Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 telefoane grozave sub 520 de lei

eMAG reduceri. 3 telefoane grozave sub 520 de lei

eMAG reduceri. 3 telefoane grozave sub 520 de lei
11 Mar 2019   •   15:00

eMAG reduceri telefoane. Magazinul online emag.ro desfasoara in aceasta perioada o campanie de reduceri la telefoane de la diferite branduri.

eMAG reduceri telefoane – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta si am descoperit telefoane bune Huawei, Samsung sau LG care au preturi foarte mici.

eMAG reduceri telefoane - Huawei

1. Telefonul mobil Huawei Y5 Lite 2018, Dual SIM, 16GB, 4G, de culoare albastra, are o reducere de 16% in campania eMAG reduceri telefoane.

Telefonul este Dual Sim, are touchscreen si tastatura standard. Limba meniului este romana, iar frecventa procesorului de 1,5 GHz.

Dimensiunile telefonului sunt 70.9 x 146.5 x 8.3 mm, iar greutatea de 142 de grame. Sistemul de operare este Android 8.1 (Oreo).

Slotul de memorie este de tip microSD (pana la 256 GB), memoria RAM de 1 GB, iar memoria interna de 16 GB.

Ecranul are o rezolutie de 1440 x 720 pixeli si 16 milioane de culori. Diagonala displayului este de 5,45 inchi. 

Telefonul beneficiaza de doua camere. In ceea ce priveste camera principala, aceasta o rezolutie de 8 megapixeli. Cea secundara are o rezolutie de 5 MP. Telefonul are si un blitz LED integrat.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri telefoane – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri telefoane - Samsung

2. Un pachet Promo alcatuit dintr-un telefon mobil Samsung Galaxy Grand Prime Plus G532, Dual Sim, 8GB, 4G, de culoare Silver, si o folie sticla Samsung Galaxy Grand Prime Plus, are o reducere de 9% in campania eMAG reduceri telefoane.

Potrivit producatorului, Samsung Galaxy Prime+ combina rafinamentul si performantele deosebite. Acesta este prevazut cu ecran de 5 inchi, camera foto de 8 MP, procesor quad-core, conectivitate 4G si ruleaza sistemul de operare Android. 

Telefonul are touchscreen, un procesor Quad Core model 1400, iar culoarea sa este argintie.

Dimensiunile telefonului sunt de 72.1 x 144.8 x 8.9 mm, greutatea de 160 de grame, iar sistemul de operare este Android v6.0 (Marshmallow).

eMAG reduceri telefoane – Samsung Galaxy

Slotul de memorie este de tip microSD (pana la 256 GB), memoria RAM de 1,5 GB, iar memoria interna de 8 GB.

Displayul este de 540 x 960 pixeli și are 16 milioane de culori. Diagonala displayului este de 5 inchi.

Telefonul mai beneficiaza de tehnologie Bluetooth v4.0, de tehnologie wireless Wi-Fi 802.11 b/g/n, are un MicroUSB v2.0 si un port Jack de 3,5 mm. 

Camera principala are 8 mega pixeli, iar cea secundara 5 MP. Telefonul are un blitz integrat. Caracteristici foto: Geotagging, Touch focus, Panorama, Smile detection.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri telefoane – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri telefoane – LG

3. Telefonul mobil LG K9 LMX210 (2018) Dual Sim 16GB, de culoare albastra, are un pret excelent in campania eMAG reduceri telefoane si beneficiaza si de transport gratuit.

Telefonul este confortabil la atingere. Muchiile rotunjite placute la atingere si capacul posterior antialunecare imbunatatesc utilizarea cu o singura mana si ofera o experienta tactila mai confortabila. 

Culorile mai realiste si definitia clara fac din toate continuturile vizualizate pe ecran – filme, jocuri si fotografii – o imagine de neuitat. 

Poti sa captezi momentul de inspiratie in clipa in care il zaresti. Timpul de reactie zero al obturatorului iti permite sa faci fotografii instant, inainte ca subiectul tau sa clipeasca. 

Reducerea zgomotului in caz de lumina slaba inseamna ca, indiferent de ora si de locul unde te afli, vei obtine fotografii asa cum le doresti – clare, definite si captivante. 

Utilizand blitzul ca element de ghidare, poti realiza o secventa de fotografii in miscare, din care poti obtine apoi automat un GIF. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri telefoane – Toate ofertele sunt AICI.

Subiecte în articol: emag eMAG.ro emag reduceri
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close