Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 televizoare 4K Ultra HD cu diagonala mare, sub 1.300 de lei

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K Ultra HD cu diagonala mare, sub 1.300 de lei

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K Ultra HD cu diagonala mare, sub 1.300 de lei
25 Mar 2019   •   14:30

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. Magazinul online emag.ro are reduceri foarte bune la televizoare 4K Ultra HD cu diagonala mare.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta emag.ro si am descoperit ca numeroase televizoare cu diagonala mare, de peste 125 de cm, au preturi foarte mici.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD - Vonino

1. Un televizor LED Vonino, cu diagonala de 127 de cm, LE-5060Z, 4K Ultra HD, are o reducere de 26% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

Cu acest televizor va bucurati de imagini UHD 2160p. Cu un Ecran de 50 inchi si o rezolutie nativa de 3840x2160 pixeli, continutul de inalta rezolutie va fi redat in cele mai mici detalii. Pentru a va oferi culori cat mai vii si pline de viata, noul televizor LED Vonino Play incorporeaza si tehnologia de filtrare 3D Comb.

Televizorul LED Vonino Play LE5060Z ofera multiple modalitati de conectare. Trei porturi HDMI sunt disponibile pentru conectarea dispozitivelor de redare UHD. Pe langa intrarea HDMI aveti disponibile si intrari pentru semnalul analogic de la component pana la SCART. Modelul LED TV Vonino Play LE-5060Z are incorporate 2 difuzoare situate in partea de jos, cu o putere totala de 20W, care transmit un sunet clar si puternic. Pentru a conecta televizorul la un sistem de sunet extern puteti folosi iesirea COAXiala disponibila.

Designul este modern si elegant. Vizualizati fiecare detaliu al filmelor de actiune sau al sporturilor preferate cu functia de reducere a zgomotului. Aceasta tehnologie utilizeaza frecventa nativa de reimprospatare de 60Hz, viteza procesorului de imagine si tehnologia iluminarii din spate, pentru a masura si reda in detaliu actiunile si miscarile rapide, fara pierderi de calitate si claritate.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD LED

Va puteti bucura de un spectru de culori mai larg si puteti viziona filmele asa cum au fost acestea imaginate de regizorii lor. Tehnologia 3D Comb ofera culori vii si calde chiar si atunci cand vizionati filme sau emisiuni mai vechi care nu au fost filmate la rezolutie si calitate UHD.

Vizionati videoclipuri, redati muzica sau vizualizati fotografii folosind conexiunea USB disponibila cu capacitate de redare USB Play. Doar conectati USB-ul direct la televizorul Vonino Play si incepeti sa va distrati familia si prietenii.

Interfata HDMI cu facilitate CEC permite conectarea televizoarului Vonino Play LE5060Z cu orice dispozitiv care are o interfata HDMI, iar facilitatea CEC permite controlul televizorului cat si al dispozitivului conectat folosind aceeasi telecomanda.

Televizorul Vonino ofera o calitate si o claritate superba a imaginii cat si caracteristici inovatoare care adauga o frumusete deosebita fiecarui pixel. Cu ajutorul interfetei CI, eliminati telecomanda TV-Box-ului si controlati canalele TV direct de la telecomanda televizorului Vonino. 

Pe langa conexiunea digitala HDMI, televizorul Vonino Play LE5060Z are disponibile si conexiuni pentru semnalul Analog utilizand porturile YPbPr sau SCART pentru semnalul video cat si jack de 3.5mm pentru intrarea si iesirea sunetului.

Cu televizorul vonino poti vedea fiecare film la calitatea imaginata de producator.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Vision Touch

2. Un alt televizor care ne-a atras atentia este televizorul LED, Vision Touch VTTV A504K, cu diagonala de 127 de cm, Ultra HD 4K, are beneficiaza de o reducere de 31% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

Televizorul are displayul plat, rezolutia este de 3840 X 2160 de pixeli, luminozitate de 280 cd/mp, timpul de raspuns de 9,5 ms, iar unghiul de vizibilitate de 178 de grade.

Are 2 intrari USB, intrari Scart (RGB), minijack casti, 3 porturi HDMI si slot CI+.

Puterea consumata este de 100 W. Televizorul vine cu urmatoarele accesorii incluse: telecomanda, 2 baterii AAA si un manual de utilizare.

Televizorul are procesor A9 single-core 128 MB DDR/128MB Flash.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD - Star-Light

3. Televizorul LED Star-Light, cu diagonala de 127 de cm, 50DM7000, cu rezolutia 4K Ultra HD, are o reducere de 27% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

Fie ca vreti sa urmariti meciul echipei preferate, sa priviti peisajele minunate din emisiunile educative sau sa urmariti serialul preferat, veti descoperi magia culorilor vii cu Televizorul Star-Light 50DM7000. Asadar, daca sunteti in cautarea unui televizor LED slim cu ecran Ultra HD, acest televizor poate reprezenta alegerea perfecta pentru dumneavoastra.

Datorita timpului de raspuns mic imaginile se vor succeda cursiv, iar asta va aduce mai aproape de realitatea miscarilor naturale. Folosind o tehnologie avansata am reusit sa marim unghiul de vizibilitate pana la 178 grade, astfel incat dumneavoastra veti putea viziona clar din aproape orice pozitie.

Orice incapere poate deveni un centru de divertisment multimedia datorita intrarilor HDMI si portului USB ale acestui aparat la care puteti conecta mai multe dispozitive. Uitati de receiver-ul clasic TV si de cablurile care il insotesc, datorita functiei CI+ puteti introduce cardul direct in televizor. Selectati emisiunile preferate si programati orele de vizionare cu ajutorul functiei EPG care va fi in scurt timp noul dumneavoastra ghid TV.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – LED Star-Light

Televizorul Star-Light este dotat cu cele mai noi tehnologii si beneficiaza de toate porturile necesare pentru a face mai usoara conectarea la orice sursa de semnal. Slotul CI+ este si el prezent. Acest slot este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa eliminati o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai aveti nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si puteti opta pentru decodorul pe slot CI+. Eliminati astfel decodorul vechi, cablurile eferente si o telecomanda suplimentara.

Este usor de instalat sau de montat. Din momentul in care scoateti aparatul din cutie si pana il montati pe perete nu vor trece mai mult de 20 de minute. Instalarea este foarte rapida si o poate realiza oricine. Trebuie doar sa fixati piciorul de sustinere cu ajutorul accesoriilor livrate in pachet, asa ca veti putea viziona filmele preferate in cel mai scurt timp.

Cu acest televizor veti privi filmele preferate la cea mai mare rezolutie disponibila astazi. Iar cu ajutorul optiunii Smart aveti si continut suficient pentru a va delecta zi de zi cu aceasta calitate superba a imaginii.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close