Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 telefoane-bijuterie reduse si cu 41% de Stock Busters

eMAG reduceri. 3 telefoane-bijuterie reduse si cu 41% de Stock Busters

eMAG reduceri. 3 telefoane-bijuterie reduse si cu 41% de Stock Busters
Sursa foto: Foto: pexels.com
21 Mar 2019   •   14:10

eMAG reduceri telefoane mobile Stock Busters. Cele mai indragite telefoane mobile de pe piata au reduceri chiar si de 41% in campania Stock Busters.

eMAG reduceri telefoane mobile Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

Telefoanele-bijuterie precum Apple iPhone X sau Samsung Galaxy S9 au astazi preturi foarte avantajoase.

eMAG reduceri telefoane mobile Stock Busters – Apple 

1. Telefonul mobil Apple iPhone X, 64GB, 4G, de culoare Space Grey, are o reducere de 24% in campania eMAG reduceri telefoane mobile Stock Busters.

La iPhone X, dispozitivul este ecranul. Un ecran Super Retina de 5,8 inchi complet nou, care incape perfect in mana si iti incanta ochii.

Ecranul e construit folosind tehnici si tehnologii noi, ce permit afisajului sa urmareasca perfect curbele telefonului pana la marginile elegant rotunjite. 

Primul ecran OLED care se ridica la standardele iPhone, prezinta culori clare si uimitoare, negru autentic, luminozitate spectaculoasa si o rata de contrast de 1.000.000:1.

Un spatiu minuscul gazduieste unele dintre cele mai sofisticate tehnologii dezvoltate vreodata, inclusiv camere si senzori ce permit Face ID. 

eMAG reduceri telefoane mobile Stock Busters – Apple iPhone X

Cea mai rezistenta sticla vazuta vreodata la un smartphone, atat pe partea din fata, cat si pe spate. Telefonul este fabricat din otel inoxidabil chirurgical, beneficiaza de incarcare wireless si este rezistent la apa si praf. 

Gesturile familiare fac din navigare o experienta naturala si intuitiva. In loc sa apesi pe un buton, o singura glisare pe care o faci oriunde, te duce la ecranul principal. 

Telefonul are si recunoastere faciala, astfel incat fata ta e acum parola ta. Face ID utilizeaza tehnologia camerei TrueDepth si este usor de configurat. Aceasta proiecteaza si proceseaza peste 30.000 de puncte invizibile pentru a crea in profunzime o harta precisa a fetei tale. 

Cu camera frontala poti crea selfie-uri superbe, cu prim planuri clare si fundaluri blurate artistic. Noua functie in modul Portret – Iluminare Portret – produce efecte impresionante de lumina, la calitate profesionala.

Camera TrueDepth analizeaza peste 50 de miscari musculare diferite pentru a-ti oglindi expresiile prin 12 Animoji.

Ambele camere posterioare au stabilizare optica a imaginii si obiective rapide pentru poze si videoclipuri spectaculoase, chiar si in conditii de luminozitate scazuta. Unghiul larg si camerele telefoto de pe iPhone X permit zoom optic, precum si zoom digital de pana la 10x pentru poze si 6x pentru videoclipuri. 

A11 Bionic este cel mai puternic si mai inteligent cip vazut vreodata la un smartphone, cu un procesor neural capabil de pana la 600 de miliarde de operatiuni pe secunda. Cele patru nuclee de eficienta din complet noul CPU sunt cu pana la 70% mai rapide comparativ cu A10 Fusion. Iar cele doua nuclee de performanta sunt cu pana la 25% mai rapide. 

eMAG reduceri telefoane mobile Stock Busters – oferte

Sistemul de invatare automata permite caracteristicii Face ID sa se adapteze la schimbarile aspectului tau in timp. 

Un controler de performanta de a doua generatie si un design special al bateriei, cu o autonomie care dureaza cu pana la 2 ore mai mult intre incarcari, comparativ cu iPhone 7. 

A11 Bionic ofera puterea necesara pentru experiente extraordinare de realitate augmentata, in jocuri si aplicatii. 

Fara un cablu de incarcare obligatoriu, iPhone X este cu adevarat proiectat pentru un viitor wireless. Incarca cu ajutorul statiilor si suporturilor de incarcare din hoteluri, cafenele si aeroporturi din toata lumea.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri telefoane mobile Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri telefoane mobile Stock Busters - Samsung

2. Telefonul mobil Samsung Galaxy S9 Plus, Dual SIM, 64GB, 6GB RAM, 4G, Gold, are o reducere de 36% in campania eMAG reduceri telefoane mobile Stock Busters.

