Antena 3 CNN Economic eMAG – reduceri ca de Black Friday la frigidere. 10 produse mai ieftine si cu 46%

eMAG – reduceri ca de Black Friday la frigidere. 10 produse mai ieftine si cu 46%

eMAG – reduceri ca de Black Friday la frigidere. 10 produse mai ieftine si cu 46%
26 Sep 2017   •   16:05
eMAG desfasoara in aceste zile o campanie de reduceri eMAG la frigidere, combine frigorifice, congelatoare, lazi frigorifice si alte aparate frigorifice utile in bucatarie.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate reducerile sunt AICI.
 
Reducerile emag.ro ajung la aproape jumate de pret. Am analizat ofertele si am ales cele mai atractive produse:
 

eMAG reduceri frigidere side by side

 
1. Frigiderul side by side Haier HB22FWRSSAA, 522 de litri, Clasa A+ de eficienta energetica, sistem No Frost, inaltimea de 180 de cm, fabricat din inox, are o reducere de 46% in cadrul campaniei de reduceri eMAG frigidere. Clasa energetica A+ foloseste cu pana la 25% mai putina energie in comparatie cu un frigider de clasa energetica A, iar datorita tehnologiei No Frost, zona congelatorului va fi mereu curata de gheata si se asigura o mai buna distribuire a aerului in interiorul frigiderului. Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere Albatros

 
2. Combina frigorifica Albatros CF39A+, de 312 litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea 186 cm, cu 3 ani garantie, are o reducere de 45% pe siteul emag.ro. Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere si combine frigorifice

 
3. Combina frigorifica Albatros CF33A+, de 246 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 173 de cm, cu 3 ani garantie, beneficiaza de o reducere de 45% in campania de reduceri eMAG frigidere. Volumul net al congelatorului este de 103 litri, iar cel al frigiderului de 143 de litri. Sistemul de dezghețare este automat, iar cele 4 rafturi sunt fabricate din sticlă. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Arctic

 
4. Combina frigorifica Arctic AK60320MT+, cu un volum de 295 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, cu inaltimea de 185,3 cm, are o reducere de 44%. Ofera un consum optim de energie electrica si o economie de 24% comparativ cu produsele similare din clasa A. FAST FREEZE XL ZONE este un compartiment de mari dimensiuni al congelatorului, ce ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Poate fi folosit pentru toate alimentele congelabile. Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere Haier

 
5. Combina frigorifica Haier HBM-687S, cu un volum de 312 litri, clasa A++ de eficienta energetica, cu racire directa, inaltimea de 185 de cm, fabricat din inox, are o reducere de 44%. Pretul din cadrul campaniei de reduceri eMAG frigidere poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri frigidere Indesit

 
6. Combina frigorifica Indesit LR9 S1Q F X, cu o capacitate de 368 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 200 de cm, fabricata din inox, are o reducere de 42%. Gama larga de sisteme de racire si diversele interfete precum si manerele disponibile prezinta flexibilitate in utilizare si aspect placut, dar si certitudinea de a beneficia intotdeauna de calitate, fiabilitate, durabilitate si cele mai bune performante in deplina armonie cu mediul. Flexibilitate maxima inseamna a oferi aparate care se adapteaza diferitelor nevoi, asigurand intotdeauna cea mai buna performanta de conservare. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Gorenje

 
7. Celor care au nevoie de mai mult spatiu pentru congelarea alimentelor le recomandam congelatorul Gorenje F4151CW, cu un volum de 163 de litri, clasa A+, inaltimea de 143 de cm, care are o reducere de 40% in campania de reduceri eMAG frigidere ce se desfasoara in această perioada. Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere Whirlpool

 
8. Combina frigorifica Whirlpool WBA3699 NFC IX, cu o capacitate de 344 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, fabricata din inox, are o reducere de 40%. Noua tehnologie de control al prospetimii Al 6lea Simt garanteaza refrigerarea la umiditate perfecta in intregul interior si face   posibila pastrarea alimentelor proaspete de pana la 4 ori mai mult timp. Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere Indesit clasa A+

 
9. Combina frigorifica Indesit LR8 S1 W AQ, cu un volum de 335 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 187 de cm, are o reducere de 39%. Incapatoare, comode si extrem de functionale, combinele frigorifice Indesit sunt echipate cu rafturi prietenoase, adaptate fiecarei nevoi de conservare si pastrare a alimentelor in cele mai bune conditii. Sertarele detasabile maresc spatiul de congelare a alimentelor, daca e necesar. Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere clasa A+

 
10. Ultimul produs care a intrat pe lista noastra este combina frigorifica Arctic AK54270S+, cu o capacitate de 262 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 170,5 cm. Pretul este redus cu 38% in cadrul campaniei de reduceri eMAG frigidere si este foarte accesibil.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate reducerile sunt AICI.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close