Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 8 cadouri superbe de 8 Martie: rochii la 30 de lei, decoratiuni de vis

eMAG reduceri. 8 cadouri superbe de 8 Martie: rochii la 30 de lei, decoratiuni de vis

eMAG reduceri. 8 cadouri superbe de 8 Martie: rochii la 30 de lei, decoratiuni de vis
28 Feb 2019   •   16:51

eMAG reduceri de 8 Martie. A mai ramas numai o saptamana pana cand vom sarbatori Ziua Femeii, asa ca magazinul emag.ro a dat startul unei campanii de reduceri la cadouri pentru femei.

eMAG reduceri de 8 Martie – Toate ofertele sunt AICI.

In campanie sunt incluse haine, bijuterii, parfumuri, cosmetice, produse de ingrijire pentru femei, carti, decoratiuni pentru casa, lenjerii de pat, incaltaminte, dar si telefoane, tablete sau electrocasnice pentru bucatarie.

Am analizat oferta de cadouri pentru femei si am descoperit ca unele produse au reduceri si de peste 50%.

eMAG reduceri de 8 Martie – cadouri pentru femei

1. Un set de ceas cu o curea de piele si bratara Carlie de la Fossil, de culoare negru/auriu rose, are o reducere de 12% in campania eMAG reduceri de 8 Martie.

Ceasul are un mecanism cu quartz si este rezistent la apa pana la 5 ATM. Stilul sau este casual, iar afisajul este analogic. Carcasa este rotunda, de culoare auriu rose. Culoarea cadranului este neagra, iar a curelei neagra si auriu rose.

Geamul este fabricat din cristal mineral, carcasa din inox, iar cureaua din piele.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri de 8 Martie – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri de 8 Martie – parfumuri

2. Un set Giorgio Armani Because It’s You, pentru femei, alcatuit din Apa de Parfum de 50 ml si un Gel De Dus de 75 de ml, precum si o Lotiune De Corp de 75 de ml, are o reducere de 8% in campania eMAG reduceri de 8 Martie.

Emporio Armani Because It’s You de Giorgio Armani este un parfum Floral Fructat de dama. Emporio Armani Because It’s You a fost lansat in 2017, iar creatorul acestui parfum este Anne Flipo.

- Notele de varf sunt zmeura, neroli si lamaie;
- Nota de mijloc este trandafir;
- Notele de baza sunt vanilie, mosc si lemn ambrat.

Armani reprezinta genul de eleganta care combina standardele etern fascinante cu cele mai noi trenduri.

Giorgio Armani este considerat unul dintre cei mai de succes creatori de moda italieni ai tuturor timpurilor. Stilul sau inconfundabil, de o lejeritate naturala si cu un strop de originalitate, a castigat inimile a milioane de femei din intreaga lume. In linie cu colectia sa de moda, parfumurile si cosmeticele Armani sunt, de asemenea sinonime cu frumusetea, cu calitatea si cu succesul.

Indiferent daca alegi o aroma clasica sau o varianta moderna, nu vei gresi niciodata atunci cand optezi pentru un parfum Armani.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri de 8 Martie – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri de 8 Martie – cadouri pentru ea

3. Placa de intins parul Remington S9600, LCD, 240 grade, cu invelis ceramic, temperatura variabila, oprire automata, de culoare rosie, are o reducere de 27% in campania eMAG reduceri de 8 Martie.

Cu aceasta placa puteti obtine un par drept si matasos deoarece ea elimina electrizarea parului. Display-ul digital ajuta la indicarea temperaturii optime pentru par, intre 150 si 253°C. In plus, functia turbo boost duce temperatura la 240°C pentru 30 de secunde, permitand indreptarea suvitelor rebele.

Colectia Silk de la Remington ajuta la crearea unor stiluri luxoase, cu aparate profesionale, pentru a crea coafuri cu aspect de salon chiar in confortul propriei locuinte.

Invelisul ceramic avansat Silk cu design cu efect 3D matasos, este insuflat cu proteine din matase care ajuta placile lungi si subtiri sa alunece fara efort pe par.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri de 8 Martie – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri de 8 Martie – cosmetice

4. Un cadou la fel de inspirat de 8 Martie este un set de cosmetice. Setul Bourjois Farmec parizian consta intr-o Paleta de farduri Palette 01 Les Nudes, Fond de ten Healthy Mix 53, Fard de obraz Little Round Pot 74 Rose Ambre si Mascara Volume Glamour 61.

Setul are o reducere de 53% in campania eMAG reduceri de 8 Martie.

Paleta de farduri pentru pleoape Bourjois EyeCatching Nude Palette contine 8 nuante de farduri mate, perlate sau irizate intr-o singura paleta de nuante luminoase.