Obiectivul inovator cu diafragma duala se adapteaza la fel ca ochiul uman. Este capabil sa se adapteze automat, cu usurinta, la diferite conditii de iluminare, facand fotografiile sa arate excelent, indiferent daca este lumina sau intuneric, zi sau noapte.

Fotografiaza fara sa te gandesti de doua ori - la orice ora din zi. Cu doua moduri f-stop, diafragma dubla inovatoare se adapteaza in mod automat la lumina puternica si lumina super scazuta, ca si ochiul uman. Si poti sa iti exersezi latura artistica incercand diferite aperturi pentru a crea anumite ambiante. 

Daca este intuneric, obiectivul se deschide la modul F1.5 pentru a permite intrarea luminii si a obtine o fotografie luminoasa si clara. Daca este zi, obiectivul trece la modul F2.4 pentru a obtine o fotografie clara. 

Modul apertura F1.5 gaseste lumina chiar si in intuneric. Camera foto cu luminozitate scazuta ofera fotografii vibrante tarziu in noapte. 

Cu ajutorul modului apertura F1.5 si reducerea zgomotului multiframe, camera spate ajuta ca fotografiile pe care le faci pe intuneric sa fie clare si luminoase, fara a fi nevoie de reglaj fin. 

eMAG reduceri telefoane mobile Stock Busters – Samsung Galaxy

Cand vine vorba de video, poti filma la o viteza incredibila, de 960 de cadre pe secunda, datorita senzorului de super viteza.

Functia de Scanare inteligenta este o noua tehnologie ce imbina recunoasterea faciala si scanarea irisului, pentru a facilita deblocarea telefonului, chiar si in conditii de luminozitate scazuta. 

Telefonul care te inconjoara in sunet surround Dolby Atmos, la difuzoare stereo AKG. Auzi actiunea cu claritate, datorita sunetului pur al difuzoarelor stereo AKG. Adaugarea Dolby Atmos ofera un sunet bogat si dinamic, oferindu-va o experienta audio ca la cinematograf.

Actiunea se aude mai clar si mai tare pe difuzoarele stereo AKG. Acestea ofera un sunet pur care este cu 1,4x mai puternic decat pe telefoanele Galaxy anterioare. 

O noua dimensiune audio este aici. Dolby Atmos te inconjoara cu un sunet tridimensional, punandu-te in centrul unei experiente ca la cinema. 

Acceseaza telefonul cu usurinta cu o tehnologie convenabila care combina recunoasterea faciala si scanarea irisului. Cand recunoasterea faciala are nevoie de ajutor, scanarea irisului incepe sa te verifice - si invers. Deci, telefonul te poate identifica chiar si in conditii de lumina redusa.

Ceea ce este inovator pentru ceilalti este deja esential pentru Galaxy. Caracteristicile convenabile precum rezistenta la apa si incarcarea wireless sunt lucrurile mici care fac o mare diferenta in viata de zi cu zi. Galaxy S9 si S9+ au standardul IP68, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa renunti la a scrie mesaje sau a fotografia din cauza ploii.

Nivelul de rezistenta la apa se bazeaza pe conditii testate de submersiune de pana la 1,5 metri in apa dulce, timp de pana la 30 de minute. 

eMAG reduceri telefoane mobile Stock Busters – Samsung Galaxy S9

Nu te incurca in cabluri atunci cand trebuie sa reincarci telefonul. Plaseaza telefonul pe incarcatorul wireless pentru a porni cu usurinta. Si pentru ca sustine telefonul la un unghi confortabil, poti sa transmiti si sa trimiti mesaje text in continuare. 

Poti sa te joci, sa urmaresti un tutorial sau sa trimiti mesaje text in timp ce urmaresti finala. Orice ai face, se face rapid si in mod fluid cu combinatia puternica de procesor mobil si RAM. Atunci cand ai nevoie de mai mult spatiu de stocare pentru toate fotografiile si fisierele, introdu pur si simplu un card micro SD pentru a obtine pana la 400 GB de spatiu suplimentar. E ca si cum ai avea doua telefoane intr-unul.

Vezi fotografii si videoclipuri asa cum doresti: prezentate pe un minunat ecran cu imagine de la o margine la alta, datorita designului Infinity Display. Extinde-ti vederea cu acest display edge-to-edge care iti incape confortabil in mana. Se curbeaza de-a lungul laturilor pentru o vedere care pare fara margini, cu distragere vizuala minima. Ecranul si cadrul se contopesc pentru a forma un design fara margini.

