Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 televizoare 4K si la 1.000 de lei de Stock Busters

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K si la 1.000 de lei de Stock Busters

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K si la 1.000 de lei de Stock Busters
20 Aug 2019   •   13:36

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. In perioada 20-22 august magazinul online emag.ro desfasoara campania Stock Busters, care vine cu reduceri foarte mari la o multime de electronice, inclusiv la televizoare 4K.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat ofertele si am descoperit televizoare 4K Ultra HD care au preturi excelente. De exemplu, mai multe televizoare costa doar 1.000 de lei.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Star-Light

1. Televizorul LED Star-Light, cu diagonala de 127 de cm, 50DM7000, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 44% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Stock Busters.

Fie ca vreti sa urmariti meciul echipei preferate, sa priviti peisajele minunate din emisiunile educative sau sa urmariti serialul preferat, descoperiti magia culorilor vii cu Televizorul Star-Light 50DM7000. Asadar, daca sunteti in cautarea unui televizor LED slim cu ecran Ultra HD, acest televizor poate reprezenta alegerea perfecta pentru dumneavoastra.

Cursivitatea imaginilor, claritate din orice pozitie - Datorita timpului de raspuns mic imaginile se vor succeda cursiv, iar asta va aduce mai aproape de realitatea miscarilor naturale. Folosind o tehnologie avansata, producatorul a reusit sa mareasca unghiul de vizibilitate pana la 178 grade, astfel incat veti putea viziona clar din aproape orice pozitie.

Orice incapere poate deveni un centru de divertisment multimedia datorita intrarilor HDMI si portului USB ale acestui aparat la care puteti conecta mai multe dispozitive. Uitati de receiver-ul clasic TV si de cablurile care il insotesc: datorita functiei CI+ puteti introduce cardul direct in televizor. Selectati emisiunile preferate si programati orele de vizionare cu ajutorul functiei EPG care va fi in scurt timp noul dumneavoastra ghid TV, simplu si mereu la indemana.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD diagonala peste 120 cm

Televizorul Star-Light este dotat cu cele mai noi tehnologii si beneficiaza de toate porturile necesare pentru a face mai usoara conectarea la orice sursa de semnal. Slotul CI+ este si el prezent. Acest slot este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa eliminati o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai aveti nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si puteti opta pentru decodorul pe slot CI+. Eliminati astfel decodorul vechi, cablurile eferente si o telecomanda suplimentara.

Televizorul este usor de instalat sau de montat. Din momentul in care scoateti aparatul din cutie si pana il montati pe perete nu vor trece mai mult de 20 de minute. Instalarea este foarte rapida si o poate realiza oricine. Trebuie doar sa fixati piciorul de sustinere cu ajutorul accesoriilor livrate in pachet, asa ca veti putea viziona filmele preferate in cel mai scurt timp.

Priveste filmele preferate la cea mai mare rezolutie disponibila astazi. 3840 x 2160 pixeli pentru cea mai clara experienta video. Iar cu ajutorul optiunii Smart ai si continut suficient pentru a te delecta zi de zi cu aceasta calitate superba a imaginii.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Samsung

2. Televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 100 de cm, 40NU7182, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 30% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Stock Busters.

Bucura-te de imagini clare cu televizorul 4K UHD care are de 4 ori mai multi pixeli decat televizorul Full HD. Acum poti vedea chiar si micile detalii din fiecare scena. Vizualizeaza continut HDR cu o claritate mai buna si o expresie a culorii detaliata. Televizorul Samsung UHD iti ofera detalii mai clare in scenele luminoase si intunecate.

PurColour - Vizioneaza continutul tau preferat exprimat in culori naturale, care ofera detalii la fel de clare ca si cele reale. Obtine o experienta de vizionare mai colorata.

Bucura-te de culori, de claritate si de nivelurile de contrast optimizate pentru tine: functia UHD Dimming imparte si proceseaza ecranul in zone mici pentru a afisa detalii mai precise.

Datorita ecranului mare, vei trai o experienta cinematografica nemaipomenita si vei simti atmosfera de la un eveniment sportiv ca si cum ai fi acolo.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Stock Busters

Subtire si elegant pentru spatiul tau - Design subtire. Designul modern si elegant umple in mod natural spatiului tau cu o nota aditionala de rafinament.

Prin acest televizor ai un asistent personal la dispozitia ta, o singura telecomanda pentru a controla totul si un hub simplu pentru a controla toate dispozitivele. 

Profita la maximum de Samsung Cloud. Conecteaza facil dispozitivele tale smart de la Samsung pentru a sincroniza fotografii. Acum poti distribui fotografiile usor si le poti viziona pe televizor.

In plus, poti savura jocurile PC cu actiune rapida pe televizor prin Steam Link. Jocurile tale preferate de pe calculator vin pe marele ecran fara sa fie nevoie sa te concentrezi asupra unui monitor mic.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Philips

3. Televizorul LED Smart Philips, cu diagonala de 108 cm, 43PUS6503/12, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 44% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Stock Busters.

High Dynamic Range Plus este un nou standard video. Acesta redefineste divertismentul la domiciliu prin inovatii in ceea ce priveste contrastul si culoarea. Bucura-te de o experienta senzoriala care surprinde bogatia si insufletirea initiale, redand totusi cu acuratete intentia creatorului de continut. Rezultatul final consta in aspecte esentiale mai stralucitoare, contrast mai bun, o gama mai larga de culori si detalii mai atractive ca niciodata. 

Subtire, dar robust - Noul suport subtire a fost proiectat pentru a crea spatiu sub televizor, in locul unde ar fi fost un suport traditional, oferind o experienta de vizionare mult mai captivanta.

Cu o rezolutie de patru ori mai mare decat rezolutia Full HD conventionala, Ultra HD iti aduce ecranul la viata cu peste 8 milioane de pixeli si tehnologia unica de upscaling Ultra Resolution. Savureaza imagini imbunatatite indiferent de continutul original si beneficiaza de o imagine mai clara, cu adancime, contrast, miscare naturala si detalii vii de nivel superior.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD ieftine de Stock Busters

Motorul de procesare Philips Pixel Precise Ultra HD converteste orice imagine de intrare in rezolutie Ultra HD exceptionala pentru ecranul tau. Bucura-te de imagini in miscare line si clare, cu contrast exceptional. Descopera un negru mai intens, alb mai stralucitor, culori vii si tonuri de piele naturale – de fiecare data si din orice sursa. 

Micro Dimming Pro optimizeaza contrastul televizorului tau, in functie de conditiile de iluminat din camera, in combinatie cu un software special care analizeaza imaginea in 6400 de sectiuni diferite, astfel incat sa te poti bucura de contrast si calitate incredibile ale imaginii, avand parte de o experienta vizuala realista - indiferent daca este zi sau noapte. 

Panou de bord SAPHI TV. Acceseaza-ti canalele favorite cu un singur buton. Saphi simplifica optiunile complexe ale televizorului inteligent. Acum, nu trebuie decat sa selectezi butonul „Home” de pe telecomanda pentru un sistem de meniuri clar si intuitiv, care iti permite sa gasesti mai rapid optiunea dorita.

Galeria de aplicatii Philips este o colectie larga de aplicatii online pe care le poti accesa imediat ce Smart TV-ul este conectat la internet. Nu trebuie decat sa pornesti televizorul, sa il conectezi la internet si sa savurezi o intreaga lume noua de divertisment online.

Bas adanc si dialog extrem de clar - DTS HD optimizeaza procesarea sunetului, pastrand continutul de sunet original, astfel incat sa te poti bucura de sunet mai bun prin difuzoare si de dialog extrem de clar.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close