Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 televizoare cu diagonala uriasa si rezolutie 4K, si la 2.240 de lei

eMAG reduceri. 3 televizoare cu diagonala uriasa si rezolutie 4K, si la 2.240 de lei

eMAG reduceri. 3 televizoare cu diagonala uriasa si rezolutie 4K, si la 2.240 de lei
14 Sep 2019   •   09:29

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. Magazinul online emag.ro are oferte excelente in aceasta perioada la televizoare cu rezolutie 4K Ultra HD cu diagonala mare, de peste 150 de cm.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Pentru a avea un pret bun un televizor 4K Ultra HD nu trebuie sa fie unul cu o diagonala mica. Am analizat oferta eMAG si am descoperit televizoare cu diagonale generoase care costa chiar si putin peste 2.000 de lei.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Samsung

1. Televizorul LED Smart Samsung, cu o diagonala de 163 cm, 65NU7022, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 33% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

Cu rezolutia Real 4K UHD te vei bucura de imagini clare deoarece televizorul 4K UHD are de 4 ori mai multi pixeli decat televizorul Full HD. Acum poti vedea chiar si micile detalii din fiecare scena.

Vei putea vizualiza continut HDR cu o claritate mai buna si o expresie a culorii detaliata. Televizorul Samsung UHD iti ofera detalii mai clare in scenele luminoase si intunecate. De asemenea, te vei putea bucura de culori, de claritate si de niveluri de contrast optimizate. 

Functia Ultra HD Dimming imparte si proceseaza ecranul in zone mici pentru a afisa detalii mai precise.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart Samsung

Televizorul este subtire si elegant, cu designul modern, care umple in mod natural spatiul tau, adaugandu-i o nota de rafinament.

Cu acest televizor ai un asistent personal la dispozitia ta, o singura telecomanda pentru a controla totul si un hub simplu pentru a controla toate dispozitivele. 

In plus, poti sa savurezi jocurile PC cu actiune rapida pe televizor prin Steam Link. Jocurile tale preferate de pe calculator sunt acum pe marele ecran fara sa fie nevoie sa te concentrezi asupra unui monitor mic.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD NEI

2. Un pret excelent in campania eMAG televizoare 4K Ultra HD are si televizorul LED NEI, cu diagonala de 164 de cm, 65NE6000 si rezolutie 4K Ultra HD.

Cu ajutorul interfatei CI+ scapati de cea de-a doua telecomanda de la TV Box-ul oferit de operatorul dvs. de cablu si controlati canalele TV direct din telecomanda televizorului NEI.

Televizorul are un display plat, o luminozitate de 220 cd/m² si un timp de raspuns de 12 ms. Unghiul de vizibilitate este de 176 de grade.

Televizorul are player multimedia integrat, 2 intrari USB, 1 intrare Scart (RGB), 1 minijack casti si 3 porturi HDMI.

Puterea consumata este de 230 W.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Philips

3. Televizorul LED Smart Philips, cu diagonala de 164 de cm, 65PUS6503/12, rezolutia de 4K Ultra HD, are o reducere de 35% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

High Dynamic Range Plus este un nou standard video. Acesta redefineste divertismentul la domiciliu prin inovatii in ceea ce priveste contrastul si culoarea. Te poti bucura de o experienta senzoriala care surprinde bogatia si insufletirea initiale, redand totusi cu acuratete intentia creatorului de continut. 

Rezultatul final consta in aspecte esentiale mai stralucitoare, contrast mai bun, o gama mai larga de culori si detalii mai atractive ca niciodata. 

Micro Dimming imbunatateste contrastul televizorului. Multumita software-ului special care analizeaza imaginea in 6.400 de sectiuni diferite si o regleaza in mod corespunzator, te vei bucura de contrast si calitate incredibile ale imaginii, avand parte de o experienta vizuala realista. 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD cu diagonala mare

Noul suport subtire a fost proiectat pentru a crea spatiu sub televizor, in locul unde ar fi fost un suport traditional, oferind o experienta de vizionare mult mai captivanta.

Cu o rezolutie de patru ori mai mare decat rezolutia Full HD conventionala, Ultra HD iti aduce ecranul la viata cu peste 8 milioane de pixeli si tehnologia unica de upscaling Ultra Resolution. Savureaza imagini imbunatatite indiferent de continutul original si beneficiaza de o imagine mai clara, cu adancime, contrast, miscare naturala si detalii vii de nivel superior.

Frumusetea televizorului 4K Ultra HD consta in savurarea fiecarui detaliu. Motorul de procesare Philips Pixel Precise Ultra HD converteste orice imagine de intrare in rezolutie UHD exceptionala pentru ecranul tau. Bucura-te de imagini in miscare line si clare, cu contrast exceptional. Descopera un negru mai intens, alb mai stralucitor, culori vii si tonuri de piele naturale – de fiecare data si din orice sursa.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD ieftine

SAPHI este un sistem de operare rapid si intuitiv prin care utilizarea Philips Smart TV devine o adevarata placere. Beneficiezi de o calitate deosebita a imaginii si de acces printr-un singur buton la un meniu clar pe baza de pictograme. Operezi televizorul cu usurinta si navighezi rapid la aplicatii Philips Smart TV populare, inclusiv YouTube, Netflix si altele.

Galeria de aplicatii Philips este o colectie larga de aplicatii online pe care le poti accesa imediat ce Smart TV-ul este conectat la internet. Este cat se poate de usor: nu trebuie decat sa pornesti televizorul, sa il conectezi la internet si sa savurezi o intreaga lume noua de divertisment online.

Basul este adanc, iar dialogul e extrem de clar. DTS HD optimizeaza procesarea sunetului, pastrand continutul de sunet original, astfel incat sa te poti bucura de sunet mai bun prin difuzoare si de dialog extrem de clar.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close