Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 seturi excelente cuptor + plita sub 1.200 de lei

eMAG reduceri. 3 seturi excelente cuptor + plita sub 1.200 de lei

eMAG reduceri. 3 seturi excelente cuptor + plita sub 1.200 de lei
31 Oct 2020   •   12:49

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile. Magazinul online emag.ro are oferte excelente in aceasta perioada la cuptoare si plite incorporabile de la diferite branduri.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta eMAG si am descoperit 3 seturi alcatuite din cuptoare si plite incorporabile care au preturi foarte mici, sub 1.200 de lei pachetul.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile Arctic

1. Un pachet Cuptor incorporabil Arctic AROSC22130XD, 71 l, 4 functii, Timer + Plita incorporabila, Gaz, 4 Arzatoare, 60 cm, Inox, are o reducere de 38% in campania eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile.

Pachetul beneficiaza de livrare pana in casa.

Pretul este AICI.

Tip plita: Pe gaz
4 arzatoare
Culoare: inox
Butoane: inox    
      
APRINDERE INTEGRATA - Permite aprinderea arzatorului printr-o simpla apasare, fara a fi nevoie de chibrituri. Aprinzi plita pe loc.
      
SAFETY PLUS - Opreste alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. 
      
VOLUM INTERIOR 71 LITRI - Cuptor de capacitate mare, pentru prepararea concomitenta a mai multor retete. 

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile clasa A

CLASA ENERGETICA A - Ofera un consum moderat de energie electrica. Folosesti cuptorul la capacitate maxima, fara teama consumului excesiv.    
      
4 FUNCTII DE GATIRE- 4 functii speciale ce simplifica gatitul traditional. 
      
TIMER- Contorizeaza durata de pregatire a alimentelor si te anunta in momentul in care timpul prestabilit s-a scurs. Cuptorul va fi pregatit la temperatura optima pentru a prepara cele mai gustoase retele.     
      
AQUA DROP CLEAN- Permite curatarea rapida a cuptorului, prin simpla introducere a unui vas cu apa in interior. Cureti cuptorul, simplu, rapid si cu minim de efort.
      
GRILL - Activeaza elementul de incalzire superior. 

INCALZIRE INFERIOARA - Activeaza elementul inferior de incalzire. Rumeneste perfect preparatele cu crusta.
      
STATIC - Functie de gatire ce ofera o coacere uniforma a preparatelor, activand 2 elemente de incalzire, superior si inferior. Pregatesti fara efort prajiturile, produsele de patiserie sau dulciurile dorite de tine si familia ta.    
      
LOW GRILL - Activeaza partea interioara a elementulului de incalzire superior al cuptorului. Gatesti sau gratinezi rapid preparate sanatoase si gustoase.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile pe gaz

2. Un pachet alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Arctic AROSC21130BD, 71 l, 4 programe, AquaDropClean, Grill, Timer + Plita incorporabila, Gaz, 4 Arzatoare, 60 cm, Negru, beneficiaza de o reducere de 33% in campania eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile.

Pachetul beneficiaza si de livrare pana in casa.

Pretul este AICI.

Clasa energetica A - Ofera un consum moderat de energie electrica. Folosesti produsul la capacitate maxima, fara teama consumului excesiv.    
      
4 functii speciale ce simplifica gatitul traditional.    
      
Volum interior 71 litri - Cuptor de capacitate mare, pentru prepararea concomitenta a mai multor retete. Cu Arctic, nicio provocare nu e prea mare.     
      
Timer - Contorizeaza durata de pregatire a alimentelor si te anunta in momentul in care timpul prestabilit s-a scurs. Cuptorul va fi pregatit la temperatura optima pentru a prepara cele mai gustoase retele. Iti gestionezi eficient timpul si stii mereu cat dureaza pregatirea alimentelor preferate.
      
Aqua Drop Clean - Permite curatarea rapida a cuptorului, prin simpla introducere a unui vas cu apa in interior. Cureti cuptorul, simplu, rapid si cu minim de efort.    
      
