Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri combine frigorifice. Am descoperit preturi si cu 46% mai mici

eMAG reduceri combine frigorifice. Am descoperit preturi si cu 46% mai mici

eMAG reduceri combine frigorifice. Am descoperit preturi si cu 46% mai mici
08 Feb 2018   •   13:00
eMAG reduceri combine frigorifice. emag.ro desfasoara in aceasta perioada "Saptamana electrocasnicelor", o campanie de reduceri care vine cu oferte excelente si la combine frigorifice.
 
eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.
 
In campania eMAG sunt incluse combine frigorifice de la branduri celebre precum Beko, Indesit, Arctic, Albatros sau Pyramis.
 
Reducerile ajung pana la 46%.
 
Am analizat oferta eMAG reduceri combine frigorifice si am ales cele mai atractive produse:
 

eMAG reduceri combine frigorifice Arctic

 
1. Combina frigorifica Arctic AK60340NFMT, cu un volum de 302 de litri, cu inaltimea de 175,4 cm, clasa A+ de eficienta energetica, sistem Full No Frost, are o reducere de 32% in campania eMAG reduceri combine frigorifice.
 
Full No Frost este un sistem de racire ce impiedica formarea ghetii in cele doua compartimente ale combinei si mentine un nivel optim de umiditate cu ajutorul curentilor de aer. Te poti bucura de un plus de confort pentru ca elimina nevoia dezghetarii periodice. Te vei bucura de alimente mereu proaspete, fara efort.

eMAG reduceri combine frigorifice ieftine

 
Tehnologia de racire pe baza de curenti de aer multidirectional mentine calitatea si prospetimea alimentelor pentru o perioada indelungata. Distribuirea uniforma a temperaturii si umiditatii in cele doua compartimente frigorifice impiedica amestecul mirosurilor intre acestea si previne deshidratarea alimentelor. Pastrezi alimentele mereu proaspete, gustoase si aromate.
 
Pretul este AICI.
 

eMAG reduceri combine frigorifice Albatros

 
eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.
 
2. Combina frigorifica Albatros CF33A+, cu un volum de 246 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 173 de cm, 3 ani garantie, are o reducere de 46% in campania eMAG reduceri combine frigorifice.
 
Combina frigorifica are un volum net al congelatorului de 103 litri si un volum net al frigiderului de 143 de litri.
 
Consumul energetic este de 252 kWh/an.
 
Combina frigorifica are 4 rafturi din sticla, sistem de dezghetare automat si doua compatimente pentrru fructe si legume.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Pyramis

 
3. Combina frigorifica Pyramis FSK185 Cream Glass, cu un volum de 301 litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 186 de cm, are o reducere de 40% in campania eMAG reduceri combine frigorifice.
 
Combina frigorifica beneficiaza de sistem de racire No Frost (autodezghetare) pentru frigider (nu si pentru congelator).
 
Volumul net al congelatorului este de 91 de litri, iar al frigiderului de 210 litri. Consumul energetic este de 269 de kWh/an.
 
eMAG reduceri combine frigorifice la oferta
 
Frigiderul are 4 rafturi din sticla securizata, 4 suporturi pe usa si un compartiment pentru legume si fructe.
 
Congelatorul are 3 sertare si o capacitate de congelare de 5 kg/24 ore.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Indesit

 
4. Combina frigorifica Indesit LR9 S1Q F X, cu un volum de 368 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 200 de cm, fabricata din inox, are o reducere de 35% in campania eMAG reduceri combine frigorifice.
 
Incapatoare, comode si extrem de functionale, combinele frigorifice Indesit sunt echipate cu rafturi prietenoase, adaptate fiecarei nevoi de conservare si pastrare a alimentelor in cele mai bune conditii. Sertarele detasabile maresc spatiul de congelare a alimentelor, daca e necesar.
De asemenea, beneficiati de pana la 38 % mai multa capacitate de congelare, iar Freezer Openspace Creste capacitatea de depozitare a cutiilor mari datorita celor 2 compartimente flexibile. 
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Beko

 
5. Combina frigorifica Beko RCNA400E20ZGR, cu un volum de 347 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 201 cm, cu iluminare Led, are o reducere de 36% in campania eMAG reduceri combine frigorifice.
 
Functia ION GUARD neutralizeaza bacteriile si microorganismele care genereaza mirosuri neplacute in interiorul frigiderului. Aerul din interiorul aparatului este mentinut curat si astfel alimentele pot fi pastrate pentru o perioada mai lunga de timp.
 

eMAG reduceri combine frigorifice clasa A+

Compartimentul special EverFresh+ a fost proiectat pentru pastrarea prospetimii legumelor si verdeturilor pana la 30 de zile. Acesta regleaza nivelul umiditatii la interior, prin designul constructiv al sertarului si prin intermediul curentilor de aer, fapt ce reduce considerabil efectul de ofilire a verdeturilor si legumelor si prelungeste durata de conservare, de pana la 3 ori mai mult fata de frigiderele obisnuite.
 
Merita mentionata si tehnologia NeoFrost, care prin sistemele Active Dual Cooling si No Frost asigura cele mai bune conditii de conservare, intr-o clasa superioara de eficienta energetica. Racirea se realizeaza prin intermediul curentilor de aer ventilati ce actioneaza independent in cele 2 compartimente. Aceasta tehnologie previne amestecarea mirosurilor si ajuta la distribuirea uniforma a umiditatii, cat si la restabilirea rapida a temperaturii interioare, dupa deschiderea usii. Astfel, fructele si legumele se mentin ca proaspat culese. 
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.
 

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close