Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 5 frigidere grozave care costa sub 800 de lei

eMAG reduceri. 5 frigidere grozave care costa sub 800 de lei

eMAG reduceri. 5 frigidere grozave care costa sub 800 de lei
04 Mai 2018   •   10:37
eMAG reduceri frigidere. Sezonul cald este tot mai aproape, asa ca magazinul online emag.ro a dat startul unei campanii de reduceri la frigidere.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.
 
Am analizat oferta si am descoperit 5 frigidere cu preturi excelente, de sub 800 de lei.

 

eMAG reduceri frigidere Star-Light

 
1. Frigiderul cu doua usi Star-Light FDDV-213A+, cu un volum de 213 litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 144 de cm, are o reducere de 29% in campania eMAG reduceri frigidere.
 
Cu acest frigider puteti spune adio consumului ridicat de energie electrica. Frigiderul Star-Light FDDV-213A+ imbina managementul spatiului cu performanta de conservare ridicata. Este ideal pentru mentinerea alimentelor proaspete, fara grija facturilor ridicate la energia electrica. Asta pentru ca, spre deosebire de modelele anterioare, frigiderul Star-Light FDDV-213A+ consuma cu pana la 20% mai putine resurse datorita clasei energetice A+.
 
Frigiderul Star-Light FDDV-213A+ dispune de spatiu de stocare mai mult decat generos pentru familia dumneavoastra. Compartimentele va ofera libertate in organizarea alimentelor, datorita proiectarii orientate catre utilitate si functionalitate. Rafturile ajustabile, usa reversibila sau spatiul suficient pentru sticle, de pe usa, va permit o depozitare eficienta.
 
Frigiderul beneficiaza de un sistem cu dezghetare automata.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Albatros

 
2. Frigiderul Albatros FA28+, cu un volum de 212 litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 143 de cm, cu 3 ani garantie, are o reducere de 34% in campania eMAG reduceri frigidere.
 
Frigiderul cu doua usi are un volum total net de 212 litri, face parte din clasa de eficienta energetica A+, iar congelatorul are un volum total net de 41 de litri. Consumul energetic este de 226 de kWh/an.
 
Trebuie spus ca acest frigider este suficient de spatios pentru o familie: are 4 rafturi din sticla, 4 suporturi pe usa si doua compartimente pentru fructe si legume.
 
Frigiderul beneficiaza si de sistem de dezghetare automat. Usile sunt reversibile, iar termostatul este reglabil.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Heinner

 
3. Frigiderul cu 2 usi Heinner HF-H212A+, cu un volum de 212 litri, clasa A+ de eficienta energetica, cu inaltimea de 143 de cm, are o reducere de 29% in campania eMAG reduceri frigidere.
 
Capacitatea de incarcare este suficienta pentru nevoile zilnice si pentru intreaga familie. Termostatul este ajustabil, ceea ce permite setarea simpla si rapida a temperaturii din compartimentele de racire si congelare. 
  
Lumina moderna de tip LED este durabila si eficienta in privinta consumului de energie, asigurand vizibilitate in orice colt al frigiderului. 
  
Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului frigorific. Le poti monta asa cum doresti, in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere LDK

 
4. Frigiderul LDK LF 150, clasa A+ de eficienta energetica, are o capacitate de 132 de litri, o inaltime de 125 de cm si beneficiaza de 6 ani de garantie. Frigiderul are o reducere de 14% in campania eMAG reduceri frigidere.
 
Frigiderul LDK LF 150 in culoarea alb este un tip de frigider ce se va potrivi perfect familiilor restranse, putand fi folosit cu succes si in spatii precum pensiuni si gospodarii mici.
 
Daca locuiti singur si aveti nevoie de un frigider cu spatiu suficient de depozitare, acest frigider este perfect.
 
In plus, frigiderul beneficiaza de iluminat led si garnitura antibacteriana, ce mentine prospetimea si igiena alimentelor in interiorul acestuia.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Arctic

 
5. Un alt frigider pe care il recomandam este frigiderul cu 2 usi Arctic AD54240P+, cu un volum de 223 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 146,5 cm, care beneficiaza de o reducere de 29% in campania eMAG reduceri frigidere.
 
Frigiderul are un compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor, datorita caruia alimentele vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata.
 
Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic sunt dotate cu un termostat usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Puteti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele in cea mai buna stare.
  
Frigiderul are si rafturi ajustabile pozitionate pe usa, dedicate depozitarii recipientelor de diverse dimensiuni precum borcane sau sosuri.
Garnitura antibacteriana a usilor contine aditivi speciali ce protejeaza frigiderul impotriva bacteriilor si a mucegaiului. In acest mod pastrezi mancarea in conditii de maxima igiena, prelungind totodata durata prospetimii alimentelor.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close