Aceste nuante nude pot fi folosite separat sau impreuna. Textura lor tip pudra cremoasa este estompabila si ofera intensitatea dorita si un finish de durata, ce rezista pana la 12 ore.

Paleta Bourjois aduce 8 nuante complementare de farduri de pleoape, alaturi de un aplicator cu dublu capat: capatul moale estompeaza perfect culoarea, iar cel fin defineste si contureaza ochii. Oglinda sa panoramica este foarte utila pentru micile retusuri de pe parcursul zilei sau pentru a intensifica machiajul cand esti plecata de acasa. Ambalajul elegant aduce un plus de feminitate.

Fondul de ten Healthy Mix are o textura cremoasa ce confera prospetime si luminozitate tenului si asigura un finish natural si uniform. Formula este imbunatatita cu un mix de ingrediente si vitamine ce confera un look fresh, fara urme de oboseala. Aceasta este alcatuita dintr-o combinatie de vitamina C, E si B5, care ofera tenului iluminarea, hidratarea si protectia de care are nevoie pe tot parcursul zilei. Tenul va fi mai luminos, va radia de prospetime si isi va dezvalui stralucirea.

Noua formula a fondului de ten Healthy Mix contine pigmenti care asigura un rezultat natural si o acoperire perfecta ce rezista pana la 16h. Textura este una usoara, cremoasa si non-comedogenica ce permite tenului sa respire si asigura o senzatie de prospetime.

Mascara Volume Glamour - Ultra Black edition este imbogatita cu pigmenti minerali negri pentru a crea un efect elegant genelor. Formula contine silicon si ceara natura si asigura 50% mai mult volum. Mai mult, peria confera o aplicare usoara, fara sa adune produsul inestetic pe gene.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri de 8 Martie – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri de 8 Martie – genti

5. Daca partenera ta este pasionata de genti, poti sa ii daruiesti de 8 Martie o geanta tote de piele ecologica Valentina din colectia Laura Biagiotti. 

Geanta de culoare neagra se asorteaza oricaror tinute, fie ele elegante sau casual, si beneficiaza de o reducere de 36% in campania eMAG reduceri 8 Martie.

Geanta are doua manere fixe in partea de sus, o bareta ajustabila si detasabila, 3 compartimente si 3 buzunare interioare, dintre care unul cu fermoar.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri de 8 Martie – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri de 8 Martie – haine

6. Toate femeile iubesc rochiile, asa ca daca inca nu stii ce dimensiuni are iubita ta, ar fi bine sa le afli cat mai rapid.

In campania eMAG reduceri de 8 Martie sunt incluse o multime de rochii ce au preturi extraordinar de mici.

De pilda, o rochie Citrine Clos, casual, midi, in culorile mov si alb, fara maneci, cu captuseala alba, model floral, cu fermoar ascuns la spate, are o reducere de 69% si costa numai 30,35 de lei.

Rochia este facuta din poliester (100%).

Oferta este AICI.

eMAG reduceri de 8 Martie – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri de 8 Martie – lenjerii de pat

7. Daca vrei sa o cuceresti si sa o impresionezi, ai putea sa ii cumperi o lenjerie de pat romantica, acoperita de inimi. O lenjerie En Vogue pentru 2 persoane, din bumbac poplin, are o reducere de 36% in campania eMAG reduceri de 8 Martie.

Lenjeria de pat En Vogue este fabricata din bumbac poplin si este pentru 2 persoane.

Dimensiuni:
Cearceaf pilota: 200 x 220 cm
Cearceaf pat: 240 x 260 cm
Fete de perna: 50 x 70 cm (2 bucati)

Instructiuni ingrijire:
- Se spala la 40 grade Celsius.
- Se calca la maxim 120 grade Celsius.
- Nu se folosesc inalbitori chimici.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri de 8 Martie – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri de 8 Martie – decoratiuni pentru casa

8. Daca prietena ta este innebunita dupa decoratiuni si accesorii pentru casa, atunci ii poti darui un tablou alcatuit din mai multe piese. 

Astfel de tablouri sunt la moda acum si aduc o pata de culoare foarte interesanta pe unul dintre peretii livingului.

De pilda, un tablou din 5 piese Charm, cu dimensiunile 110 x 60 cm si model abstract, poate fi cumparat acum la jumatate de pret.

Descriere produs
- tablou in nuante de gri si rosu
- compus din cinci piese dreptunghiulare
- infatiseaza un desen grafic
- imagine de inalta rezolutie printata pe suport MDF

Dimensiuni
- grosime: 3 mm
- 1 piesa: 60 x 20 cm
- 2 piese: 50 x 20 cm
- 2 piese: 40 x 20 cm

Pretul este AICI.

eMAG reduceri de 8 Martie – Toate ofertele sunt AICI.

Subiecte în articol: emag eMAG.ro emag reduceri
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close