Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 roboti de bucatarie fac treaba in locul tau de sarbatori

eMAG reduceri. 3 roboti de bucatarie fac treaba in locul tau de sarbatori

eMAG reduceri. 3 roboti de bucatarie fac treaba in locul tau de sarbatori
23 Noi 2019   •   13:49

eMAG reduceri roboti de bucatarie. Magazinul online emag.ro desfasoara in aceasta perioada o campanie de reduceri la o multime de produse electronice si electrocasnice, inclusiv la roboti de bucatarie.

eMAG reduceri roboti de bucatarie – Toate ofertele sunt AICI.

Sarbatorile se apropie cu pasi repezi, asa ca daca vreti sa va dotati bucatarie cu un robot performant, dar pe care sa nu dati o avere, acum este momentul sa-l achizitionati.

Emag.ro are reduceri la sute de roboti de bucatarie de la branduri precum Bosch, Philips, Tefal, Electrolux, Heinner, Daewoo sau Star-Light.

Unii roboti de bucatarie au reduceri si de 44%.

eMAG reduceri roboti de bucatarie Bosch

1. Un robot de bucatarie Bosch MCM3501M, 800 W, bol 2.3 l, blender 1 l, rasnita, 2 viteze, Negru/Inox, are o reducere de 36% in campania eMAG reduceri roboti de bucatarie.

Modul de gatit creativ si ambitios este acum mai usor ca niciodata cu puterea de 800 W si o gama intreaga de viteze. Aceste caracteristici asigura, de asemenea, performante impresionante si la procesarea unei varietati mari de aluaturi.

Accesoriile pot fi depozitate in vas, fiind astfel la indemana. Datorita marcajelor inteligente, accesoriile pot fi montate rapid.

eMAG reduceri roboti de bucatarie ieftini

Ingredientele sunt tocate cu precizie, shake-urile si smoothie-urile sunt mixate perfect: rezultate optime de fiecare data datorita cutitului MultiLevel6 cu trei lame duble.

Robotul de bucatarie are peste 50 de functii: razuire, taiere, macinare, tocare, mixare si multe altele – datorita accesoriilor versatile, precum blenderul, tocatorul si diferitele accesorii cu lame, precum cutitul MultiLevel6.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri roboti de bucatarie – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri roboti de bucatarie la oferta

2. Robotul de bucatarie Bosch MUM58364, 1000 W, Bol 3.9 L, Blender, Masina de tocat, Cube cutter, 7 viteze, 3D PlanetaryMixing, Argintiu, are o reducere de 26% in campania eMAG reduceri roboti de bucatarie.

Este un robot de bucatarie cu motor foarte puternic (1000 W), ideal pentru utilizare intensiva in bucatarie. 

Iata caracteristicile sale:

- Proceseaza rapid aluaturi de pana la 1kg faina + ingrediente. 

- Are un bol mare, din otel inox, cu capacitate de 3,9 litri pentru a putea prepara pana la 2,7 kg de amestec pentru prajituri sau 1,9 kg aluat. 

- Geanta practica pentru depozitare rapida si usoara a setului de patiserie in interiorul bolului. 

- Functia EasyArmLift: utilizare usoara si comoda datorita bratului rabatabil si a functiei de parcare automata pentru accesoriile de aluat. 

- Multifunctionalitate mare datorita setului pentru produse de patiserie (carlig pentru framantat, tel pentru amestecat, tel pentru creme), dispozitiv pentru feliere/razuire cu 4 discuri pentru maruntire, taiere si feliere; de asemenea include: blender, storcator de citrice, tocator de carne si dispozitivul inovator CUBE CUTTER pentru taierea sub forma de cuburi a alimentelor. 

- 3D PlanetaryMixing: amestecare rapida si perfecta a tuturor ingredientelor; datorita sistemului de mixare planetara imbunatatit, dotat cu o miscare unica de amestecare in trei dimensiuni, simultan;

eMAG reduceri roboti de bucatarie Bosch la oferta

- 7 setari pentru viteza, plus functie puls pentru selectarea individuala a vitezelor;
- Control electronic al puterii pentru viteza constanta in timpul utilizarii. VERSATILITATE: - Gama larga de accesorii optionale pentru extinderea posibilitatilor de utilizare. CONFORT: - Depozitare usoara: compartiment pentru stocare cablu;

- EasyArmLift: miscare usoara si fara efort a bratului multifunctional cu 3 zone, prin apasarea unui singur buton;

- Usor de curatat datorita suprafetelor plane si a accesoriilor ce permit spalarea in masina de vase;

- Soft start pentru a preveni stropirea si imprastierea ingredientelor;

- Functie de parcare automata a telurilor pentru umplere usoara a bolului sau indepartarea acestuia. 

