Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri combine frigorifice de Ziua eMAG. Cele mai proaspete oferte

eMAG reduceri combine frigorifice de Ziua eMAG. Cele mai proaspete oferte

eMAG reduceri combine frigorifice de Ziua eMAG. Cele mai proaspete oferte
04 Dec 2017   •   12:43
eMAG reduceri combine frigorifice. De ziua eMAG, sarbatorita de emag.ro marti, 5 decembrie, cel mai mare magazin online din Romania anunta o multime de reduceri, inclusiv la aparate frigorifice.
 
eMAG reduceri combine frigorifice de ziua eMAG – eMAG listeaza toate ofertele AICI.
 
In acest an, ziua eMAG pica marti, 5 decembrie. In 2017, magazinul online emag.ro anunta reduceri ce totalizeaza 10 milioane de lei. In 2017, eMAG sarbatoreste 16 ani de existenta.
 
Aparatele frigorifice au preturi foarte bune de ziua eMAG. emag.ro are reduceri la combine frigorifice, frigidere, lazi frigorifice, frigidere side by side sau la frigidere de tip minibar.
 
Reducerile eMAG la combine frigorifice sar de 30% in aceasta perioada.
 
eMAG reduceri combine frigorifice de ziua eMAG – eMAG listeaza toate ofertele AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice de ziua eMAG - Arctic

 
Unul dintre cele mai populare modele de combine frigorifice este combina frigorifica Arctic AK54305+, cu un volum de 291 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 181,4 cm.
 
Cu aceasta combina frigorifica din clasa energetica A+, cu rafturi ajustabile si cutie pentru legume si fructe, folosesti intr-un mod convenabil spatiul necesar pastrarii alimentelor. In plus, dimensiunile reduse iti permit amplasarea produsului chiar si in spatiile restranse.
 
eMAG reduceri combine frigorifice de ziua eMAG – eMAG listeaza toate ofertele AICI.
 
Clasa energetica A + ofera un consum optim de energie electrica si o economie de 24% comparativ cu produsele similare din clasa A. Te bucuri de functiile combinei tale frigorifice cu un consum redus de energie.
 
Este important de mentionat ca rafturile fabricate din sticla cu o rezistenta ridicata ofera o siguranta sporita, prevenind accidentele. Acestea permit plasarea recipientelor grele, de pana la 25 kg, pe orice raft. In plus, rafturile sunt ajustabile si permit folosirea eficienta a spatiului din combina frigorifica, prin mutarea rafturilor in functie de nevoile tale. 

eMAG reduceri combine frigorifice de ziua eMAG – Beko

 
O alta combina frigorifica extrem de apreciata este combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+, cu o capacitate de 325 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 201 cm, cu dispenser apa.
 
Functia speciala Active Fresh Blue Light mentine efectul de fotosinteza prin lumina albastra, activa permanent in interiorul frigiderului. Astfel, durata de conservare a legumelor si fructelor creste cu 30% fata de un compartiment standard.
 
Gama de aparate frigorifice ConforTech line imbina designul inovator cu tehnologia performanta prin intermediul caracteristicilor auto defrost si safety glass. Cu ajutorul functiei Auto defrost scapi de grija formarii ghetii in interiorul aparatului frigorific, iar rafturile safety glass sunt rezistente si compartimenteaza in mod ideal spatiul disponibil.
 
eMAG reduceri combine frigorifice de ziua eMAG – eMAG listeaza toate ofertele AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice de ziua eMAG – Indesit

 
Combina frigorifica Indesit CAA 55, 234 l, clasa A+, cu inaltimea de 174 de cm, are si ea un pret foarte bun. Flexibilitate maxima inseamna a oferi aparate care se adapteaza diferitelor nevoi, asigurand intotdeauna cea mai buna performanta de conservare. Indesit a proiectat diverse sisteme de racire, fiecare avand caracteristici specifice de natura sa satisfaca diversele necesitati de utilizare ale consumatorilor, cu atentie indreptata intotdeauna catre eficienta si economisirea energiei: modelele din clasa A+ asigura o economisire a energiei cu 20% fata de clasa A.
 
Sistemul Static Automatic Control pastreaza perfect alimentele proaspete. Senzorii amplasati in interiorul frigiderului permit mentinerea temperaturii corecte si limiteaza formarea ghetii pe peretii interiori.
 
eMAG reduceri combine frigorifice de ziua eMAG – eMAG listeaza toate ofertele AICI.
 

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close