Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 televizoare 4K mai ieftine și cu 40%

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K mai ieftine și cu 40%

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K mai ieftine și cu 40%
29 Ian 2020   •   13:00

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. Magazinul online emag.ro are oferte excelente in aceasta perioada la televizoare cu rezolutie 4K.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat ofertele existente si am descoperit 3 televizoare care au reduceri, extra-reduceri si cadouri incluse in pret, ca de exemplu Magic remote.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Philips

1. Televizorul LED Smart Philips, 108 cm, 43PUS6504/12, 4K Ultra HD, are o reducere de 30% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

Pretul este AICI.

De asemenea, beneficiati si de o extra-reducere de 10% in cazul in care va decideti sa cumparati acest televizor.

Asadar, cumulata, reducerea ajunge la 40%.

Dolby Vision si Dolby Atmos. Vizionare si sunet cinematografice - Datorita compatibilitatii cu sunetul si cu formatele video Dolby premium, continutul HDR pe care il urmaresti va arata si va suna glorios si realist. 

Fie ca este vorba despre cel mai nou serial online sau de un set de discuri Blu-Ray, te vei bucura de contrast, luminozitate si culoare care reflecta intentiile initiale ale regizorului. Si asculti un sunet spatios cu claritate, detalii si profunzime. Acces printr-un singur buton la un meniu clar pe baza de pictograme.

Televizorul Philips este pregatit sa profite la maximum de formatul video HDR10+. Nivelurile de contrast, culoare si luminozitate sunt reglate de la un cadru la altul. 

Indiferent daca este vorba de un serial care nu trebuie pierdut sau de o noua superproductie, umbrele vor fi mai adanci. Suprafetele luminoase vor straluci. Culorile vor fi mai fidele.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD LG

2. Televizor LED Smart LG, 123 cm, 49SM8200PLA, 4K Ultra HD, are o reducere de 22% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

Pretul este AICI.

Magic remote este inclusa in pret.

Televizorul NanoCell este cel mai avansat LED TV care asigura o calitate superioara a imaginilor cu puritate imbunatatita a culorii RGB multumita tehnologiei NanoCell LG.

Culorile asigura o experienta vizuala superba multumita tehnologiei NanoCell care imbunatateste puritatea culorilor, folosind nanoparticule de aprox. 1nm.

Culorile RGB pure sunt esentiale pentru un aspect real al imaginilor. Tehnologia NanoCell aplica nanoparticule ce purifica nuantele culorilor eliminand culorile mate si imbunatatind puritatea spectrului RGB.

Oriunde ai fi asezat, televizorul NanoCell mentine acuratetea culorilor, chiar si atunci cand privesti din lateral si asigura faptul ca toti privitorii se bucura de imagini cu aspect realist.

Spre deosebire de televizoarele conventionale, care pot distorsiona culorile cand privesti din lateral, televizorul LG NanoCell pastreaza precizia culorilor pentru toate unghiurile de vizualizare, laterale si frontal.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart LG

4K Cinema HDR de la LG pastreaza viziunea producatorilor de film, deoarece suporta majoritatea formatelor HDR. Lasa-te invaluit de imaginile cinematografice oferite de principalele formate HDR, printre care Advanced HDR de la Technicolor si HDR10 Pro.

Te vei delecta cu sunet intens, clar, multidimensional, datorita difuzoarelor integrate in televizor, care transmit sunetul din toate unghiurile.

Procesorul rapid si precis elimina zgomotul si creeaza culori si contrast mai dinamice. Imaginile la rezolutie mica sunt reproduse sub forma unor imagini mai clare si mai vii.

Cadrul Nano al televizorului LG NanoCell se armonizeaza cu ambianta din casa ta si adauga un plus de rafinament.

Televizorul LG NanoCell asigura o imagine cinematografica, pentru imersiune perfecta in jocurile HDR 4K. Datorita timpului redus de reactie la comenzi, te vei sincroniza cu scenele rapide in timp real si te vei bucura de actiune dinamica si ritm de joc alert.

Cu LG ThinQ AI, poti sa faci o multime de lucruri utilizand doar vocea. Dialoghezi liber datorita recunoasterii vocale pentru voce naturala si primesti recomandari de continuturi personalizate pe baza obiceiurilor tale de vizionare.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Samsung

3. Televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 138 cm, 55RU7092, 4K Ultra HD, are o reducere de 28% in campania eMAG reduceri televizoare Samsung.

Pretul este AICI.

Vizioneaza continutul tau preferat si te bucuri de culori naturale, care ofera detalii la fel de clare ca in realitate. Ai o experienta de vizionare plina de culori.

Calitatea imaginii care te impresioneaza, realizata de un singur chip care controleaza culoarea, optimizeaza contrastul si controleaza HDR.

Bucura-te de imagini clare cu televizorul 4K UHD care are de 4 ori mai multi pixeli decat televizorul FHD. Acum poti vedea chiar si detaliile fine din fiecare scena.

Functia Samsung UHD Dimming imparte si proceseaza ecranul in zone mici pentru a afisa detalii mai precise.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD cu diagonala mare

Vizioneaza continut HDR la o claritate superioara. Samsung UHD TV iti ofera mai multe detalii, atat in scenele luminoase cat si in cele intunecate. Cu ajutorul ecranului TV mare, mai multe detalii vor prinde viata. Vei trai fiecare moment al jocului, vei simti fiecare explozie si te vei afla chiar in mijlocul actiunii. Totul devine foarte real pe un ecran mai mare.

Televizorul devine si mai inteligent cu Smart Hub si One Remote. Tot continutul dorit la o apasare de buton, de pe set-top box pe consola, in aplicatii si live TV. Ai nevoie de o singura telecomanda.

Televizorul Samsung UHD poate fi punctul central al unui stil de viata nou, mult mai simplificat si mai conectat. Se conecteaza cu difuzoare sau dispozitive mobile chiar si apartinand altor marci.

Televizorul Samsung UHD accepta dispozitive Apple pentru prima data. Cu AirPlay 2 integrat poti face streaming sau sharing de continut de pe dispozitivele Apple pe ecranul mare. Vizualizeaza continutul de pe iPhone, iPad sau Mac pe televizorul tau.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close