Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 televizoare 4K Ultra HD si la 1.250 de lei

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K Ultra HD si la 1.250 de lei

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K Ultra HD si la 1.250 de lei
03 Iul 2019   •   12:47

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. Magazinul emag.ro are reduceri in aceasta perioada la televizoare cu rezolutie 4K de la diferite branduri.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta si am descoperit televizoare care au pretul redus chiar si cu 39% si care, in plus, beneficiaza si de vouchere prin programul Rabla pentru electrocasnice. Astfel, pretul lor scade si mai mult. Doua dintre televizoarele de mai jos ajung sa coste doar 1.249,99 lei.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Philips

1. Un televizor Smart Android Philips, cu diagonala de 108 cm, 43PUS7303/12, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 33% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

Deoarece face parte dintr-o clasa energetica superioara, cei care il cumpara primesc si un voucher de 200 de lei prin programul Rabla pentru electrocasnice, astfel incat pretul sau scade si mai mult.

Acest televizor Philips duce emotia dincolo de ecran cu iluminare ambientala care se potriveste perfect fiecarei scene. Vezi cum filmul preferat prinde viata in culori vii pentru o sarbatoare vizuala cu adevarat captivanta. 

Daca iti place streamingul de continut, atunci vei aprecia procesorul P5. Este cel mai recent motor Philips 5-in-1 de procesare a imaginii si a fost creat pentru a optimiza claritatea, culorile, contrastul si miscarea. Reduce chiar defectele si optimizeaza imaginea pentru a aduce cea mai buna calitate a imaginii de pe ecran, indiferent de sursa. 

High Dynamic Range Plus este un nou standard video. Acesta redefineste divertismentul la domiciliu prin inovatii in ceea ce priveste contrastul si culoarea. Bucura-te de o experienta senzoriala care surprinde bogatia si insufletirea initiale, redand totusi cu acuratete intentia creatorului de continut. Rezultatul final consta in aspecte esentiale mai stralucitoare, contrast mai bun, o gama mai larga de culori si detalii mai atractive ca niciodata. 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD cu Android

Treci dincolo de programele TV traditionale cu Magazinul Google Play si Galeria de aplicatii Philips. Beneficiaza de nenumarate filme, televiziune, muzica, aplicatii si jocuri online. 

Rama este subtire, iar suportul metalic. Acest televizor ultra-subtire se integreaza perfect in sufrageria ta.

Cu o rezolutie de patru ori mai mare decat rezolutia Full HD conventionala, Ultra HD iti aduce ecranul la viata cu peste 8 milioane de pixeli si tehnologia unica de upscaling Ultra Resolution. Savureaza imagini imbunatatite indiferent de continutul original si beneficiaza de o imagine mai clara, cu adancime, contrast, miscare naturala si detalii vii de nivel superior.

Procesorul Philips Quad Core intalneste puterea Android pentru a-ti oferi o experienta de joc captivanta. Iar avand Android pe televizor, vei naviga, vei lansa aplicatii si vei juca in mod super rapid, super intuitiv si super distractiv.

Micro Dimming Pro optimizeaza contrastul televizorului tau, in functie de conditiile de iluminat din camera. In combinatie cu un software special care analizeaza imaginea in 6400 de sectiuni diferite, astfel incat sa te poti bucura de contrast si calitate incredibile ale imaginii, avand parte de o experienta vizuala realista - indiferent daca este zi sau noapte.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Samsung

2. Televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 100 cm, 40NU7182, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 27% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

Si acest televizor beneficiaza de un voucher de 200 de lei prin Rabla pentru electrocasnice.

Cu acest televizor te vei bucura de imagini clare deoarece are de 4 ori mai multi pixeli decat televizorul Full HD. Acum poti vedea chiar si micile detalii din fiecare scena.

Vizualizeaza continut HDR cu o claritate mai buna si o expresie a culorii detaliata. Televizorul Samsung UHD iti ofera detalii mai clare in scenele luminoase si intunecate.

Te poti bucura de culori, de claritate si de nivelurile de contrast optimizate pentru tine. Functia UHD Dimming imparte si proceseaza ecranul in zone mici pentru a afisa detalii mai precise.

De asemenea, trebuie mentionat ca acest televizor este subtire si elegant. Are un designul modern si umple in mod natural spatiul, adaugandu-i o nota aditionala de rafinament.

Savureaza jocurile PC cu actiune rapida pe televizor prin Steam Link. Jocurile tale preferate de pe calculator pe marele ecran fara sa fie nevoie sa te concentrezi asupra unui monitor mic.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart LG

3. Televizorul LED Smart LG, cu diagonala de 108 cm, 43UK6200PLA, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 39% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. Si acest televizor beneficiaza de un voucher de 200 de lei prin programul Rabla pentru electrocasnice.

Cu cat este mai mare rezolutia, cu atat imaginea va fi mai detaliata. Televizorul LG UHD are de patru ori rezolutia unui televizor Full HD. 

Televizorul LG UHD mentine o culoare mai precisa si permite tuturor persoanelor sa se bucure de o imagine magnifica indiferent de locul de unde vizioneaza. 

Procesorul quad core functioneaza neincetat pentru a reduce zgomotul, imbunatati claritatea, chiar si in timpul amplificarii imaginilor de rezolutie mai redusa la o calitate vizuala aproape de 4K. 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD LG

HDR (High Dynamic Range) este noul standard pentru calitatea imaginilor. Acesta furnizeaza detalii delicate si culori realiste cu o gama mai larga de contrast. LG UHD TV accepta mai multe formate HDR, inclusiv HDR10 Pro si HLG Pro. 

Televiziunea excelenta merita si un sunet excelent. Tehnologie de sunet multicanal creeaza canale multiple virtuale care produc efectul ultra surround. 

Rama cu design metalic plin de stil face designul si mai impresionant prin aspectul modern. 

Sistemul webOS redefinit si Magic Remote va poarta intr-o lume infinita de continut premium de la cei mai populari furnizori de divertisment.

Poti sa descarci continut suplimentar pentru Smart TV: jocuri, surse de stiri si alte aplicatii din LG Content Store.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Rabla pentru electrocasnice

Unghiul de vizionare poate fi controlat dinamic cu ajutorul LG Magic Remote prin point & click, drag & drop iar cu ajutorul scroll-ului de pe telecomanda poti chiar controla zoom-ul de pe imagine. 

Functia Magic Zoom permite zoom pe un subiect selectat cu ajutorul Magic Remote. Cu ajutorul aceste functii esti sigur ca vezi toate detaliile din zona ta de interes. Magic Zoom functioneaza pe orice sursa video si are diferite moduri de utilizare de la o lupa rotunda dinamica la un chenar ce poate fi pozitionat fix sau dinamic. Acum poti chiar sa inregistrezi doar continut marit cu Magic Zoom.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close