eMAG reduceri roboti de bucatarie pe emag.ro

MATERIAL / DESIGN: 

- Bol mare, din otel inox, cu capacitate de 3,9 litri pentru a putea prepara pana la 2,7 kg de amestec pentru prajituri sau 1,9 kg aluat. ACCESORII INCLUSE: - Spirale pentru framantarea aluatului, teluri pentru batere si amestecare;
- Accesoriu pentru razuit cu 3 discuri (disc reversibil pentru feliere, disc reversibil pentru maruntire, disc pentru razuire mediu-fin);
- Disc de razuire (grosier);
- Accesoriu pentru taiat cuburi (ex: pentru salata boeuf);
- Blender - capacitate 1,25 l;
- Masina de tocat carne;
- Storcator de citrice;
- Geanta pentru depozitare accesorii;
- Capac transparent pentru vasul de mixare, cu orificiu de umplere;
- DVD cu retete, interactiv. SIGURANTA: - Picioruse din cauciuc cu ventuza pentru extra-stabilitate;
- Grad mare de siguranta prin protectia la suprasarcina;
- Protectie electronica impotriva repornirii accidentale.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri roboti de bucatarie – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri roboti de bucatarie Philips

3. Robotul de bucatarie Philips Avance Collection HR7778/00, 1300 W, bol 3.4 l, blender 2.2 l, Storcator de fructe si legume, 12 viteze + Pulse, Inox, are o reducere de 44% in campania eMAG reduceri roboti de bucatarie.

Tehnologia PowerChop este o combinatie intre forma lamei de taiere, unghiul de taiere si castronul interior, care ofera rezultate de tocare superioare atat pentru ingredientele moi, cat si pentru cele tari. Este, de asemenea, perfecta pentru prepararea piureurilor si pentru amestecarea aluaturilor pentru prajituri. 

Bol de 3.4 l si vas de blender de 2.2 l pentru portii dimensionate. Bolul XL permite procesarea unor volume maxime dintr-o miscare, de exemplu pana la 7 portii de supa, 7 albusuri, 1.7 kg de aluat. In plus, blenderul de 2.2 l creeaza usor pana la 5 portii de smoothie dintr-o miscare.

Noua spirala metalica inovatoare pentru aluat - Impreuna cu motorul puternic, aceasta spirala metalica pentru aluat formeaza rapid o bila de aluat din ingredientele dumneavoastra. Odata aluatul format, spirala inovatoare pentru aluat amesteca aluatul cu forta si puterea corecte pentru a va permite sa faceti cea mai gustoasa paine. 

Tel metalic, dublu, in forma de balon - Telul metalic dublu in forma de balon impreuna cu butonul cu o singura apasare automata creeaza albusuri pufoase (o crestere a volumului de pana la 600%) si frisca perfecta (o crestere a volumului de pana la 200%). Crearea deserturilor delicioase nu a fost niciodata mai usoara. 

eMAG reduceri roboti de bucatarie la preturi mici

Buton rotativ placat cu crom - Pentru cele mai bune performante, ajustati butonul rotativ placat cu crom la viteza corespunzatoare marcata pe accesoriu.

Modul Pulse ofera control sporit pentru amestecare si tocare rapida. 

Butoane automate cu o singura atingere - In plus fata de cele 12 viteze manuale + controlul pulsatil, acest robot de bucatarie Avance este prevazut cu 3 butoane cu o singura apasare automata. Pentru a le selecta, doar comutati butonul rotativ la pozitia „ON” si apasati butonul cu o singura apasare automata. Motorul seteaza apoi automat viteza corecta si functiile pulsatile automate pentru cele mai bune rezultate. 

Tubul de alimentare XL+ preia fructele si legumele intregi, astfel incat nu mai este nevoie sa le taiati in prealabil. 

Storcator centrifugal cu 6 pahare - Acest robot de bucatarie include un accesoriu profesional pentru sucuri. Datorita unui tub de alimentare foarte mare si filtrului mare cu sita metalica patentat poate stoarce cu pana la 200% mai repede comparativ cu alte accesorii pentru sucuri. 

Filtrul cu microsita patentat, din otel inoxidabil, stoarce fiecare picatura pentru a va oferi mai mult suc. 

Datorita designului ergonomic, se curata si se depoziteaza mai repede. 

Acest robot de bucatarie este dotat cu o gama suplimentara de 4 discuri din otel inoxidabil: 1 disc reversibil de radere (fina si mare) pentru toate tipurile de legume, 1 disc de granulare pentru cartofi si branza, 1 disc de feliere Julienne pentru fasii subtiri de legume si 1 disc pentru cartofi prajiti pentru fasii groase de cartofi.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri roboti de bucatarie – Toate ofertele sunt AICI.

 

Subiecte în articol: emag emag reduceri eMAG.ro
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close