Galaxy S9 si S9+ au un design frumos, facut pentru a se potrivi confortabil in mana ta. Camera se afla la acelasi nivel cu carcasa telefonului, pentru un aspect neted. Iar senzorul de amprenta digitala este amplasat ergonomic pentru a iti permite deblocarea cu o miscare usoara.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri telefoane mobile Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri telefoane mobile Stock Busters - Huawei

3. Telefonul mobil Huawei P20 Lite, Dual SIM, 64GB, 4G, de culoare Midnight Black, are o reducere de 41% in campania eMAG reduceri telefoane Stock Busters.

Lasa-te absorbit de ecranul telefonului cu noua generatie Huawei FullVIEW Display. Conceput pentru o viata activa si fara compromisuri, HUAWEI P20 lite are o forma compacta dedicata aproape in intregime ecranului Full HD de 5,84 inch. 

HUAWEI P20 lite depaseste granitele traditionale ale culorii. Adanceste-te in Klein Blue, o nuanta radianta care incorporeaza o uimitoare textura, ce reflecta lumina la nivel nanometric. Disponibil si pe Midnight Black, care contrasteaza cu intensitatea ecranului Full HD, pe clasicul rafinat Platinum Gold si pe Sakura Pink, cu tonul sau perlat, luxuriant. 

Huawei P20 lite are un ecran FHD+, 2280 x 1080, cu o gama super-extinsa de culori, 96% NTSC. Asta inseamna ca tot ce vedeti pe acest ecran, de la fotografii la jocuri video si aplicatii, este cat se poate de intens, vibrant si detaliat. 

eMAG reduceri telefoane mobile Stock Busters – Huawei P20

Huawei P20 lite are o noua camera frontala, cu un unghi mai larg si o calitate mai ridicata a imaginii. Cu 16 megapixeli (un pixel avand dimensiunea de 1,0 μm) si cu un FOV de 78°, aceasta camera e conceputa sa surprinda momente cu prietenii si familia, dar si sa realizeze cele mai bune selfie-uri. Cu apertura larga F2.0 si cu functiile de retusare 3D, care folosesc recunoasterea inteligenta si maparea faciala pentru a ajusta luminile si umbrele, poti conta pe portrete si prim-plan-uri extraordinare. 

Fotografierea in conditii de luminozitate scazuta a fost intotdeauna cea mai mare provocare a camerelor smartphone. Acum, Huawei P20 lite, cu noua tehnologie LCD lumina-inteligenta, elimina fotografiile neclare si de slaba calitate. Indiferent de lumina, fiecare imagine devine clara si luminoasa, datorita spectrului de 11 temperaturi de culoare, care reechilibreaza inteligent lumina iin diferite moduri de iluminare, cu 4-in-1 light fusion.

Camera dual-lens a telefonului Huawei P20 lite bifeaza toate cerintele si chiar le depaseste. Optica de ultima ora, de 16 MP (cu o dimensiune a pixelilor de 1,12 μm si apertura F2.2) este proiectata sa capteze mai multa lumina si sa masoare adancimea campului, permitandu-va sa faceti fotografii clare si rapide in orice conditii. Datorita lentilei ce permite obtinerea unui efect Bokeh profesionist si a lentilelor 5P + 3P pentru obiecte si fundal, fotografiile sunt uimitoare.

Noua versiune EMUI 8.0 a telefoanelor Huawei dispune de o interfata fina care utilizeaza AI pentru a optimiza viteza si performanta, mentinand rapiditatea si buna functionare a telefonului HUAWEI P20 lite pentru mai mult timp. 

eMAG reduceri telefoane mobile Stock Busters – Huawei P20 Lite

Huawei P20 lite se deschide dintr-o privire. Va uitati la ecran si in mai putin de o secunda, 800 de milisecunde mai exact, puteti accesa telefonul rapid si in singuranta. Algoritmii complecsi si datele de comparare faciala care garanteaza recunoasterea fetei asigura un grad inalt de protectie a pozelor si filmarilor impotriva intrusilor. Asta inseamna ca telefonul nu poate fi deblocat cand dormi sau prin intermediul unei fotografii. 

Incarcarea sigura de mare viteza este o caracteristica exceptionala a telefonului Huawei P20 lite. Tehnologia de incarcare rapida de inalta tensiune 9V2A va permite sa reincarcati rapid si in siguranta, atunci cand va grabiti. Datorita renumitei tehnologii Huawei de alocare a resurselor, pierderile de energie sunt reduse la minimum, iar durata de viata a bateriilor este extinsa. 

Huawei P20 lite are incorporat Bluetooth dual, care e o necesitate pentru multitaskers. Inseamna ca puteti ramane conectat la telefon in timpul antrenamentelor cu ajutorul unui set de casti si a smartband-ului. Sau va puteti conecta prin Bluetooth la sistemul de navigare utilizind castile handsfree. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri telefoane mobile Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

Subiecte în articol: emag emag reduceri stock busters
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close