Antena 3 CNN Economic eMAG - reduceri ca de Black Friday la incorporabile. Plite si cuptoare mai ieftine cu 50%

eMAG - reduceri ca de Black Friday la incorporabile. Plite si cuptoare mai ieftine cu 50%

eMAG - reduceri ca de Black Friday la incorporabile. Plite si cuptoare mai ieftine cu 50%
28 Sep 2017   •   15:48
eMAG desfasoara in aceasta perioada o campanie de reduceri eMAG la incorporabile de la diferite branduri.
 
eMAG reduceri incorporabile – Toate ofertele sunt AICI.
 
Astfel, cuptoarele si plitele incorporabile au reduceri chiar si de peste 50% pe siteul emag.ro. Am analizat lista de oferte si am ales 10 produse cu reduceri atractive:

 

eMAG reduceri incorporabile – plite pe gaz

 
1. Plita pe gaz incorporabila Studio Casa, CRY 4F Venezia, beneficiaza de o reducere de 49% in cadrul campaniei de reduceri eMAG incorporabile. Plita realizata din cristal negru termorezistent are 4 arzatoare pe gaz, butoane dispuse lateral si aprindere electrica din buton. Dimensiunile sale sunt de 58 x 51 cm. Pretul este AICI.

eMAG reduceri incorporabile – plite

 
2. O plita incorporabila Samus PS645GXS, cu 4 arzatoare, aprindere electrica, fabricata din inox, are o reducere de 48%. Aceasta plita pe gaz are 4 arzatoare, iar butoanele sunt pozitionate lateral. Plita are si gratar si siguranta. Pretul este accesibil si poate fi consultat AICI.

eMAG reduceri incorporabile – plite Indesit

 
3. Un pret foarte bun are si plita incorporabila Indesit PAA 642 IX I EE, pe gaz, cu 4 arzatoare, aprindere electrica, fabricata din inox. In cadrul campaniei de reduceri eMAG incorporabile plita beneficiaza de o reducere de 46%. Pretul este accesibil si poate fi gasit AICI.
 
eMAG reduceri incorporabile Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri incorporabile – plite vitroceramice

 
4. Celor care isi doresc o plita performanta si moderna, peste nivelul pietei, le recomandam plita electrica incorporabila Studio Casa VCR 4R Digi, vitroceramica, cu 4 zone de gatit si sistem touch control. Plita fabricata in Italia ofera o calitate de exceptie, oferind totodata si blocare de siguranta si protectie impotriva supraincalzirii.
 
Totodata, plita incorporabila are 4 indicatoare luminoase de caldura reziduala și o putere nominala totala de 6.000 de Wati. In aceste zile produsul are o reducere de 45% pe siteul emag.ro. Pretul este AICI.

eMAG reduceri incorporabile – plite electrice

 
5. Plita incorporabila BOSCH PKE645B17E , electrica, cu 4 zone de gatit, din sticla ceramica HighSpeed, beneficiaza de o reducere de 44% in cadrul campaniei de reduceri eMAG incorporabile.
 
Plita vitroceramica electrica (radianta) asigura o folosire usoara si confortabila. Ofera protectie impotriva accesului copiilor (impotriva pornirii accidentale a plitei) si are un timer cu deconectare (permite programarea timpului de functionare pentru zonele de gatit). Iar cu noul panou de comanda TouchSelect puteti regla cu usurinta zona de gatit dorita: selectati pur si simplu nivelul de putere pe care il doriti. Pretul este AICI.

eMAG reduceri incorporabile – cuptoare

 
6. Cuptorul incorporabil Hansa BOEI68463, cu 8 functii, grill, clasa A de eficienta energetica, cu butoane push up, display, fabricata din inox, are o reducere de 54%.
 
Datorita comenzilor cu senzori, panoul de comanda este foarte usor de monitorizat si utilizat. Cu ajutorul programatorului Ts cu senzor, monitorizarea timpului de preparare si setarea timpului de oprire a cuptorului se realizeaza deosebit de usor. Butoanele retractabile elegante si ergonomice va permit sa mentineti curat panoul de comanda, facand procesul de curatare usor si confortabil. Butoanele retractabile sunt, de asemenea, niste elemente decorative deosebite. De acum, panoul de comanda nu va mai fi doar functional, ci si curat si elegant. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri incorporabile –Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri incorporabile – cuptoare electrice

 
7. Cuptorul electric Studio Casa, LN 605 Blk Venetia, are o reducere de 42% pe siteul emag.ro, in cadrul campaniei de reduceri eMAG incorporabile. Cuptorul beneficiaza de iluminare, coacere conventionala, grill electric, termostat, ventilatie pentru coacere, programator digital pentru inceputul si sfarsitul coacerii, o tava inalta si un gratar. Cuptorul are un volum de 56 de litri si face parte din clasa de eficienta energetica A. Pretul este AICI.

eMAG reduceri incorporabile – cuptoare si plite la pachet

 
8. Pachetul Pyramis ECOLINE electic, alcatuit dintr-un cuptor 1012 si o plita HO8340, clasa A, fabricat din sticla neagra si vitroceramica, are o reducere de 40% in cadrul campaniei de reduceri eMAG incorporabile. Multumita utilizarii tehnologiilor moderne si a posibilitatii de a selecta multiple functii de gatire, cuptoarele Pyramis asigura intotdeauna obtinerea celor mai bune rezultate. Designul contemporan si calitatea materialelor, in combinatie cu diversele functii de gatire precum si accesoriile ergonomice, nominalizeaza cuptoarele Pyramis ca fiind alegerea ideala pentru gatirea alimentelor in bucatarie.
 
Meniul, disponibil in limba romana, este structurat in mai multe categorii, astfel incat alegerea unui mod de gatit devine o joaca de copii. Pentru a va ajuta cu obtinerea unor rezultate perfecte, cuptorul este prevazut, pe langa cele 8 functii, cu 24 de programe automate: carne rosie, dezghetare carne, dezghetare pui, alimente congelate (semi preparate, a nu se confunda cu decongelarea), turta, tarte, chec cu fructe, chec, cheesecake, prajituri, mille feuille, toast – paine prajita, paine, pizza, lipie, macaroane la cuptor, placinta, prajire crenvusti, mancare fiarta (sarmale, musaca, etc.), friptura de vita, snitel, chiftele la gratar, peste, pasare. Pretul este AICI.

eMAG reduceri incorporabile – cuptoare, plite si hote

 
9. Un pachet incorporabil alcatuit dintr-un cuptor electric, o plita pe gaz si o hota telescopica Studio Casa Trio Venezia, clasa A, cu 8 functii si gratare fonta, are o reducere de 40% pe siteul emag.ro. Plita este pe gaz si are 4 arzatoare, in vreme ce cuptorul are grill electric, termostat, ventilatie pentru coacere, o tava inalta si un gratar.
 
In ceea ce priveste hota telescopica, ea are un motor Turbo, 3 trepte de viteza si dimeniunea de 60 de cm. Pretul este AICI.

eMAG reduceri incorporabile – cuptoare Studio Casa

 
10. Ultimul produs care a intrat pe lista noastra de recomandari este cuptorul electric incorporabil Studio Casa Roma din inox, cu 6 functii, timer mecanic, ventilator si termostat. Cuptorul face parte din clasa A de eficienta energetica si are o reducere de 40% in cadrul campaniei de reduceri eMAG incorporabile. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri incorporabile – Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close