Aprindere cu buton - Plita este dotata cu buton de aprindere care printr-o simpla apasare si scanteie iti produce o flacara ideala pentru a pregati preparatele tale preferate. Uita de chibrituri, aprinde plita pe loc.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile cu functie safety plus

Safety Plus - Opreste alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii.
      
Grill - Permite prepararea alimentelor la gratar, cu ajutorul unui arzator suplimentar pozitionat in partea superioara. Pregatesti cu usurinta alimente sanatoase de tip gratar.
      
Incalzire inferioara - Activeaza elementul inferior de incalzire. Rumeneste perfect preparatele cu crusta.
      
Static - Functie de gatire ce ofera o coacere uniforma a preparatelor, activand 2 elemente de incalzire, superior si inferior. Pregatesti fara efort prajiturile, produsele de patiserie sau dulciurile dorite de tine si familia ta.    
      
Low Grill - Activeaza partea interioara a elementulului de incalzire superior al cuptorului. Gatesti sau gratinezi rapid preparate sanatoase si gustoase.
      
Tip plita: pe gaz
Greutate neta plita (kg): 10,9
Dimensiuni nete plita (H X l x A, cm): 8,4 x 58 x 51
4 arzatoare
Aprindere Buton
Safety Plus

Pretul este AICI.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile Beko

3. Un set compus dintr-un cuptor incorporabil Beko BSE22130X, Electric, 71 l, Clasa A, Timer, Inox + Plita incorporabila Beko HIAG64223SX, Gaz, 4 arzatoare, 60 cm, Inox, are o reducere de 35% in campania eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile.

Setul beneficiaza de livrare pana in casa.

Pretul este AICI.

Grill - Solutia ideala pentru pregatirea cotletelor, a pestelui sau rumenirea la suprafata a alimentelor.    
      
Low Grill - Ideal pentru a gati o cantitate redusa de mancare, cum ar fi chipsuri sau toast-uri. Functia de low grill activeaza doar mijlocul partii superioare a elementului de incalzire. Asadar, energia este utilizata mult mai eficient.    
      
Incalzire inferioara - Permite pornirea doar a elementului de incalzire inferioara. Perfect pentru pizza sau pentru alimente care necesita o rumenire finala in partea inferioara.    
      
Gatire conventionala - Elementul de incalzire superior si cel inferior actioneaza simultan, fara ventilator. Acest mod de coacere traditional este recomandat in pregatirea prajiturilor, foietajelor fine sau biscuitilor.    
      
Iluminare cuptor - Permite supravegherea alimentelor in timpul gatirii.    
      
Gratarul este folosit pentru fripturi si pentru amplasarea pe sina dorita a alimentelor care vor fi coapte, fripte sau gatite in caserola.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile din inox

Plita incorporabila Beko HIAG64223SX

Vei avea parte de momente de neuitat, cu noua plita incorporabila Beko HIAG64223SX. Arzatoarele cu eficienta ridicata ale plitelor Beko iti vor oferi momentul de magie de care ai nevoie atunci cand te grabesti, fiind pana la 25% mai eficiente decat aragazele standard, iar sistemul de siguranta opreste automat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii la plita in timpul functionarii.
      
High-Efficiency™ Gas Burner

Arzatoarele cu eficienta ridicata de la Beko iti vor oferi momentul de magie de care ai nevoie atunci cand te grabesti. Vei gati mult mai repede, sunt cu pana la 25% mai eficiente decat aragazele standard, ceea ce inseamna ca vei economisi timp si bani. Timpul petrecut in bucatarie va scadea cu 35% si vei folosi cu pana la 17% mai putin gaz decat un arzator obisnuit.    
      
Siguranta flacara - Sistemul de siguranta opreste automat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii la plita in timpul functionarii.    
      
Aprindere integrata - Permite aprinderea flacarii la arzatoarele plitei pe gaz intr-un mod facil, direct de la butoanele panoului de control.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Ce faci când expiră cardul de sănătate? Valabilitatea lui a fost prelungită în pandemie
x close