exterior. Asigurati siguranta in bucatarie a tuturor membrilor familiei dumneavoastra.    
      
Cuptorul are si functie de decongelare, precum si de supergrill, datorita careia puteti prepara pe grill bucati mai mari de carne, avand siguranta ca acestea vor fi fragede in interior, iar la exterior vor avea o crusta crocanta delicioasa.    
      
SINE LATERALE - Aragazurile Hansa ofera, in primul rand, solutii practice pentru confortul dumneavoastra. Datorita sinelor laterale, puteti introduce si scoate cu usurinta si in siguranta tavile. Doriti sa curatati interiorul cuptorului? Nu trebuie decat sa scoateti rafturile. Acest lucru se realizeaza usor, deoarece acestea sunt fixate cu cleme speciale. De asemenea, rafturile pot fi spalate in masina de spalat vase, evitand frecarea indelungata. Iar daca decideti ca aveti nevoie de ghidaje telescopice, le puteti achizitiona si monta cu usurinta pe rafturi.          

SISTEM DE CURATARE USOARA A USII - Datorita acestui nou design, geamurile din sticla pot fi demontate cu usurinta de pe usa, fara a mai fi necesara demontarea intregii usi. Datorita celor doua cleme din partea superioara a usii, nu mai este necesara utilizarea de scule, iar demontarea poate fi efectuata chiar de dumneavoastra. Aceasta va permite sa mentineti cu usurinta curatenia geamului usii cuptorului dumneavoastra.    
      
VENTILATIE CU AER CALD - O rezistenta rotunda ascunsa discret in jurul ventilatorului. Noua functie de ventilatie cu aer cald asigura o distributie optimizata a caldurii si circularea constanta a aerului, eliminand zonele fierbinti.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close