Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 televizoare 4K Ultra HD cu diagonala mare, reduse si cu 66%

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K Ultra HD cu diagonala mare, reduse si cu 66%

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K Ultra HD cu diagonala mare, reduse si cu 66%
09 Iul 2020   •   14:10

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. Magazinul online eMAG are reduceri excelente in aceasta perioada la televizoare 4K mari de la diferite branduri.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta si am descoperit ca televizoare foarte performante, cu diagonale generoase, au acum preturi foarte bune.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD - Samsung

1. Un televizor LED Smart Samsung, cu diagonala de 138 cm, 55RU7102, 4K Ultra HD, are o reducere de 41% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

Pretul este AICI.

PurColor - Vizioneaza continutul tau preferat si te bucuri de culori naturale, care ofera detalii la fel de clare ca in realitate. Ai o experienta de vizionare plina de culori.

Calitatea imaginii care te impresioneaza, realizata de un singur chip care controleaza culoarea, optimizeaza contrastul si controleaza HDR.

Rezolutie 4K UHD -  Bucura-te de imagini clare cu televizorul 4K UHD care are de 4 ori mai multi pixeli decat televizorul Full HD. Acum poti vedea chiar si detaliile fine din fiecare scena.

Bucura-te de culori, de claritate si de nivelurile de contrast optimizate pentru tine. Functia Samsung UHD Dimming imparte si proceseaza ecranul in zone mici pentru a afisa detalii mai precise.

Vizioneaza continut HDR la o claritate superioara. Samsung UHD TV iti ofera mai multe detalii, atat in scenele luminoase cat si in cele intunecate.

Nu ai fost niciodata mai aproape. Cu ajutorul ecranului TV mare, mai multe detalii vor prinde viata. Vei trai fiecare moment al jocului, vei simti fiecare explozie si te vei afla chiar in mijlocul actiunii. Totul devine foarte real pe un ecran mai mare.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – cu diagonala mare

Aspect subtire si modern - Elegant si subtire este potrivit oricarui spatiu de locuit.

Televizorul devine si mai inteligent cu Smart Hub si One Remote. Tot continutul dorit la o apasare de buton, de pe set-top box pe consola, in aplicatii si live TV. Ai nevoie de o singura telecomanda.

Mai multe conexiuni - Televizorul Samsung UHD poate fi punctul central al unui stil de viata nou, mult mai simplificat si mai conectat. Se conecteaza cu difuzoare sau dispozitive mobile chiar si apartinand altor marci.

AirPlay 2 - Televizorul Samsung UHD accepta dispozitive Apple pentru prima data. Cu AirPlay 2 integrat poti face streaming sau sharing de continut de pe dispozitivele Apple pe ecranul mare. Vizualizeaza continutul de pe iPhone, iPad sau Mac pe televizorul tau.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD - LG

2. Televizorul LED Smart LG, 139 cm, 55UM7450PLA, 4K Ultra HD, are o reducere de 56% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

Cei care îl achizitioneaza beneficiaza si de o extra-reducere de 10%.

Pretul este AICI.

AI Smart - Cu LG ThinQ AI, poti sa faci o multime de lucruri utilizand doar vocea. Dialoghezi liber datorita recunoasterii vocale pentru voce naturala si primesti recomandari de continuturi personalizate pe baza obiceiurilor tale de vizionare.

Delecteaza-te cu imagini 4K mai realiste, cu detalii fine si culori vii pe displayul IPS a carui rezolutie este de patru ori mai mare decat rezolutia Full HD.

Unghi larg de vizualizare - Oriunde ai sta, unghiul larg de vizualizare al panoului 4K IPS te fascineaza prin realismul spectaculos - afisand culorile la o precizie de aproape 100%, chiar si la un unghi de 60 de grade.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD - HDR

Procesor Quad Core Originea imaginilor 4K - Un procesor quad-core rapid, precis elimina zgomotul si creeaza culori si contrast mai dinamice. Imaginile la rezolutie mica sunt marite si reproduse sub forma imaginilor la calitate 4K.

True Color Accuracy - Cea mai mica diferenta de culoare este reflectata fidel pentru a oferi culori mai intense, mai bogate si mai realiste.

Functia Active HDR optimizeaza fiecare scena, oferind detalii delicate si culori bogate. Formatul multi-HDR, inclusiv HDR10 si HLG, alaturi de tehnologia LG de ajustare scene-by-scene dinamica, iti ofera posibilitatea de a urmari orice continut video la calitate HDR incredibila.

DTS Virtual:X Sunet clar si intens - Te vei delecta cu sunet intens, clar, multidimensional, datorita difuzoarelor integrate in televizor, care transmit sunetul din toate unghiurile.

Datorita sunetului transmis de canale audio virtuale multiple, creeaza o experienta de divertisment mai profunda.

Cadrul subtire si liniile moderne discrete adauga o nota de estetica premium spatiului tau si iti imbunatatesc experienta de vizualizare.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD - Philips

3. Televizorul LED Smart Philips, 164 cm, 65PUS6504/12, 4K Ultra HD, are o reducere de 52% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

Pretul este AICI.

Dolby Vision şi Dolby Atmos. Vizionare şi sunet cinematografice. - Datorită compatibilităţii cu sunetul şi cu formatele video Dolby premium, conţinutul HDR pe care îl urmăreşti va arăta şi va suna glorios şi realist. Fie că este vorba despre cel mai nou serial online sau de un set de discuri Blu-Ray, te vei bucura de contrast, luminozitate şi culoare care reflectă intenţiile iniţiale ale regizorului. Şi asculţi un sunet spaţios cu claritate, detalii şi profunzi

Acces printr-un singur buton la un meniu clar pe bază de pictograme. - SAPHI este un sistem de operare rapid şi intuitiv prin care utilizarea Philips Smart TV devine o adevărată plăcere. Beneficiezi de o calitate deosebită a imaginii şi de acces printr-un singur buton la un meniu clar pe bază de pictograme. Operezi televizorul cu uşurinţă şi navighezi rapid la aplicaţii Philips Smart TV populare, inclusiv YouTube, Netflix şi altele.

Televizor LED 4K. Culori bogate, detalii frumoase. - Cu o rezoluţie de patru ori mai mare decât rezoluţia Full HD convenţională, Ultra HD îţi aduce ecranul la viaţă cu peste 8 milioane de pixeli şi tehnologia noastră unică de upscaling Ultra Resolution. Savurează imagini îmbunătăţite indiferent de conţinutul original şi beneficiază de o imagine mai clară, cu adâncime, contrast, mişcare naturală şi detalii vii de nivel superior.    

 eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD - Smart

Pixel Precise Ultra HD. Mişcare fluidă, adâncime sesizabilă. - Frumuseţea televizorului 4K Ultra HD constă în savurarea fiecărui detaliu. Motorul de procesare Philips Pixel Precise Ultra HD converteşte orice imagine primită în rezoluţie UHD excepţională pentru ecranul tău. Bucură-te de imagini în mişcare line şi clare, cu contrast excepţional. Descoperă un negru mai intens, alb mai strălucitor, culori vii şi tonuri de piele naturale – de fiecare dată şi din orice sursă.
      
Televizorul Philips este pregătit să profite la maximum de formatul video HDR10+. Nivelurile de contrast, culoare şi luminozitate sunt reglate de la un cadru la altul. Indiferent dacă este vorba de un serial care nu trebuie pierdut sau de o nouă superproducţie, umbrele vor fi mai adânci. Suprafeţele luminoase vor străluci. Culorile vor fi mai fidele.
 
Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

 

Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close