Antena 3 CNN Economic eMAG – reduceri-bomba la televizoare 4K Ultra HD. TOP 10 produse cu imagini de cristal

eMAG – reduceri-bomba la televizoare 4K Ultra HD. TOP 10 produse cu imagini de cristal

eMAG – reduceri-bomba la televizoare 4K Ultra HD. TOP 10 produse cu imagini de cristal
25 Sep 2017   •   14:13
eMAG desfasoara in aceasta perioada o ampla campanie de reduceri eMAG la televizoare cu rezolutie 4K Ultra HD.
 
eMAG televizoare 4K Ultra HD – Toate reducerile sunt AICI.
 
Cei care isi doresc un televizor care sa aiba cea mai buna rezolutie existenta pe piata isi pot cumpara acum unul fara sa scoata foarte multi bani din buzunar.
 
Am analizat oferta si am ales 10 televizoare 4K Ultra HD care au preturi extrem de avantajoase, reduse chiar si cu 47%:

 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Samsung

 
1. Televizorul SUHD Curbat Smart Samsung, cu diagonala de 138 de cm, 55KS9002, 4K Ultra HD, are o reducere de 47% in cadrul campaniei de reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD. Rezolutia UHD ofera de 4 ori mai multe detalii si un miliard de culori, adica de 64 de ori mai multe  comparativ cu un televizor obisnuit.
 
Experienta HDR premium, oferita de televizoarele Samsung SUHD cu Quantum Dot integrata, asigura redarea de imagini cu o luminozitate exceptionala si contrast intens, datorita  tehnologiilor inovatoare HDR 1000 si Ultra Black. In plus, datorita noului meniu Samsung Smart Hub, experienta de entertainment a devenit mai intuitiva si mai rapida. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD LG

 
2. Televizoarele LG sunt si ele incluse in campania eMAG din aceasta perioada. Astfel, televizorul LED Smart LG, cu diagonala de 139 de cm, 55UH668V, 4K Ultra HD, beneficiaza de o reducere de 42%. Tehnologia HDR Pro ajusteaza luminozitatea pentru a evidentia detaliile de culoare exacte in fiecare scena. Astfel continutul redat va reproduce imagini vibrante si clare. Panoul mentine culorile vibrante din unghiuri largi de vizualizare si pe toata suprafata ecranului, ceea ce va permite sa va bucurati de culori vii din orice parte ati privi. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart Sharp

 
3. Televizorul LED Smart Sharp, cu diagonala de 139 de cm, LC-55XUF8772ES, rezolutie 4K Ultra HD, beneficiaza de o reducere de pret de 40% in cadrul campaniei de reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD. Pretul este AICI.
 
eMAG televizoare 4K Ultra HD – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart LG

 
4. Televizorul LED Smart LG, cu diagonala de 108 cm, 43UH7507, 4K Ultra HD, are o reducere de 34%. Ecranul sau este ultra luminos, oferind un raport de contrast imbunatatit cu imagini mai vii si realiste. 3D Color Mapping reda culorile apropiate de cele naturale, datorita algoritmului 3D Gamut Mapping. Culorile vor fi mai clare si naturale, iar distorsiunile de culoare vor fi reduse la minimum.
 
Local Dimming imparte ecranul televizorului in mai multe blocuri de ajustare a luminozitatii. Pentru ca lumina este controlata in unitati de blocuri, se pot reda in mod clar detaliile in fiecare zona a ecranului. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Panasonic

 
5. Televizorul LED Smart Panasonic, cu diagonala de 123 de cm, TX-49EX600E, 4K Ultra HD, are o reducere de 33% in cadrul campaniei de reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD.
 
Tehnologia 4K HDR are la baza know-how-ul Panasonic privind calitatea imaginii pentru redarea de imagini frumoase, realiste si exacte. Aceasta tehnologie reda culori precise si contribuie la producerea unor tonuri de negru mai profunde, care retin detaliile chiar si in scenele intunecate. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Panasonic

 
6. Un alt televizor Panasonic 4K Ultra HD ce beneficiaza de o reducere pe siteul emag.ro este LED Smart Panasonic, cu diagonala de 101 cm, TX-40EX600E. Televizoarele Panasonic accepta acum mai multe formate HDR, cum ar fi HDR10, formatul HDR standard pentru filme si discuri Blu-ray UHD, iar acum si Hybrid Log Gamma, formatul HDR pentru transmisii TV dezvoltat de catre BBC si NHK din Japonia.
 
Tehnologia 4K Pure Direct va permite sa va bucurati de miscari mai fluide si mai clare si de culori incredibil de exacte la rezolutie 4K. Pretul este accesibil si poate fi gasit AICI.
 
eMAG televizoare 4K Ultra HD – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD LED Smart Samsung

 
7. Televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 138 de cm, 55KU6402, 4K Ultra HD, are o reducere de 32%. Tehnologia Active Crystal Color are la baza o sursa de lumina albastra si un invelis de fosfor de culoare verde si rosu, reusind sa redea o lumina la o puritate ridicata si o gama larga de culori naturale si bogate. In plus, reduce consumul de energie datorita rapiditatii procesului.
 
Ultra Clean View analizezaza continutul utilizand un algositm avansat de filtrare si reducere a zgomotului de fundal. Chiar si in cazul continutului de rezolutie Full HD, HD sau SD, va puteti bucura de imagini la o calitate apropiata de cea UHD. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart Panasonic

 
8. Televizorul LED Smart Panasonic, de 139 de cm, TX-55DX653E, 4K Ultra HD, are o reducere de 31% in cadrul campaniei de reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD.
 
Seria DX730 ofera imagini 4K vibrante si o experienta inteligenta conferita de Firefox OS. Tunerul dublu asigura inclusiv partajarea flexibila a continutului, in timp ce suportul unic va permite sa alegeti intre doua stiluri interesante. Televizorul asigura o rezolutie a imaginilor de patru ori mai mare fata de un televizor HD obisnuit. Cu rezolutiile de 3840 x 2160, televizoarele 4K Ultra HD fac ca imaginile sa fie atat de detaliate si de impecabile, incat vi se pare ca mai degraba priviti lumea reala printr-o fereastra decat la un televizor. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart Samsung

 
9. Televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala 100 cm, 40MU6102, rezolutie 4K Ultra HD, are si el un pret foarte bun, fiind redus cu 30%. UHD Dimming imparte ecranul in portiuni separate pentru a optimiza culoarea, claritatea si nivelurile de negru profund si alb imaculat pentru contrastul perfect. Design slim Elegant si rafinat, ofera un aspect desavarsit indiferent de locul unde il asezati. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Sony

 
10. Ultima noastra recomandare este televizorul Smart LED Sony Bravia, de 138,8 cm, 55XE7077, 4K Ultra HD, care beneficiaza de o reducere de 27%. Pentru cea mai buna calitate a imaginii, acest televizor combina stralucirea claritatii 4K cu luminozitatea, culorile si detaliile intervalului dinamic ridicat (HDR). Zonele care erau anterior ascunse de umbre intunecate si lumina soarelui sunt acum pline de claritate si de detaliu. Pretul este AICI.
 
eMAG televizoare 4K Ultra HD – Toate reducerile sunt AICI.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close