Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 tocătoare și blendere de top sub 150 de lei

eMAG reduceri. 3 tocătoare și blendere de top sub 150 de lei

eMAG reduceri. 3 tocătoare și blendere de top sub 150 de lei
22 Noi 2020   •   12:06

eMAG reduceri blendere si tocatoare. Magazinul online eMAG are oferte in aceasta perioada la tocatoare si blendere de la numeroase branduri.

eMAG reduceri blendere si tocatoare – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta eMAG si am descoperit ca mai multe electrocasnice mici de bucatarie de la branduri precum Star-Light, Heinner sau Bosch au reduceri excelente, chiar si de peste 50%.

eMAG reduceri blendere si tocatoare Star-Light

1. Un tocator Star-Light CW-300BR, 300W, 1.2 l, Vas Sticla, Negru/Rosu, beneficiaza de o reducere de 30% in campania eMAG reduceri tocatoare.

Produsul beneficiaza de 5 ani de garantie si de livrare pana in casa.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri blendere si tocatoare – Toate ofertele sunt AICI.

Tocatorul Star-Light CW-300BR poate fi ajutorul mult asteptat din bucataria dumneavoastra. Poate toca aproape orice, fie ca e vorba despre ceapa, fasole, cartofi sau carne frageda, datorita lamelor sale ascutite, realizate din otel inoxidabil.

Este foarte usor de folosit, pentru actionare este necesara simpla apasare a butonului. Componentele sale sunt usor de curatat, chiar si in masina de spalat vase. Acesta are un bol de sticla, insertii din inox, urmand linia unui design placut si ergonomic.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri blendere si tocatoare Heinner

2. Blenderul Heinner HBL-550S, 550 W, 1.5 l, 2 viteze + functie Pulse, Negru/Argintiu, are o reducere de 57% in campania eMAG reduceri blendere.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri blendere si tocatoare – Toate ofertele sunt AICI.

Cu o putere de 500W, blenderul Heinner HBL-550S este perfect pentru a pregati milkshake-uri si pentru a marunti legume. Pregateste si amesteca ingredientele in cateva secunde.

Poti pregati cantitati mari de smoothie si milkshake-uri, intr-o singura runda, pentru intreaga familie, cu ajutorul bolului din sticla, cu o capacitate de 1.5 L.

Blenderul este dotat cu 4 lame din inox, menite sa taie fin chiar fructe si legume mai tari si sa permita iesirea sucului din ele pentru crearea mixului dorit.

Ai panou de control confortabil cu 2 trepte de viteza si functia “Pulse” care tureaza instant motorul blenderului la viteza maxima de rotatie, fiind de folos in special atunci cand ai de maruntit bucati mari de fructe. Astfel, alimentele vor fi sectionate mai usor si mai rapid, iar motorul va fi solicitat mai putin, prelungind durata de viata a aparatului.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri blendere si tocatoare Bosch

3. Tocatorul Bosch MMR08R2, 400 W, 0.8 l, 1 viteza, Rosu, are o reducere de 26% in campania eMAG reduceri tocatoare.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri blendere si tocatoare – Toate ofertele sunt AICI.

Tocatorul este un aparat de maruntit compact, pentru procesare rapida prin mixare sau maruntire. Poate marunti ceapa, nuci, carne frageda, iar datorita discului de emulsifiere puteti prepara creme sau albus de ou.

Aparatul are un container de 800 ml, pretabil pentru microunde si masina de spalat vase. 

Componentele sunt usor de curatat in masina de spalat vase.

Tocatorul dispune si de un disc de emulsifiere inclus pentru creme sau albus de ou.

Mod de functionare intermitenta prin apasare.

Pretul este AICI.
 

Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close