Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri combine frigorifice. 10 oferte-bomba inainte de Black Friday 2017

eMAG reduceri combine frigorifice. 10 oferte-bomba inainte de Black Friday 2017

eMAG reduceri combine frigorifice. 10 oferte-bomba inainte de Black Friday 2017
14 Noi 2017   •   14:15
eMAG reduceri combine frigorifice. Au mai ramas numai 3 zile pana la Black Friday 2017, iar magazinul online emag.ro se pregateste de ziua marilor reduceri. Cei care nu vor sa astepte pana vineri pot profita de cele mai bune oferte inainte de Black Friday 2017.
 
eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.
 
eMAG are reduceri la combine frigorifice Albatros, Whirlpool, Haier, Electrolux, Hotpoint, Gorenje, Zanussi, Beko sau Bosch.
 

eMAG reduceri combine frigorifice Albatros

 
1. Combina frigorifica Albatros CF33A+, 246 litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 173 de cm, 3 ani garantie, are o reducere de 46% in cadrul campaniei eMAG reduceri combine frigorifice. Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Albatros clasa A+

 
2. Combina frigorifica Albatros CF34A+, cu o capacitate de 273 de litri, clasa A+, cu lumina interioara, inaltimea de 176 de cm, 3 ani garantie, are o reducere de 44%. Pretul este unul foarte accesibil si poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Whirlpool

 
3. Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA, 312 l, clasa A+ de eficienta energetica, 6th Sense Fresh Control, sistem Full No Frost, cu dozator apa, inaltimea de 188,5 cm, fabricat din inox, are o reducere de 44% pe siteul emag.ro. Noua tehnologie de control al prospetimii Al 6lea Simt garanteaza refrigerarea la umiditate perfecta in intregul interior si face posibila pastrarea alimentelor proaspete de pana la 4 ori mai mult timp.
 
Whirlpool, impreuna cu Microban, liderul de piata in solutii atibacteriene, a dezvoltat un sistem antibacterian de filtrare a aerului. Este cea mai buna tehnologie disponibila care va protejeaza mancarea si ajuta la indepartarea bacteriilor si mirosurilor. Aceasta inovatie este disponibila in toate produsele noastre cu ventilator sau sistem Multiflow.
 
Filtrul consta intr-un strat polimeric tratat cu sistemul antibacterian Microban. El se inlocuieste de doua ori pe an. Filtrul antibacterian a fost testat cu succes si aprobat de un cunoscut laborator german (LGA). Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Haier

 
4. Combina frigorifica Haier HBM-687S, 312 l, clasa A++ de eficienta energetica, racire directa, cu inaltimea de 185 de cm, fabricat din inox, are o reducere de 44% in campania eMAG reduceri combine frigorifice. Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Electrolux

 
5. Combina frigorifica Electrolux EN3854MOX, 357 l, clasa A++ de eficienta energetica, inaltimea de 200 de cm, cu display si touch control, fabricat din inox antiamprenta, beneficiaza de o reducere de pret de 39% pe siteul emag.ro in cadru campaniei eMAG reduceri combine frigorifice.
 
Tehnologia TwinTech® FrostFree de la Electrolux cu FreeStore® garanteaza un nivel optim de umiditate in frigider. Alimentele isi pastreaza gustul si textura pentru mai mult timp datorita sistemelor independente de racire a aerului din frigider si din congelatorul fara gheata.
 
Avantajul de baza al sistemului Intelligent No Frost este reprezentat de umiditatea aerului si temperatura optima. Cele doua circuite separate asigura nu doar o temperatura stabila, ci si un nivel optim de umiditate pentru depozitarea produselor alimentare. Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Hotpoint

 
6. Combina frigorifica Hotpoint XH8 T2I W, sistem Full No Frost, cu o capacitate de 340 de litri, clasa A++ de eficienta energetica, inaltimea de 189 de cm, beneficiaza de o reducere de 38%.
 
Hotpoint a introdus noua gama de combine frigorifice pentru a prelungi calitatea alimentelor ca in prima zi. O serie de tehnologii sofisticate permit personalizarea spatiului intern în functie de utilizarea specifica si modul de pastrare al alimentelor. Racirea de inalta definitie nu asigura numai pastrarea alimentelor, ci si atmosfera ideala pentru pastrarea prospetimii alimentelor si a calitatii naturale a acestora. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Gorenje

 
7. Combina frigorifica Gorenje NRK6191GHX, cu un volum de 325 de litri, inaltimea de 185 de cm, are o reducere de 38% in cadrul campaniei eMAG reduceri combine frigorifice. Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Zanussi

 
8. Combina frigorifica Zanussi ZRB36101WA, 337 l, clasa A+, inaltimea de 185 cm, are si ea un pret redus cu un procent de 38% pe siteul emag.ro. Multumita usii reversibile care se deschide spre stanga sau dreapta, aceasta combina frigorifica poate fi asezata oriunde doriti in bucatarie. Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Beko

 
9. Fanii brandului Beko pot alege combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+, cu un volum de 325 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 201 de cm, dispenser apa, care are o reducere de 37% in cadrul campaniei eMAG reduceri combine frigorifice.
 
Functia speciala Active Fresh Blue Light mentine efectul de fotosinteza prin lumina albastra, activa permanent in interiorul frigiderului. Astfel, durata de conservare a legumelor si fructelor creste cu 30% fata de un compartiment standard.
 
Gama de aparate frigorifice ConforTech line imbina designul inovator cu tehnologia performanta prin intermediul caracteristicilor auto defrost si safety glass. Cu ajutorul functiei Auto defrost scapi de grija formarii ghetii in interiorul aparatului frigorific, iar rafturile safety glass sunt rezistente si compartimenteaza in mod ideal spatiul disponibil. Rafturile din sticla securizata sunt rezistente pana la 25 kg si compartimenteaza in mod ideal spatiul disponibil.
 
Combina frigorifica are si display incorporat pe usa, cu functionalitate multipla: inregistrare(60 secunde) si redare de mesaje vocale, timer (alarma) si ceas.
 
Directia in care se deschid usile frigiderului poate fi schimbata, in functie de restrictiile spatiului. Usile pot fi montate in partea stanga sau in dreapta datorita designului inovativ si a balamalelor laterale suplimentare.
 
Dispenserul de apa, montat in exteriorul aparatului frigorific, asigura apa rece si proaspata la o simpla apasare a clapetei, fara a fi necesara deschiderea usii. Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere Bosch

 
10. Cei care au o familie numeroasa si o bucatarie incapatoare pot cumpara frigiderul side by side Bosch KAG90AI20, 522 l, clasa A+ de eficienta energetica, sistem NoFrost, cu inaltimea de 177 de cm, fabricat din inox antiamprenta. Frigiderul are o reducere de 35%. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close